Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Kardeşim Vodafone Net kullanıyorum ama VPN yükledim ve sonuç harika, yalnız şu Eğitim Konusuna bir öncelik verirsen sevinirim Özellikle İngilizce Eğitim. Öğrenmek isteyenlere kesinlikle bu kısmı mutlaka takip etmelerini tavsiye ediyorum. Anlatım çok iyi eksiklerimi gidermeme çok faydası oluyor çünkü Pratik İngilizce dersi veriliyor.
Hangi vpn

Hiremco X6 Pro cihaz için deneme yanılma yöntemi ile buldum şu an cihazın başında değilim daha sonra yazayım ama telefonda Pawxy VPN kullanıyorum. Bu arada şunuda belirteyim VPN açık halde yayınların gelmesi biraz zaman alabiliyor mutlaka bekleyin.

Hattım Türk Telekom . Çoğu içerikleri açamıyorum. VPN le açmayı denedim. Film Vizyon menüsünde hiçbir içerik açılmadı. VPN'den ülke değiştirdim, yine olmadı. Bu güzel uygulamayı VPN siz izlemek mümkün olmayacak mı?

Next4k ile TV+ ta mayfair witches adlı dizi seyretmek istedim fakat olmadı. siyah ekranda kalıyor.

2 farklı VPN denedim ama ne film ne dizi seyredebiliyorum hangi vpni kullanmam gerekiyor?
VPN Amacı yasaklı yerleri açmak değil ( Ülke değiştirme ip değiştirme ) 100 tane vpn olsun örnek amerikaya bağlansın olmaz demekki ( ÜLKE ) değişimi yapın Almanya deneyin

indirdim ama henüz deneyemedim, şimdiden emeğinize sağlık, kullanınca da yorumu esirgemem :)

Bir sürü uygulama var ama bu uygulama gibisi yok, tekrar teşekkürler. TLC ve Dmax içerikleri listelenmiş bir şekilde izlemeye hazır. Diğer herşeyi zaten her yerden bulabiliyorum. Ama bu özgün içerik hiç bu kadar düzenli ve kolay ulaşılabilir şekilde hiç bir yerde yok.

Herhalde olmaz ama yine de yazayım, acaba history channel, bbc earth, nat geo, discovery içeriklerinin de eklenme ihtimali var mı?

Merhaba, bir deneyimimi aktarmak isterim belki cine10 yetkilileri sesimi duyar çünkü 3 gündür telegramdan ne dönüyolar ne çözüm sağlıyorlar.

3 4 gün önce cine10iptv tg kullanıcı adlı kişiden 1 yıllık iptv üyeliği aldım bana panel linkini verdi kurulumu gerçekleştirdim kanal listesi geliyor fakat yayınlar yok. Verdikleri vpn ile de denedim herhangi bir sonuç alamadım. Telegramdan da ulaşamıyorum kendilerine. Alacak olanların dikkatine. Ekşisözlükte de bir başlık açacağım bunun hakkında

Merhaba yayınlar ve uygulama ne zaman çalışılacak bilgi verir misiniz

Konuyu görüntüleyenler

Geri