Latte
Geliştirici
- Konular
- 68
Bende onunla da açmadı. Servis sağlayıcınız hangisi?Vpn kullanmadan sadece cloudflare dns ile direkt açtı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bende onunla da açmadı. Servis sağlayıcınız hangisi?Vpn kullanmadan sadece cloudflare dns ile direkt açtı
acilan sayfada nereyi kopyalayip deniyoruz? >:/
Tt altyapı farklı sağlayıcıBende onunla da açmadı. Servis sağlayıcınız hangisi?
O adresi direkt yazmalısınız m3u listesinin kendisi o adres oluyor.m3u8'li yeri kopyaladim ama herhangi bir kanal cikmadi bende. bos.
bu attigina da bakamadim, telefondan yazisiyorum.
O adresi direkt yazmalısınız m3u listesinin kendisi o adres oluyor.
Tek tek kanalları almamalısınız.
m3u adresi girme kısmına verilen paste adresini yazmanız yeterli.abi yani ilk satir ozelinde #extm3u ile baslayip 36 ile bitiriyoruz dogru mu?
m3u adresi girme kısmına verilen paste adresini yazmanız yeterli.
Fakat kendiniz baştan kodları alıp .m3u dosyası olarak kaydetmek ve kullanmak istiyorsanız evet en baştaki #EXTM3U'dan en sondaki rakama kadar kopyala yapıştır.
Estağfirullah öyle demeyintesekkurler abi. cehaletimi yeniyorum yavas yavas, sayende ese dosta hava bile aticam "hacker oldum ben, ayaginizi denk alin" diye
sonu m3u ile bitmedigi icin bu playera yapismaz diye dusunuyordum.
tekrar tesekkurler.
kanallar acilmadi bende.
Bende de vpnsiz açıyor ama sadece televizo'da. Çok saçma geliyor ama epg'leri ekleyip deneyeceğim bir dahakine. Televizo ile ilgili aklıma gelen tek fark bu. PC'de komut satırından açabiliyorum yine vpn siz vlc ya da herhangi bir oynatıcıyla ama bir türlü m3u ile dümdüz açamadım. Neyse kafa karıştırmayım çok. Ben yapana kadar birisi basit bir yöntem geliştirir, uğraşmazsınız hiç.Vpn kullanmadan sadece cloudflare dns ile direkt açtı
Bunu zaten referans olarak vermiştim hocamBende de vpnsiz açıyor ama sadece televizo'da. Çok saçma geliyor ama epg'leri ekleyip deneyeceğim bir dahakine. Televizo ile ilgili aklıma gelen tek fark bu. PC'de komut satırından açabiliyorum yine vpn siz vlc ya da herhangi bir oynatıcıyla ama bir türlü m3u ile dümdüz açamadım. Neyse kafa karıştırmayım çok. Ben yapana kadar birisi basit bir yöntem geliştirir, uğraşmazsınız hiç.
Çok teşekkür ederim test için.
Iste budur be. Bu elemanı hatırlıyorum, ilk basta çalışan tek fork bu adamındi. Telefonda sadece sparkle tv de calisti garip bir sekilde. Tivimate ve iptv# de çalıştıramadim. Vpnsiz olmadi gerci ama bi ihtimal ev hattinda olabilir. Neyse zaten 6 aylik mullvad var. Eve gidiyorum bakıcam hemen tivibox da. Icim pırpır oldu.Hazır liste var artık @rustyjames
Burada da birisi bahsetmişti ama mobilde bulamadım.
kısa-url:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Tvapp e bakicam bakmasina da bir aydır kız arkadaşımin yanındayım burda da sadece macbook var ve devamli olarak @ basmaya calisirken yanlışlıkla alt f4 yapmaktan saldim aleti. Hic benlik degil 30 yildir cozemedim macleri.@rustyjames
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Buradaki kanallar işine yarıyorsaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ile bunu yapabilirsin. TheTvApp, TVPass, MoveOnJoy m3u ve epg'yi oluşturuyor, oldukça pratik.
Kodide başka hangi IPTV veya spor film addon sağlam hocam ...Tvapp e bakicam bakmasina da bir aydır kız arkadaşımin yanındayım burda da sadece macbook var ve devamli olarak @ basmaya calisirken yanlışlıkla alt f4 yapmaktan saldim aleti. Hic benlik degil 30 yildir cozemedim macleri.
Listeye baktim. Listede kanallar var ama bu elemanlarin gunluk olarak yenilediği event bolumleri var, misal sallıyorum Galatasaray Beşiktaş maci var, ve o maci veren 7 kanal var farkli dillerde. Onlari listeliyorar her gun her event icin. Eski playlist de o özellik vardı, her gun bi refresh geliyordu.
Kodi addon unda hala var. Ama onda da surekli tikla, bekle, tikla bekle, tıkla, az daha bekle bunları yaparken o fışşt sesi duymak yordu baya bi. Aha şöyle.
Ekli dosyayı görüntüle 5535
Ama dedigim gibi benimki komple şımarıklik ayni olayi rahatça zap yapar gibi tivimate de yapmak istiyorum. Gerçi playlist şu haliyle bike yeter.
Daddylive.Kodide başka hangi IPTV veya spor film addon sağlam hocam ...
cloudstream da Daddylive nasıl ekleyip izliyorsunuz ben biraz acemiyim bu işlerde.teşekkütlerDaddylive cloudstream de çalışıyor arkadaşlar hafta sonu maçları ordan izledim vpn gerekmedi ama vpn olmadığında maç esnasında yayın 2-3. kere kapandı