Cloudstream Kekik Eklentisine İnat Box Gelmiş

Sağol hocam harika oldu , çıkmayan arkadaşlar depodan inatı yüklemeleri lazım. Bu uygulamanın başına bir şey gelecek diye ödüm kopuyor

Bilgilendirme icin tesekkurler

Çok iyi bir uygulama gelişimini heycanla takip ediyorum, yapımcıları da çok kafa çocuklar ;)

Güncelleme ekranında güncellemeye tıkladım
indiriliyor bilgisi yazdı ama indirip kuramadım

Güncelleme ekranında güncellemeye tıkladım
indiriliyor bilgisi yazdı ama indirip kuramadım
Arka planda kendisi iniyo sonra ekrana geliyo güncelle seçeneğine basarak güncelleme yapabilirsiniz.

+ Basitçe anlatmak gerekirse ne işime yarayabilir konusunda:

Repo olarak rowdycado ekledikten sonra o repo içerisindeki Ultima eklentisini kuruyorsunuz.

Hemen indir/yükle butonu yanındaki ayarlar simgesine dokunup Configure Extension Sections menüsüne giriyorsunuz.
Yüklü depolardan kurduğunuz eklentileri görüyorsunuz inat, canlı tv vb şekilde.

Mesela inat'ı tıkladığınızda inat içerisindeki kategorileri görürsünüz spor kanalları, filmler vb şekilde. Oradan kullanacağınız kategorileri seçiyorsunuz mesela sadece spor kanallarını.
Başka bir eklentiden de istediğiniz kategorileri seçebilirsiniz buna ek olarak.

Daha sonra Menünün üstündeki Configure Extension Sections yazısının sağındaki kaydet butonuna basıyorsunuz. Sonra ilk menüde üstteki Ultima Settings'in sağındaki kaydet ikonuna basıyorsunuz.

Şimdi ne oldu?

Ana sayfadan eklentileri seçerken Ultima'yı seçerseniz ayarlarından seçtiğiniz farklı eklentilerledeki içerikleri tek ekranda görüyorsunuz.

+ Basitçe anlatmak gerekirse ne işime yarayabilir konusunda:

Repo olarak rowdycado ekledikten sonra o repo içerisindeki Ultima eklentisini kuruyorsunuz.

Hemen indir/yükle butonu yanındaki ayarlar simgesine dokunup Configure Extension Sections menüsüne giriyorsunuz.
Yüklü depolardan kurduğunuz eklentileri görüyorsunuz inat, canlı tv vb şekilde.

Mesela inat'ı tıkladığınızda inat içerisindeki kategorileri görürsünüz spor kanalları, filmler vb şekilde. Oradan kullanacağınız kategorileri seçiyorsunuz mesela sadece spor kanallarını.
Başka bir eklentiden de istediğiniz kategorileri seçebilirsiniz buna ek olarak.

Daha sonra Menünün üstündeki Configure Extension Sections yazısının sağındaki kaydet butonuna basıyorsunuz. Sonra ilk menüde üstteki Ultima Settings'in sağındaki kaydet ikonuna basıyorsunuz.

Şimdi ne oldu?

Ana sayfadan eklentileri seçerken Ultima'yı seçerseniz ayarlarından seçtiğiniz farklı eklentilerledeki içerikleri tek ekranda görüyorsunuz.
Baya iyiymiş kısaca anlattığıniz için teşekkür ederim 💪

Cloudstream apk varmı?

Biliyorum Cloudstream den hem kekik canlı dan hemde rec ten kanallar alıyor İdim zaten inat ta eklenmiş artık tadından yenmez birşey oldu Cloudstream
Bu işlemi nasıl yaptığınıza dair biraz açıklama yaparmısınız acaba. Ben denediğimde herhangi bir link çıkmıyor da

Geri