gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
EMEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER, SAĞOLASIN-VAROLASIN-ESENKALASIN.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Rica ederim sizde sağ olun var olun.EMEKLERİN TEŞEKKÜRLER, SAĞOLASIN-VAROLASIN-ESENKALASIN.
En üste eklenen linkler her zaman yeni linktir hocam.büyük usta ellerin dert görmesin senden bir ricam olacak mümkün ise listeyi temizleme şansın varmı çalışanı bulmak çok zor oluyor saygılar
teşekkürlerEn üste eklenen linkler her zaman yeni linktir hocam.
Rica ederim. Bağlantıya gidince en üstte verilen linkleri topluca altta yer alan ------ kısma kadar kopyalayıp checker içine yapıştırın tarama yapar anlık açık hesapları görebilirsiniz.teşekkürler
senin checker programı kullanıyorum çok teşekkürler iyki varsınRica ederim. Bağlantıya gidince en üstte verilen linkleri topluca altta yer alan ------ kısma kadar kopyalayıp checker içine yapıştırın tarama yapar anlık açık hesapları görebilirsiniz.
Teşekkür ederim sizde iyi ki varsınız.senin checker programı kullanıyorum çok teşekkürler iyki varsın
O ilk fotodaki programda dizi ve filmleri izleyebilirmiyizTeşekkür ederim sizde iyi ki varsınız.![]()
O program benim tarafımdan kodlanan bir program bi nevi iptv m3u linki oynatmaya yarıyor evet kanallar izleniyor fakat film veya diziyi hiç denemek aklıma dahi gelmedi o yüzden film, dizi için net bir şey söyleyemem.O ilk fotodaki programda dizi ve filmleri izleyebilirmiyiz
Taradığım, topladığım m3u demek daha doğru olur ama teşekkür ederim, sağ olun.DEĞERLİ EMEKLERİNİZLE HAZIRLAMIŞ OLDUĞUNUZ M3U'LAR HARİKA TEŞEKKÜRLER, SAĞOLUN.
O artık çalışmıyor olabilir uzun zamandır güncellemiyorum.kod da yazanZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bunu nasıl kullanacaz
İptv oynatıcısı olması yetiyor. Yayın codecleri uyumlu olduğu müddetçe bir sorun çıkmaz.Windows iptv player çalışırmı
kral bu iptv linklerini nasıl buluyorsun öğretimi gelir mi?O artık çalışmıyor olabilir uzun zamandır güncellemiyorum.
İptv oynatıcısı olması yetiyor. Yayın codecleri uyumlu olduğu müddetçe bir sorun çıkmaz.