SFVIP PLAYER v1.2.7.91 x64 (PC)

Ekli dosyayı görüntüle 4409
Çok uzun zamandır bu program bende var MAC codlarını dahil diğer playerde açılmayanları bile açıyor üstelik yayını kaydetme özelliğide bar tek kötü yanı bir yayını en fazla 1 dakika oynatıyor sonra failed uyarısı yapıyor bu sorunu internette aradım bir türlü bulamadım eğer biliyorsanız beni aydınlatırmısıınız saygılar

Açıklama yok ama emulatör kullanmadan bilgisayar ile ellerindeki listeyi kullanmak isteyenler için bir uygulama olduğu görünüyor.

Teşekkürler.
güzel görünüyor emeğinize sağlık

Çok uzun zamandır bu program bende var MAC codlarını dahil diğer playerde açılmayanları bile açıyor üstelik yayını kaydetme özelliğide bar tek kötü yanı bir yayını en fazla 1 dakika oynatıyor sonra failed uyarısı yapıyor bu sorunu internette aradım bir türlü bulamadım eğer biliyorsanız beni aydınlatırmısıınız saygılar
Sana da saygılar, Dayıcığım. :)
Bu sorunun cevabı; (n) Bu sorun Player kaynaklı değil! Muhtemelen Player'e yüklediğin M3u listesi veya MAC adresini o anda başka biri de kullandığından oluyor.
Malum, bunlar genelde tek kullanıcılı listeler olduğu için; ikinci bir kullanıcı da dahil olunca/açınca, akış kesintiye uğruyor. Bu MAC adresleri için de geçerlidir.
bar tek kötü yanı bir yayını en fazla 1 dakika oynatıyor sonra failed uyarısı yapıyor bu sorunu internette aradım bir türlü bulamadım

Bu sorunun cevabı; (n) Bu sorun Player kaynaklı değil! Muhtemelen Player'e yüklediğin M3u listesi veya MAC adresini o anda başka biri de kullandığından oluyor.
Malum, bunlar genelde tek kullanıcılı listeler olduğu için; ikinci bir kullanıcı da dahil olunca/açınca, akış kesintiye uğruyor. Bu MAC adresleri için de geçerlidir.
Teşekkürler Thanos svfipte yüklediğim url 1 dakika sürüyor aynı anda urlyi potplayerede yüklüyorum potplayerde sınırsız çalışıyor bu yorumu niye yazdım ? 4 player daha var bende svfipde diğerplayerlerde çalışmayan urllerde çalışıyor bazen yayını kaydetmek gereği duyuyorum tabi svfip bir dakika sonra yayını kaydetmeyi kesiyor anlatabildimmi güzel kardeşim sevgiler saygılar

Teşekkürler Thanos svfipte yüklediğim url 1 dakika sürüyor aynı anda urlyi potplayerede yüklüyorum potplayerde sınırsız çalışıyor bu yorumu niye yazdım ? 4 player daha var bende svfipde diğerplayerlerde çalışmayan urllerde çalışıyor bazen yayını kaydetmek gereği duyuyorum tabi svfip bir dakika sonra yayını kaydetmeyi kesiyor anlatabildimmi güzel kardeşim sevgiler saygılar
Pot playere yükleme nasıl oluyor peki?

Pot playere yükleme nasıl oluyor peki?
Çok basit aslında çok karışık görünse bile potplayer ekranına mausla sağ tık yapıyorsunuz bir sayfa açılıyor en yukarıda aç diye yazıya tıkladığınızda bir sayfa daha açılıyor dosyamı url mi yüklemek istiyorsunuz ona tıklayıp tekrar açılan pencerede url yi yapıştırıyorsunuz url çalışıyorsa sağda playlistte kanallar çıkıyor kısa bir bekleyişten sonra daha çok ayrıntıları var ama burada yazmak zor kullanınca öğrenirsiniz ben yıllardır kullanıyorum varsayılan playerim potplayer

Ekran Alnts
Canlı yayınlarda Player tekar modu fotoda görüldüğü gibi, tekrar modunda olsun.
Eğer o anda başkası da aynı MAC/veya M3U profilini kullanmıyorsa; akışın bir dakika sürüp kapanmasının bir diğer sebebi de;
Gelen akışsın asıl kaynaktan kesik bir şekilde gelmesidir.

Dediğim gibi; canlı akışlarında tekrar modu muhakkak açık olması lazım.
Sadece film izlenirken kapatılır; o da filmi zlerken her hangi kısa bir kesinti sonucu film devam edecekken; tekrar modunun devreye girip filmi en başa alma sebebyile.
Kolay gelsin.

kenarda köşede duruyordu baktım forumda hareketli avatar kabul ediyor direk ekledim .Fenerbahçe haraketli avatar resimleri isterseniz arşivimde fazlasıyla var 🙃
Evde 2 kedi var ve profil fotonuz yüzünden ekranın anası ağladı, ne diyeyim ne olasın @AgresifB 🥴

Kesinlikle hesap veya donanımsal bir sorun. Zira bende hiç sıkıntı olmuyor.

Bilirim o duyguyu bizim ev kedi oteli gibi :giggle: Bizimkiler daha keşfedemedi keşfettikleri an mecbur değiştiririm 🙃
Dursun yaa, pati atarlarken çok çok şebek oluyorlar, varsın ekran gitsin, onlardan kıymetli değil.

Konuyu görüntüleyenler

Geri