Sinetech YouTube kanalı hacklenmiş

Beyler geri almak için uğraşıyoruz, maalesef yıllarca süren emeklerinizi bazı hırsızlar bu şekilde yok etmeye uğraşabiliyor. Gerekli yerlere başvuru yaptım bekliyorum.
Çok geçmiş olsun umarım geri alırsınız şansınız bol olsun.

Dikkatli olun kanala saçma sapan bir GTA indirme videosu yüklendi büyük ihtimalle virüs barındırıyor sakın indirmeyin

Beni kanal üyeliğinden çıkarmışlar Abone ol butonu açık şu an ?

Çok geçmiş olsun kardeşim inşallah kanalı geri alırsın 😞

Beyler geri almak için uğraşıyoruz, maalesef yıllarca süren emeklerinizi bazı hırsızlar bu şekilde yok etmeye uğraşabiliyor. Gerekli yerlere başvuru yaptım bekliyorum.
Abi google console api token falan alsanız 3 cü part programlarla hesap kurtarılır aslında

Kanalı bildirmeyin çünkü Youtube hesabı çalan kişinin yayınladığı videolara bakıp kanalı kapatabilir ve eğer kanal kapanırsa Sinetech hocamız hesabını kurtarsa bile kanalı geri açtırmak ile uğraşmak zorunda kalır.

Çok geçmiş olsun. İnşallah geri alırsınız

Kanal da canlı bitcoin yayını var şuan Ruhi Çenet te de olmuştu galiba kanal hacklenmiş
aynısı benim başıma gelmişti aynı bitcoin markası iki hafta uğraştım alamadım 1-2 ay geçince üstünden bi baktım doğrulama kodu sms benim telefona geldi eski bilgilerimi girmiş öyle kurtardım

Dostlar ana kanal kurtarılna kadar belki yedek kanal olarak duyurulan '' '' Çocuk Oyunu gündeme alınabilir.

Reis çok geçmiş olsun en kısa zamanda geri dönersin inşallah

Dostlar ana kanal kurtarılna kadar belki yedek kanal olarak duyurulan '' '' Çocuk Oyunu gündeme alınabilir.
Forumumuz var dostum, buradan haberleşiriz. Şu an herhangi bir video hazırlama motivasyonum yok maalesef :( İnşallah en kısa zamanda olay çözülür de eskisinden daha güçlü geri döneriz.

Yine de sağlık sıhhatte sorun olmadıktan sonra her şeyin üstesinden geliriz evelallah.

Forumumuz var dostum, buradan haberleşiriz. Şu an herhangi bir video hazırlama motivasyonum yok maalesef :( İnşallah en kısa zamanda olay çözülür de eskisinden daha güçlü geri döneriz.

Yine de sağlık sıhhatte sorun olmadıktan sonra her şeyin üstesinden geliriz evelallah.
Dostum geçmiş olsun.

Üstad tatildeydi inşallah geri alır kanalı 😔

Geri