TVX PRO (UYGULAMA SONLANDIRILMIŞTIR!)

Xbyte

Üye
Konular
5
Arkadaşlar selam:

Maalesef TFF den dolayı 2 Defa telif yedik ve bunun önüne geçmek ile ilgili bazı sistemler geliştirdik. Sizlere yeni apk dosyasını iletiyorum. Bazı güvenlik engelleri aldığımız için playprot.. güvenli değil hatası verebilir. Diğer ayrıntılara tıklayıp yine de yükle diyerek yükleyebilirsiniz. lakin içerisinde herhangi bir durum yok gerekli incelemeleri yapabilirsiniz isterseniz.

Güncellemede ek olarak dizi ve film içerikleri zenginleştirildi yaklaşık 10bini aşkın içerik var. Dizi ve film içeriklerini cihaza direkt vlc player yükleyerek izleyebilirsiniz.

Keyifli Seyirler..

Neden TVX Pro?
✔️ Geniş İçerik Kütüphanesi: Binlerce film, dizi, belgesel ve daha fazlası tek bir platformda!
✔️ Maç Saati Özel Yayın: 4K çözünürlük ve kesintisiz akış ile izleme keyfi.
✔️ Kullanıcı Dostu Arayüz: Kolay kullanımı ve hızlı erişim imkanı.
✔️ 24 Saat geri sarma destekli DVR yayınlar.

📲 İndirme Linki:

Son düzenleme:
1738840846397
Trt4k hariç yayınlar stabil. Emeğinize sağlık.

Herkese merhaba, son paylaşımdan sonra biliyorsunuz ki bir uygulama yapma sistemine gideceğimi söylemiştim. Uzun uğraşlar sonucunda sonunda bitti ve kullanıma açma kararı aldık. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum herkese :)

Neden TVX Pro?
✔️ Geniş İçerik Kütüphanesi: Binlerce film, dizi, belgesel ve daha fazlası tek bir platformda!
✔️ Maç Saati Özel Yayın: 4K çözünürlük ve kesintisiz akış ile izleme keyfi.
✔️ Kullanıcı Dostu Arayüz: Kolay kullanımı ve hızlı erişim imkanı.
✔️ 24 Saat geri sarma destekli DVR yayınlar.

📲 İndirme Linki:
elinize emeğinize sağlık kardeşim

tv kanalları 24 guzel diziler sanırım site baglantısı bandidos ve gibi ye girdim açılmadı palyer ile mi alakalı bilmiyorum virus total de temiz çıktı ilk izlenimlerim bu şekilde

+ s sport plus lar için inat gibi bir yer yapıp maç geldikçe orda gelse güzel olur

@Xbyte hocam emeğinize sağlık yayınları inceledim trt 4k çalışmıyordu gerekli açıklamayı yapmışsınız lakin uygulama bi tane uygulamaya çok benziyor aynı kişi tarafından mı yapıldı merak ettim. Tekrar emeğinize sağlık kolay gelsin.

@Xbyte hocam emeğinize sağlık yayınları inceledim trt 4k çalışmıyordu gerekli açıklamayı yapmışsınız lakin uygulama bi tane uygulamaya çok benziyor aynı kişi tarafından mı yapıldı merak ettim. Tekrar emeğinize sağlık kolay gelsin.
Beraber yapılmıştı hocam zamanında

bana da onu hatırlattı kanallar netlik olarak iyi vavoo zamanı da guzeldi eger takılma donma yapmazsa 24 saat fılan baya öne çıkar s sport lar çok net s+plus olsa tadından yenmez ilk gün için ama baya iyi dizi bölümü kontrol ister ama girince açılmıyor web sitesi sanırım player ıle baglantılı olabilir diye düşündüm

bana da onu hatırlattı kanallar netlik olarak iyi vavoo zamanı da guzeldi eger takılma donma yapmazsa 24 saat fılan baya öne çıkar s sport lar çok net s+plus olsa tadından yenmez ilk gün için ama baya iyi dizi bölümü kontrol ister ama girince açılmıyor web sitesi sanırım player ıle baglantılı olabilir diye düşündüm
Hocam dizi film kısmında bizden kaynaklı olmayan bir durum söz konusu, Kullanılacak cihazda webview sürümünün düşürülmesi gerekiyor maalesef. Google kafasına göre bir güncelleme çıkarttığı için

@Xbyte hocam çok önemli değil benim açımdan sadece test ederken trt haber kanalından ses gelmiyor onu fark ettim..

Hocam dizi film kısmında bizden kaynaklı olmayan bir durum söz konusu, Kullanılacak cihazda webview sürümünün düşürülmesi gerekiyor maalesef. Google kafasına göre bir güncelleme çıkarttığı için
valla o bölüm beni çok çekmişti ya çözülebilir bişe mi bilen birileri bir destek atar belki:D

valla o bölüm beni çok çekmişti ya çözülebilir bişe mi bilen birileri bir destek atar belki:D
Not olarak ekledim ana konuda var, İzleyeceğin cihazdan > ayarlar > uygulamalar> sistem uygulamaları > Android Webview güncellemeleri kaldır de.

Konuyu görüntüleyenler

Geri