CİNE10TV Bilgisayar da Pc Kur Emilatör Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk günden beri biliyorum ne yaptığını bozmayayım bozmayayım diyorum ama hakkediyor bide utanmadan çok bilmişlik yapıyor burdaki saf üyeleri kandırıyor madem o kadar menfaatsiz iş yapıyorsun web sitesini direk paylaş apkmış programmış diye mileti kandırma
Hocam başından beri bende biliyorum susuyum susuyum dedim de konuşma tarzı gerçekten insanı darlıyo dün sitenin ismini bile verdim yine tam yayın linkini vermedim ayıp olmasın diye ama anlamıyo adam portable ne onu bilmiyo burada gelmiş autoplay muhabbeti yapıyo

İlk günden beri biliyorum ne yaptığını bozmayayım bozmayayım diyorum ama hakkediyor bide utanmadan çok bilmişlik yapıyor burdaki saf üyeleri kandırıyor madem o kadar menfaatsiz iş yapıyorsun web sitesini direk paylaş apkmış programmış diye mileti kandırma
Hayla mı anlamıyorsun ne kandırması neden bahsiyorsun sen be.

Web sitesi link alınca ne olur KAPANIR KAPANIR .
O YÜZDEN APK EXE GÖMÜYORUZ BU NEYİN KISKANÇLIĞI. NEYİ HAZMEDEMİYORSUN.

senin amacın başka ama o bende yok ERKEK OLSAN ARARSIN o yüzden şimdi git oyna

Arkadaşlar bir kişi bir kişinin bilmediği konuda ustadır. Herşey göründüğü gibi değildir. Lütfen tartışmayın herkes işine baksın.

Beyler kimse kimseye zorla uygulama yükleyin demiyor, arkadaş iyi niyetle ve kendi bilgisi kadar hem APK hem de exe olarak uygulama paylaşıyor, denersiniz, beğenirseniz kullanırsınız beğenmezseniz silersiniz çok basit.

Hep aynı örneği veriyorum, İnat ilk çıktığında arayüz çok kötüydü ve bana bu uygulamayı neden paylaşıyorsunuz, çöp, direk sildim yazan arkadaşlar vardı, şimdi sonuç ortada. Aynı şeyler pek çok uygulama için yaşandı.

Ayrıca kandırma meselesini de anlamıyorum, adam zaten 1 kuruş para neredeyse kazanmıyor, Google adsense dışında reklam geliri elde etmek çok zor, birilerini kandırıp eline ne geçecek ki? Küstürmeye gerek yok.

@cine10tv senden de ricam üst üste mesaj atmak yerine, tek mesajda birden fazla kişiye yanıt verebilirsin, bir süre sonra forum bile senin mesajlarını spam olarak bildiriyor.

Konunun kilitlenmemesi adına şahsi kavgaya dönüştürmeyin lütfen.

Herkese iyi forumlar.

Beyler kimse kimseye zorla uygulama yükleyin demiyor, arkadaş iyi niyetle ve kendi bilgisi kadar hem APK hem de exe olarak uygulama paylaşıyor, denersiniz, beğenirseniz kullanırsınız beğenmezseniz silersiniz çok basit.

Hep aynı örneği veriyorum, İnat ilk çıktığında arayüz çok kötüydü ve bana bu uygulamayı neden paylaşıyorsunuz, çöp, direk sildim yazan arkadaşlar vardı, şimdi sonuç ortada. Aynı şeyler pek çok uygulama için yaşandı.

Ayrıca kandırma meselesini de anlamıyorum, adam zaten 1 kuruş para neredeyse kazanmıyor, Google adsense dışında reklam geliri elde etmek çok zor, birilerini kandırıp eline ne geçecek ki? Küstürmeye gerek yok.

@cine10tv senden de ricam üst üste mesaj atmak yerine, tek mesajda birden fazla kişiye yanıt verebilirsin, bir süre sonra forum bile senin mesajlarını spam olarak bildiriyor.

Konunun kilitlenmemesi adına şahsi kavgaya dönüştürmeyin lütfen.

Herkese iyi forumlar.
Açıkçası foruma her gidiğimde yeni mesajlar görmeyi umarken hep aynı kişi aynı konuyu hortlatıp duruyor neredeyse sinetechforum değilde cine10forumu olarak görmeye başladım ve forum itici gelmeye başladı bilginize

Kardeşim bu tür durumları kafana takma.10 yıl warez paylaşım forumunda adminlik yapmış birisi olarak bunu söylüyorum.
8 saat bilgisayarı acık bırakıp convert yapıp ondan sonra paylaşıma olumsuz yorum yazan tipler bile olurdu.
Forum ortamında ağzınla kuş tut olumsuz yorum yazanlar cıkar.
Forumlar herzaman böyleydi ve hicbir zaman değişmeyecek.olumsuz yorum yazanları dikkate almaman önerim olur.
Akıl vermek asla haddim değildir lakin paylaşım kötü bile olsa emeğe saygısızlık yapan kullanıcılar direkt admin panelinde süresiz ip ban ile cezalandırılmalıdır.Emek forum ortamının cekirdeğidir.

