poyraz2135
Üye
- Konular
- 3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yükledigin m3u çökmüş başka m3u dene
bende aynı programı kullanıyorum istersen kaldır tekrar yükle denedinmiplayeri açınca direkt bu hatayı veriyor
evet bende yaklaşık 1 haftadır sorunsuz kullanıyordum az önce açtım ve bu hatayı aldım 3 sefer kaldırıp yeniden kurdum yeniden indirdim tekrar kurdum yine değişen bişey olmadı kullanabileceğim başka program varmı windows içinbende aynı programı kullanıyorum istersen kaldır tekrar yükle denedinmi
evet bende yaklaşık 1 haftadır sorunsuz kullanıyordum az önce açtım ve bu hatayı aldım 3 sefer kaldırıp yeniden kurdum yeniden indirdim tekrar kurdum yine değişen bişey olmadı kullanabileceğim başka program varmı windows için
bu güzelZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
teşşekür ederim abim saolasınZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Pcde calisirmi?bu güzel
rica ederim sen sağolasınteşşekür ederim abim saolasın
evet takıldıgın biyerolursa yazPcde calisirmi?
microsoft storede Best Player var. 8.50 tl sekizliraellikuruş satın al kur. senin playerine 10 çeker. ayrıca sfvip player kullanabilirsin.Ekli dosyayı görüntüle 4581bu hatayı nasıl çözebilirim dün akaşama kadar aktif çalışıyordu az önce pc açtım bu hatayı alıyorum silip yeniden yükledim yine aynı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Bunu Sırplar yapmış galiba, ilk'' Serbianforum''da gördüm. Bu Stalkler Portal Player'i de sanki Türkler yapmış. Bu da basit kullanışlı(SFVİPplayer tavsiye ederim.