TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

LD player kullanıyorum ve uygulama bir türlü açılmıyor .Uygulama sürekli olarak duruyor hatası verdi .

LD player kullanıyorum ve uygulama bir türlü açılmıyor .Uygulama sürekli olarak duruyor hatası verdi .
Aynısı bendede oluyor tv box da grupda yazdım ama ilgilenen olmadı
Hatta günlük dizilerinde ekleseler çok güzel olur
Herhalde bu sefer görürler cevap yazarlar

Yayınların 24 saat olması çok güzel emeğinize sağlık 10 numara uygulama teşekkürler

hocam şu tv dizisi klasörü de artık eklense iyi olur :)

APK yuklerken zararlı yazılım uyarısı veriyor linki tekrardan paylaşabilir misiniz

Kurduktan sonra da avast-malware bytes taratınca virüs olarak (kimlik avı uyarısı) buluyor ve siliyor.
Bilginize

@Xbyte hocam bu dizilerin vlc ıle çalışması olayı çözümü iyi oldu fakat player da 45 dk olan dizi 4 saat kusur gözukuyoır ve sarma olayında sarınca atabılıyor bunun çözumu var mı sarmadan izleniyor ama sarınca süreden dolayı sorun oluyor :D

merhaba, film ve dizilerde tvbox kumandası yukarı yapıyorsun aşşağı gidiyor. sola ve sağa ikiden fazla gitmiyor vs

Teşekkürler, çok başarılı bir uygulama. Özellikle kanal canlı yayınlarındaki kalite çok iyi.

Uygulama gerçekten çok güzel fakat virüs uyarısı sebebiyle telefon siliyor uyarı veriyor.

Uygulama gerçekten çok güzel fakat virüs uyarısı sebebiyle telefon siliyor uyarı veriyor.
Evet uygulama yapımcısı ile bizzat bu konuyu konuştuk sebebini o da bilmiyor bunjlun üstünde denemeler yapıp sorunu çözeceğine inanıyorum. Bu yüzden eğer ki şüphe duyuyorsanız box cihazınıza kurup kullanmanız sizin için daha sağlıklıdır.

Cunku uygulama da gomulu kodlar var virus vermesi normal , ayrica calisan pek birseyde gorunmuyor, copy paste uygulama lardan. Spor bölümü patlamis, risk fayda durumuna gore degerlendirin bnm anlamadigim birde ucretli yapacaklarmis bari 1 ay duzgun bir yayın olaydi.

Konuyu görüntüleyenler

Geri