Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Abi bende güncellemiştim, hallettim demeye gelmiştimGüncellendi![]()
Güncellerken gördüm merge ettiğini kardeşimAbi bende güncellemiştim, hallettim demeye gelmiştim![]()
desktop yükledim sonunda abiGüncellerken gördüm merge ettiğini kardeşimDaha pratiğe dökmüşsün işi
![]()
It is the final countdown da da da raaam diyorsun yanidesktop yükledim sonunda abi![]()
Kral ATV de yok haberin olsun teşekkürlerYeni kanallar eklenecek ve belki filmler ama en erken cuma günü yapacağım herşeyi ondan önce maalesef vaktim yok yapmaya
Kral vakit bulursan belgeseller de Yok teşekkürlerYeni kanallar eklenecek ve belki filmler ama en erken cuma günü yapacağım herşeyi ondan önce maalesef vaktim yok yapmaya
Belgesel kısmında sadece 4 tane Kanal çalışmıyor çoğu çalışıyor VPN ile deneyinizKral vakit bulursan belgeseller de Yok teşekkürler
Ve ATV kanalı vardı listede yanlışlıkla sildim sanırımKral ATV de yok haberin olsun teşekkürler
Biz evde IPTV severleri kullanıyoruz uydu anteni bizde yok o yüzden teşekkürVe ATV kanalı vardı listede yanlışlıkla sildim sanırım![]()
rectv kaynaklarının domainleri değişti 13 kısmı 29 olarak değişVe ATV kanalı vardı listede yanlışlıkla sildim sanırım![]()
Bende ATV gözükmüyor listemderectv kaynaklarının domainleri değişti 13 kısmı 29 olarak değiş
Kaynak Lazımsa :Bende ATV gözükmüyor listemde
tesekkur ederim ama ben kendi m buldum