Bravooo 👏👏👏
öyle yada böyle emek verilmiş yada verilmemiş bir paylaşım yapılmış isteyen alır kullanır istemeyen kullanmaz.
Eleştirilerimizi yaparken insanların motivasyonlarını düşürecek onları küstürecek yada paylaşımları kullanan kişileri etkileyecek şekilde yapmamamız gerektiği kanısındayım.
Sonuç ne oldu paylaşım kaldırıldı benim gibi faydalanan üyeler mağdur oldu ☹️☹️☹️
Tebrikler 👏👏👏

Açıkçası foruma her gidiğimde yeni mesajlar görmeyi umarken hep aynı kişi aynı konuyu hortlatıp duruyor neredeyse sinetechforum değilde cine10forumu olarak görmeye başladım ve forum itici gelmeye başladı bilginize
Dostum engelleyin görmeyin arkadaşın mesajlarını, forumda demokratik bir ortam kurmaya çalışıyoruz, hakaret vs olmadığı sürece paylaşım yapalım yeter ki. Arkadaşı da sürekli arka arkaya mesaj atmaması için uyardım, gerekirse son mesajı düzenle yaparak devam edebilir.

Foruma gelen siz de dahil her türlü katkı ve paylaşımın başımız üstünde yeri var, bilgi paylaştıkça çoğalır, bu gözle bakalım derim.

Gecen sene bu dönemlerde her gün bana belki 5, 6 tane yeni uygulama gelirdi, her gün yeni video çekerdim, bakın bu sene neredeyse hafta 1 tane yeni uygulama geliyor, seneye ayda 1 tane gelir, ama bir gün uygulamasız kalırsak o zaman problem:)

Dostum engelleyin görmeyin arkadaşın mesajlarını, forumda demokratik bir ortam kurmaya çalışıyoruz, hakaret vs olmadığı sürece paylaşım yapalım yeter ki. Arkadaşı da sürekli arka arkaya mesaj atmaması için uyardım, gerekirse son mesajı düzenle yaparak devam edebilir.

Foruma gelen siz de dahil her türlü katkı ve paylaşımın başımız üstünde yeri var, bilgi paylaştıkça çoğalır, bu gözle bakalım derim.

Gecen sene bu dönemlerde her gün bana belki 5, 6 tane yeni uygulama gelirdi, her gün yeni video çekerdim, bakın bu sene neredeyse hafta 1 tane yeni uygulama geliyor, seneye ayda 1 tane gelir, ama bir gün uygulamasız kalırsak o zaman problem:)
Dostum Bizim arkadaşlarda mesaj okuma forum okuma yok şimdi her gelen bir soru soruyor - aynı soru soranda var başka soru soranda var. okumadan yazılıyor sorun burada .

Bu arada ben kimseden 1 Tl almıyorum Kimseyi kazıklamıyorum kimseden beklentimde yok.
Bu forum sayesinde Ateş arkadaşımız bana bir fikir verdi.
PC çalışan bir sürüm yapabilirmisin dedi.
2 Gün sabah akşam birde onun ile uğraştım ve yaptım ve çokk güzel oldu.

evet benim uygulamam zaten web tabanlı . hem olsa ne olur olmasa ne olur saçma sapan ergen bir cocuk.
burda konuşuyor bir faydası yok KISKANÇLIK diz boyu.
Yanımda olsa bu lafları diyemez bu tarz adamlar.
Aklını alırım onun haberi yok ergenin.

Web niye vermiyorsun falan filan be ergen diyorum web yayılırsa kapanır kime faydası var be cahil derler adama.
Biz her şeyi gizli saklı yapıyorum Para ile host domain alıyoruz .
Neyse .............................................................

Yola devam senden ricam o kişinin yazılarını siliniz Bilgi Kirliği yapıyor

Dostum Bizim arkadaşlarda mesaj okuma forum okuma yok şimdi her gelen bir soru soruyor - aynı soru soranda var başka soru soranda var. okumadan yazılıyor sorun burada .

Bu arada ben kimseden 1 Tl almıyorum Kimseyi kazıklamıyorum kimseden beklentimde yok.
Bu forum sayesinde Ateş arkadaşımız bana bir fikir verdi.
PC çalışan bir sürüm yapabilirmisin dedi.
2 Gün sabah akşam birde onun ile uğraştım ve yaptım ve çokk güzel oldu.

evet benim uygulamam zaten web tabanlı . hem olsa ne olur olmasa ne olur saçma sapan ergen bir cocuk.
burda konuşuyor bir faydası yok KISKANÇLIK diz boyu.
Yanımda olsa bu lafları diyemez bu tarz adamlar.
Aklını alırım onun haberi yok ergenin.

Web niye vermiyorsun falan filan be ergen diyorum web yayılırsa kapanır kime faydası var be cahil derler adama.
Biz her şeyi gizli saklı yapıyorum Para ile host domain alıyoruz .
Neyse .............................................................

Yola devam senden ricam o kişinin yazılarını siliniz Bilgi Kirliği yapıyor
Bi bok yiyemessinde uzaktan atıp tutmak kolay ergen gibi hala konuşmaya devam edip başkasını ergen görmen daha komik

Bi bok yiyemessinde uzaktan atıp tutmak kolay ergen gibi hala konuşmaya devam edip başkasını ergen görmen daha komik
Erkekkkkkkkkkkkkkkkkk Özelden Tel yazdım arasanaaaaa burdan yazmaaa araaaa ergen Adamsınya Arasana Özelden yazıyorum Cevap bile veremiyorsun Korkak ergen İçinden geçerim senin içindennnn . ARA ERKEk

Erkekkkkkkkkkkkkkkkkk Özelden Tel yazdım arasanaaaaa burdan yazmaaa araaaa ergen Adamsınya Arasana Özelden yazıyorum Cevap bile veremiyorsun Korkak ergen İçinden geçerim senin içindennnn . ARA ERKEk
Sokarım bi tarafına ibne tlf da mı dövecen beni

Arkadaşlar şehir dışındayım konuyu yeterince takip edemiyorum, şimdilik konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri