Daddylive'ı tekrardan m3u listesine cevirebilecek babayigit var mıdır?

m3u8'li yeri kopyaladim ama herhangi bir kanal cikmadi bende. bos.

bu attigina da bakamadim, telefondan yazisiyorum.

m3u8'li yeri kopyaladim ama herhangi bir kanal cikmadi bende. bos.

bu attigina da bakamadim, telefondan yazisiyorum.
O adresi direkt yazmalısınız m3u listesinin kendisi o adres oluyor.
Tek tek kanalları almamalısınız.

abi yani ilk satir ozelinde #extm3u ile baslayip 36 ile bitiriyoruz dogru mu?
m3u adresi girme kısmına verilen paste adresini yazmanız yeterli.
Fakat kendiniz baştan kodları alıp .m3u dosyası olarak kaydetmek ve kullanmak istiyorsanız evet en baştaki #EXTM3U'dan en sondaki rakama kadar kopyala yapıştır.

m3u adresi girme kısmına verilen paste adresini yazmanız yeterli.
Fakat kendiniz baştan kodları alıp .m3u dosyası olarak kaydetmek ve kullanmak istiyorsanız evet en baştaki #EXTM3U'dan en sondaki rakama kadar kopyala yapıştır.

tesekkurler abi. cehaletimi yeniyorum yavas yavas, sayende ese dosta hava bile aticam "hacker oldum ben, ayaginizi denk alin" diye :D

sonu m3u ile bitmedigi icin bu playera yapismaz diye dusunuyordum.
tekrar tesekkurler.

kanallar acilmadi bende.

tesekkurler abi. cehaletimi yeniyorum yavas yavas, sayende ese dosta hava bile aticam "hacker oldum ben, ayaginizi denk alin" diye :D

sonu m3u ile bitmedigi icin bu playera yapismaz diye dusunuyordum.
tekrar tesekkurler.

kanallar acilmadi bende.
Estağfirullah öyle demeyin ;))

paste gibi sitelerde içerikler metin dosyası gibi algılanır. Yani girip gördüğünüz diğer kodlar değil de aslında oraya yapıştırılan kod sayfasıdır yönlenen eğer "raw" şeklinde verildiyse.

Dikkat ederseniz o adreste de raw yazıyor. Bunu github adresleri gibi düşünün. O adres satırlarında da "raw" terimi geçiyorsa direkt erişilebilir bağlantı olarak verilmiştir değilse dosyanın dizinidir muhtemelen.

Vpn kullanmadan sadece cloudflare dns ile direkt açtı
Bende de vpnsiz açıyor ama sadece televizo'da. Çok saçma geliyor ama epg'leri ekleyip deneyeceğim bir dahakine. Televizo ile ilgili aklıma gelen tek fark bu. PC'de komut satırından açabiliyorum yine vpn siz vlc ya da herhangi bir oynatıcıyla ama bir türlü m3u ile dümdüz açamadım. Neyse kafa karıştırmayım çok. Ben yapana kadar birisi basit bir yöntem geliştirir, uğraşmazsınız hiç.
Çok teşekkür ederim test için.

Bende de vpnsiz açıyor ama sadece televizo'da. Çok saçma geliyor ama epg'leri ekleyip deneyeceğim bir dahakine. Televizo ile ilgili aklıma gelen tek fark bu. PC'de komut satırından açabiliyorum yine vpn siz vlc ya da herhangi bir oynatıcıyla ama bir türlü m3u ile dümdüz açamadım. Neyse kafa karıştırmayım çok. Ben yapana kadar birisi basit bir yöntem geliştirir, uğraşmazsınız hiç.
Çok teşekkür ederim test için.
Bunu zaten referans olarak vermiştim hocam
Direkt m3u8 olarak açılması için yayını harici bir sunucuda barındırma yapmanız gerekmekte kendi sunucunuzda yayını tekrar dağıtmanız gerekmekte böylece sunucu üzerinden erişim olacağı için, yayınlar sunucudan dağıtılacağı için direkt bir m3u8 linki ile tek yayın açılır. Aksi halde github linkimde gösterdiğim şeylere bağımlı kalır.

Hazır liste var artık @rustyjames
Burada da birisi bahsetmişti ama mobilde bulamadım.

kısa-url:

repo:
Iste budur be. Bu elemanı hatırlıyorum, ilk basta çalışan tek fork bu adamındi. Telefonda sadece sparkle tv de calisti garip bir sekilde. Tivimate ve iptv# de çalıştıramadim. Vpnsiz olmadi gerci ama bi ihtimal ev hattinda olabilir. Neyse zaten 6 aylik mullvad var. Eve gidiyorum bakıcam hemen tivibox da. Icim pırpır oldu.

Yalnız live eventler yok ama herhalde her gün guncellenmesi gerektigi icin biraz kasar galiba, o açıdan kodiden devam.

@rustyjames

Buradaki kanallar işine yarıyorsa ile bunu yapabilirsin. TheTvApp, TVPass, MoveOnJoy m3u ve epg'yi oluşturuyor, oldukça pratik.
Tvapp e bakicam bakmasina da bir aydır kız arkadaşımin yanındayım burda da sadece macbook var ve devamli olarak @ basmaya calisirken yanlışlıkla alt f4 yapmaktan saldim aleti. Hic benlik degil 30 yildir cozemedim macleri.

Listeye baktim. Listede kanallar var ama bu elemanlarin gunluk olarak yenilediği event bolumleri var, misal sallıyorum Galatasaray Beşiktaş maci var, ve o maci veren 7 kanal var farkli dillerde. Onlari listeliyorar her gun her event icin. Eski playlist de o özellik vardı, her gun bi refresh geliyordu.

Kodi addon unda hala var. Ama onda da surekli tikla, bekle, tikla bekle, tıkla, az daha bekle bunları yaparken o fışşt sesi duymak yordu baya bi. Aha şöyle.

1000014544

Ama dedigim gibi benimki komple şımarıklik ayni olayi rahatça zap yapar gibi tivimate de yapmak istiyorum. Gerçi playlist şu haliyle bike yeter.

Eline emeğine sağlık kardeşim çok iyi olmuş

Tvapp e bakicam bakmasina da bir aydır kız arkadaşımin yanındayım burda da sadece macbook var ve devamli olarak @ basmaya calisirken yanlışlıkla alt f4 yapmaktan saldim aleti. Hic benlik degil 30 yildir cozemedim macleri.

Listeye baktim. Listede kanallar var ama bu elemanlarin gunluk olarak yenilediği event bolumleri var, misal sallıyorum Galatasaray Beşiktaş maci var, ve o maci veren 7 kanal var farkli dillerde. Onlari listeliyorar her gun her event icin. Eski playlist de o özellik vardı, her gun bi refresh geliyordu.

Kodi addon unda hala var. Ama onda da surekli tikla, bekle, tikla bekle, tıkla, az daha bekle bunları yaparken o fışşt sesi duymak yordu baya bi. Aha şöyle.

Ekli dosyayı görüntüle 5535

Ama dedigim gibi benimki komple şımarıklik ayni olayi rahatça zap yapar gibi tivimate de yapmak istiyorum. Gerçi playlist şu haliyle bike yeter.
Kodide başka hangi IPTV veya spor film addon sağlam hocam ...

Daddylive cloudstream de çalışıyor arkadaşlar hafta sonu maçları ordan izledim vpn gerekmedi ama vpn olmadığında maç esnasında yayın 2-3. kere kapandı
cloudstream da Daddylive nasıl ekleyip izliyorsunuz ben biraz acemiyim bu işlerde.teşekkütler

Konuyu görüntüleyenler

Geri