neos11
Üye
- Konular
- 12
Sevgili arkadaşlar bir konuda size uyarıda bulunmak istiyorum. Sakın media marktan alışveriş yapmayın. Son alışverişinde iade sürecinde çirkin yüzlerini müşteriye değer vermediklerini hatta yüzüme telefon kapatan sözde yetkilileri ile karşılaştım. Çok dayatmacı ciddiyetten ve sorun çözmekten uzak yalan söyleyen bir firma şu an genel müdürden başlayarak tüm yöneticileri ve ekipleri müşteri odaklı değil kar odaklı. Almanya ile iletişim kurdum umurlarında bile değil o kadar bozulmuş bir firma.
Mağdur olmamak bu tarz müşteriyi mağdur eden firmadan alışveriş yapmayın. Boşuna sinirlenip üzülüyor insan. İçini çok iyi bilen biri olarak bu firma ülkemizden gitmesi yakındır bir çok insanı mağdur ediyor. Üç beş fazla olsun başka yerlerden alışveriş yapın zaten media marktın fiyatlarıda uygun vs değil cazip değil.
Sonuç olarak uzak durun media markttan.
Mağdur olmamak bu tarz müşteriyi mağdur eden firmadan alışveriş yapmayın. Boşuna sinirlenip üzülüyor insan. İçini çok iyi bilen biri olarak bu firma ülkemizden gitmesi yakındır bir çok insanı mağdur ediyor. Üç beş fazla olsun başka yerlerden alışveriş yapın zaten media marktın fiyatlarıda uygun vs değil cazip değil.
Sonuç olarak uzak durun media markttan.