SFVIP PLAYER v1.2.7.91 x64 (PC)

Açıklama yok ama emulatör kullanmadan bilgisayar ile ellerindeki listeyi kullanmak isteyenler için bir uygulama olduğu görünüyor.

Teşekkürler.

1739336658080

Ek bilgi olarak kurulum dosyasının yolu içindeki updater uygulamamasıyla manuel olarak da güncelleyebilirsiniz.
Çoktandır bu konuyu açmak istiyordum lakin pc üzerinden iptv kullanıcı azlığından erteledim.
(hatta anket bile yapmıştım.)

Aklımdaki şöyle bir şey var.
C:\Users\(kullanıcı adı)\AppData\Roaming yolu üzerindeki SFVIP-Player dosyasını paylaşarak mevcut hesapları güncelleyerek ve büyüterek paylaşabiliriz.

1739336981144

PC için en iyi IPTV uygulamalarından birisi. STB desteği olması da cabası. Teşekkürler.
STB tam olarak ne oluyor. Biraz araştırdım ama tam anlayamadım. kısaca anlatır mısınız.

Paylaşım için teşekkürler .Nacizane önerim bu tarz programları paylaşırken ufakta olsa yazılı yada ekran görüntüleriyle kullanımı için bir anlatım olsa çok güzel olur.Benim için sorun yok kurcalıya kurcalıya çözerim fakat bilmeyenler için çok faydalı olabilir 🙏 tekrardan paylaşım için çok teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler .Nacizane önerim bu tarz programları paylaşırken ufakta olsa yazılı yada ekran görüntüleriyle kullanımı için bir anlatım olsa çok güzel olur.Benim için sorun yok kurcalıya kurcalıya çözerim fakat bilmeyenler için çok faydalı olabilir 🙏 tekrardan paylaşım için çok teşekkürler
@AgresifB benim merak ettiğim böceği oraya nasıl koydun 😉

Konuyu görüntüleyenler

Geri