Öneri 09.05.2025 M3U Linkleri

Cogu link calismiyor epg hatası veriyor saglam hesap yok gibi . Kardesim bu linkleri bulurken programda max kullanici sayisina gore ayirtirsa iyi olurdu bence 1 kullanilicili hsplardan izlenmiyor en az 2 girisli hsp lazim. Birde bu yabancilarin hsplarini cekme yabanci kanallarla napacaz 😅 bunada cozum bulabilirsen guzel olacak. Kisacasi turk hspları ve max giris sayisina gore siralarsa guzel olurdu birde yapabilirsen hesabin son kullanim tarihlerinede siralama gelse iyi olurdu😅(sadece bir öneri emeklerine saglık olanlada ıdare ederız :) )

Son düzenleme:
Emeğinize sağlık
Teşekkür ederim.
Emeğinize sağlık sayenizde dün akşam rahat rahat PC den maç izledim. Liste paylaşan herkese teşekkür ederim
Teşekkür ederim.
kral bu iptv linklerini nasıl buluyorsun öğretimi gelir mi?
Forumda bununla ilgili konum mevcut program kodladım onuda paylaştım hocam konuyu bulup bakmanız faydalı olacaktır.

Cogu link calismiyor epg hatası veriyor saglam hesap yok gibi . Kardesim bu linkleri bulurken programda max kullanici sayisina gore ayirtirsa iyi olurdu bence 1 kullanilicili hsplardan izlenmiyor en az 2 girisli hsp lazim. Birde bu yabancilarin hsplarini cekme yabanci kanallarla napacaz 😅 bunada cozum bulabilirsen guzel olacak. Kisacasi turk hspları ve max giris sayisina gore siralarsa guzel olurdu birde yapabilirsen hesabin son kullanim tarihlerinede siralama gelse iyi olurdu😅
O kadar zahmete neden gireceğimi de söyler misiniz ? Ne denk gelirse onlar paylaşılıyor tek tek hesap kontrolü yapmakla uğraşamam bahta ne çıkarsa. :)

Cogu link calismiyor epg hatası veriyor saglam hesap yok gibi . Kardesim bu linkleri bulurken programda max kullanici sayisina gore ayirtirsa iyi olurdu bence 1 kullanilicili hsplardan izlenmiyor en az 2 girisli hsp lazim. Birde bu yabancilarin hsplarini cekme yabanci kanallarla napacaz 😅 bunada cozum bulabilirsen guzel olacak. Kisacasi turk hspları ve max giris sayisina gore siralarsa guzel olurdu birde yapabilirsen hesabin son kullanim tarihlerinede siralama gelse iyi olurdu😅
bir teşekkürü çok görme. zira linkler için emek sarfedenlere saygın olsun. sen bulmuşsun hazır listeyi işine gelirse işine gelmez se .........

Adam o kadar panel taramış en az bı saat uğraşmış sende 10 dakikanı ayırıp çalışan linki bulmaya mı gayret etsen azcık şu metini yazasiya hem çalışan linki bulurdun hem teşekkür ederdin

O kadar zahmete neden gireceğimi de söyler misiniz ? Ne denk gelirse onlar paylaşılıyor tek tek hesap kontrolü yapmakla uğraşamam bahta ne çıkarsa. :)
ben fıkrımı söyledım sadece zahmete gırmenı ıstemedım :) bu yaptıgını daha ılerı göturmek ıstersın dıye dusundum sadece bır tavsıye dıye yazdım. suana kadar yaptıkların ztn yeterde artar emeklerıne saglık .

Adam o kadar panel taramış en az bı saat uğraşmış sende 10 dakikanı ayırıp çalışan linki bulmaya mı gayret etsen azcık şu metini yazasiya hem çalışan linki bulurdun hem teşekkür ederdin
dostum ben ztn ılk gunden berı paylastıklarını takıpteyım emeklerıne sygım ve tesekkurum coktur kendısıne. sadece dedıklerım bı tavsıye. bugun 100 tane gırdım belkı hepsı epg hatası verdı yada yabancı ıptvlere denk geldım sadece ben önerımı sundum daha ıyı nasıl olur dıye uzun zahmetlı ısse yapmaz ztn 2 satır kodla yapılcaksa yaparsa ıyı olurdu tabı :)

ben fıkrımı söyledım sadece zahmete gırmenı ıstemedım :) bu yaptıgını daha ılerı göturmek ıstersın dıye dusundum sadece bır tavsıye dıye yazdım. suana kadar yaptıkların ztn yeterde artar emeklerıne saglık .
Söylediğinizi yapabilirim alttaki mesajda dediğiniz gibi 2 satır koda bakıyor fakat şöyle bir sorun olur linkler malûm genelde tek kişilik 2 ve üstü zor denk geliyor ben bunları ayıklarsam paylaştığım link sayısı düşecek bu da şu an yaptığım ile aynı hesaba denk gelmiş olacak o yüzden o kadar uğraş yerine şansa ne gelirse paylaşmak daha mantıklı. Yani basit matematik ile oran orantı bu şekilde de tutuyo diğer şekilde de tutuyo ama dediğim gibi 2+2 kesinlikle 4 edeceği için ekstra uğraşmam gereksiz olacak.

Eğer link tarama isterseniz forumda gerekli paylaşımda bulundum kodladığım programı da paylaştım ve ekstra benim kodlamadigim bi programı da derledim onuda paylaştım bunlara göz atarak kendiniz de tarama yapabilirsiniz.

Söylediğinizi yapabilirim alttaki mesajda dediğiniz gibi 2 satır koda bakıyor fakat şöyle bir sorun olur linkler malûm genelde tek kişilik 2 ve üstü zor denk geliyor ben bunları ayıklarsam paylaştığım link sayısı düşecek bu da şu an yaptığım ile aynı hesaba denk gelmiş olacak o yüzden o kadar uğraş yerine şansa ne gelirse paylaşmak daha mantıklı. Yani basit matematik ile oran orantı bu şekilde de tutuyo diğer şekilde de tutuyo ama dediğim gibi 2+2 kesinlikle 4 edeceği için ekstra uğraşmam gereksiz olacak.

Eğer link tarama isterseniz forumda gerekli paylaşımda bulundum kodladığım programı da paylaştım ve ekstra benim kodlamadigim bi programı da derledim onuda paylaştım bunlara göz atarak kendiniz de tarama yapabilirsiniz.
emegıne saglık kardesım valla bıraz arastırdım 100 tane denedım bı tutturamadım onun ıcın bunu yazdım demek bugun sanslı gunum degılmıs :) bu aradaıptv programın calısmıyor bende tek sorun bendemı acaba lınklerı random cekıyorum lıste gelıyor ama kanalları acmıyor

Son düzenleme:
emegıne saglık kardesım valla bıraz arastırdım 100 tane denedım bı tutturamadım onun ıcın bunu yazdım demek bugun sanslı gunum degılmıs :) bu aradaıptv programın calısmıyor bende tek sorun bendemı acaba lınklerı random cekıyorum lıste gelıyor ama kanalları acmıyor
Öncelikle teşekkür ederim, onun programla bi alakası yok dediğim gibi linkler genelde tek kişilik olduğu için sizden öncesi başkası kullanıyordur bu linkler hep patlatilmis hesaplar yani daha önce internete düştüğü için değişen paneli herkes tekrar tarayıp aktif hesapları bulabilirler bu da sizden önce başkasının kullandığını gösteriyor. :)

valla usta emeğine sağlık bu iptv işinde iyi olduğum için çalışan hesap her zaman buluyorum çalışan hesap arayanlar bazı panellerin dnssi değiştiğinde yeni dnssinide bulması lazım onu bilmeleri lazım usta

valla usta emeğine sağlık bu iptv işinde iyi olduğum için çalışan hesap her zaman buluyorum çalışan hesap arayanlar bazı panellerin dnssi değiştiğinde yeni dnssinide bulması lazım onu bilmeleri lazım usta
Onun için elimizden geldiğince bilgide vermeye çalışıyoruz bu bilgiyi kullanıp kendi işini görebilen var ama bi o kadar da kullanamayan var onlar içinde bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Teşekkür ederim. :)

Herkese merhaba iyi forumlar güncel m3u linklerini sizlerle paylaşıyorum ve hepsini paylaşmadan kontrol ediyorum. Vermiş olduğum linklerde maksimum kullanıcı sayısı var yani panelin limitli kullanıcı sayısı mevcut (genelde 1 kişilik) bu sayı maksimum kullanıcıya ulaşırsa kanal size göstermez sizden önce kullanan kişide gösterir olay bundan ibaret.
Maksimum kullanıcı sayısı önemli
:)

ραтя0и

02.03.2025_GüncelLinkler

Ekli dosyayı görüntüle 3663
Aşağıda vermiş olduğum bağlantı sağdan soldan topladığım ve bu sitede dahil olmak üzere toplama bir m3u dosyasıdır içinde spor kanalları mevcuttur. Linki televizo içine ekleyerek güncelleme sıklığını uygulama başlangıcı yaparsanız güncellersem otomatik güncellenir. Dilerseniz indirip kendiniz düzenleyebilirsiniz.
Kod:
https://tinyurl.com/patronsport

@Latte abimin yaptığı site üzerinden linkleri ayıklayabilir direkt linkleri kopyalayabilirsiniz.
Tam detaylı anlatım için >>
konuya göz atınız.<<
1736692066848

1736692325885

Linkler paylaşmış olduğum apk üzerinde de güncellenmiştir.

ραтя0и

Eski ve tüm linkler için buraya tıklayarak konuya göz atabilirsiniz
*Karakter sınırından dolayı eski linkleri silmek durumundayım*
Konuda ki görsellerde kullanılan programlarım
patr0n | IpTvTools Beta
Apk içinde ki linkleri çekip kontrol eden programım
Bahsi geçen apk uygulaması
kral iptv tools beta açılmıyor bişey indir falan diyo ne indiricez

bir şey değil usta 12 13 yıldır bu iptv işindeyim usta

<Güncellendi>
Forumda relax panel paylaşılmıştı bendekiler ile birleştirdim paylaştım.
Ek olarak yine forumda checker paylaşılmıştı bunu da kendimce yeniden düzenledim aktif linkleri indirmek için buton ekledim.
Orijinal konu
Buda düzenlediğim checker, her yerden erişmek için kendi sunucumda erişime açtım isteyen kullanabilir.
@Thanos 'a paylaşımı için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri