windows ip tv hata

poyraz2135

Üye
Konular
3
1739564831584bu hatayı nasıl çözebilirim dün akaşama kadar aktif çalışıyordu az önce pc açtım bu hatayı alıyorum silip yeniden yükledim yine aynı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

yükledigin m3u çökmüş başka m3u dene

bende aynı programı kullanıyorum istersen kaldır tekrar yükle denedinmi
evet bende yaklaşık 1 haftadır sorunsuz kullanıyordum az önce açtım ve bu hatayı aldım 3 sefer kaldırıp yeniden kurdum yeniden indirdim tekrar kurdum yine değişen bişey olmadı kullanabileceğim başka program varmı windows için

Json okuyucu tarafından json objesi okunmuyor. Uygulamayı artık yani herhangi bir veri kalmayacak şekilde silip tekrar kurulum yapmayı deneyin.

Revo unistaller veya iobit uninstaller artıksız bir şekilde temizlemek için işinizi görecektir.

SFVİPplayer tavsiye ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 4581bu hatayı nasıl çözebilirim dün akaşama kadar aktif çalışıyordu az önce pc açtım bu hatayı alıyorum silip yeniden yükledim yine aynı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
microsoft storede Best Player var. 8.50 tl sekizliraellikuruş satın al kur. senin playerine 10 çeker. ayrıca sfvip player kullanabilirsin.

SFVİPplayer tavsiye ederim.
Bunu Sırplar yapmış galiba, ilk'' Serbianforum''da gördüm. Bu Stalkler Portal Player'i de sanki Türkler yapmış. Bu da basit kullanışlı( ) ama ben de genelde ya SFVİP kullanırım ya da basit işler için VLC. Eskiden codecsiz videolar açılmayınca K-Lite-code- pack paketi ile gelen Media Player Calassic favorimdi ama VLC dengeleri değiştirdi.

Geri