Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Giriş 30 da sonradan 60 yapmayacak diyecek tamam bu enayi otuza razı oldu 2,5 en fazla 5 fazla teklif edecek şansını denemekten vazgeçme çalışmaya çok ihtiyacın varsa hemen gir aynı zamanda başka daha iyisini de araştırmaya devam et özel sektör adamın kanını emer ömrünü tüketir sömürttürmeyin kendinizi ssk imiş onu bile lutüf sayıyor şerefsizler sanki yasal zorunluluk değil de babasının hayrına veriyorMerhaba,
İşten yeni ayrıldım. İş gorusmemde stok kontrolleri masa başı 30.000 ücret verdiler. Sizce nasıl ? Yol+YemekSgk gitmeli miyim lisans iktisat mezunuyum 4 yıllık tecrübem var.
Şahsen bahsettiğiniz şartlar altında girerdim nasılsa idarelik olacak boş durup hazır para yiyeceğime en azından cebime gireni yerim ama dediğim gibi bu benim şahsi fikrim.Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim öncelikle bekarım sigaram vs yok. Çok sosyal bir insan da değilim cafe vs.yok. Simde su yönden fikrinizi almak isterim. Şuan Ocak zammını beğenmeyip, iş degistiren çok olacak diye düşünüyorum , sanayinin başkenti Kocaeli'de oturuyorum. Başlangıç olarak başlasam daha sonra iyi bir iş çikarsa oraya giderim diye düşünüyorum. Boş durmayı seven biri değilim. Office programlarını orta derecede kullanabiliyorum.Siz olsanız girer miydiniz yoksa girmeden şubat ayının bitmesini beklersiniz? Fikir oluşması adına soruyorum. Biliyorum forum dışı bir konu ama malum maddiyat olmadan bişey olmuyor değerli forumdaşlar.
Severim böyle mesaj içinde mesaj veren yaratıcı cevaplar.Durumunuza bakılırsa bu koşullarda yeterli denilebilir, tabii ki yaşam standartlarınızın değişmesine orantılı olarak bu rakam göreceli olacaktır.
Şahsi fikrim boş durup körelmektense girip başlayın ama asla kemikleşmeyin. Daha iyi fırsatlar çıkınca da durmayın. Sezen Aksu'nun şarkısında geçtiği gibi "Yitirmeli ne varsa, başlamalı yeniden" diyerek devam edin. Ne olursa olsun, hakkınızda hayırlısı olsun.