Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Latte Veya @patr0n abilerim HUHU dan cektigim m3u8 leri nasil bir sekilde Listeme ekleyebilirim calismalari icin ?
Uzun soluklu olmaz onlar muhtemelen. Sürekli olarak tersine mühendislikle yönlendirilen adresler şeklinde eklemedikçe fazlalık olurlar listede.

Güncelledim ben de 🤟

@Memetcandal Hocam çalışmayan kanallar için buraya yazın dediniz
Öncelikle vavooSpor eklentisine giriş yaptığımız anda uygulama donuyor yani diğer bütün eklentilerin hiçbirinde böyle bir sorun yok fakat bu eklentiye girdiğimizde hem ağır hem kanallar çalışmıyor cihazımla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum (8.256 pad se) kullanıyorum
Onun dışında yapmanızı istediğim bir eklenti var biliyorum söylemesi kolay ama bu da benim talebim one player diye bir uygulama vardı bilirsiniz onu eklenti olarak ekleme şansınız var mı içeriği güzel ve sorunsuz çalışıyordu şimdilik bu kadar teşekkür ederim

Verdiğiniz bu emek ve uğraşlardan dolayı ben de çorbada tuzum olsun istedim elimden geldiğince destek vermeye çalışacağım...

Öncelikle vavooSpor eklentisine giriş yaptığımız anda uygulama donuyor yani diğer bütün eklentilerin hiçbirinde böyle bir sorun yok fakat bu eklentiye girdiğimizde hem ağır hem kanallar çalışmıyor cihazımla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum (8.256 pad se) kullanıyorum
Onun dışında yapmanızı istediğim bir eklenti var biliyorum söylemesi kolay ama bu da benim talebim one player diye bir uygulama vardı bilirsiniz onu eklenti olarak ekleme şansınız var mı içeriği güzel ve sorunsuz çalışıyordu şimdilik bu kadar teşekkür ederim

Verdiğiniz bu emek ve uğraşlardan dolayı ben de çorbada tuzum olsun istedim elimden geldiğince destek vermeye çalışacağım...
Yanlış anladınız sanırım.

Cloudstream deki IPTVSeverler eklentisi var daha doğrusu keklikdevam i ekledikten sonra siteler var indirebileceğiniz ve onlardan biri IPTVSeverler ben sadece o konuda belki yardımcı olabilir çünkü oradaki M3u listesi bana ait

Ben sadece M3U yapıyorum kod yazmayı bilmiyorum sadece o eklenti de bir sorun yaşarsanız demiştim 🫣👀😅

@Latte @patr0n @kerimmkirac abilerim yapıyor bütün eklentiyi onlara iletebilirsiniz bu mesajı veya Cloudstream IPTVSeverler M3U ve Cloudstream kekik adlı konulara gidip yazabilirsiniz

Saygılarımla
Memetcandal

kekikdevam içine eklediğim vavooSpor kullanmanız gerekmekte herhangi bir donma vs olmuyor şu an o sorun çözüldü eklenti güncellendi kanal listesi azaltıldı.

kekikdevam içine eklediğim vavooSpor kullanmanız gerekmekte herhangi bir donma vs olmuyor şu an o sorun çözüldü eklenti güncellendi kanal listesi azaltıldı.
Hocam peki one player kim ekleyebilir eklentiler arasına
Gayet güzel bir uygulama içeriği eklenirse herkesin hoşuna gideceğini düşünüyorum teşekkürler

Gayet güzel bir uygulama içeriği eklenirse herkesin hoşuna gideceğini düşünüyorum teşekkürler
Apk içi eklenti hakkında pek bilgim yok o eklentileri kekik, usdogu, justrelaxible olması lazım bunlar apk içi eklentiyi yapıyor. Konu android konusu olduğu için kodlaması hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.

Ben one playeri zamanında modlayıp burada paylaşmıştım bu konuda elimden sadece bu kadarı gelebilir gerisi dediğim gibi apk içi eklentilerini yapan geliştiricilere ait.

Ebet yaptım ancak malum mor paketlerin hiç biri calismior onun düzeltilmesi gerek
Malum paketler için canlı tv eklentisi mevcut inat, rec ve ekstra olarak dün gece eklediğim vavoo spor eklentisi mevcut alternatif çok fazla onlardan birine bakın hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri