Yardım Acer Aspire One - Atom N270 / 1.66 GHz - 32 bit RAM 2 GB için işletim sistemi ?

Teşekkür ederim @EOE deneyelim bakalım :)

Rica ederim biraz daha içerik araştırayım dedim ve 2015 sürümü ile alakalı frekans TV'nin bir içeriğine denk geldim istersen ona da bir göz gezdir. İddiaya göre 400mb ram kullanıyormuş sistem. Dezavantaj olarak edindiğim bilgiye göre ise sistemin gamepass ve valorant desteği yokmuş bilgin olsun.

Ek;
1)

Rica ederim biraz daha içerik araştırayım dedim ve 2015 sürümü ile alakalı frekans TV'nin bir içeriğine denk geldim istersen ona da bir göz gezdir. İddiaya göre 400mb ram kullanıyormuş sistem. Dezavantaj olarak edindiğim bilgiye göre ise sistemin gamepass ve valorant desteği yokmuş bilgin olsun.

Ek;
1)
Video çok iyi oldu , güzel bir anlatım olmuş benim gibi ihtiyacı olana harika bir rehber , teşekkürler @EOE

• Beğen
Tepkiler: EOE
Özellikleri ne bilgisayarın , benimki kadar değildir galiba ?

acer i5 10.nesil 512 gb hdd 8 gb ram ndvida 330 mx ekran kartı 6 sene oldu 2018 model

acer i5 10.nesil 512 gb hdd 8 gb ram ndvida 330 mx ekran kartı 6 sene oldu 2018 model
Sizin sistem güzel, yedek alıp yeniden windows kurun daha hızlı olur :) HDD yazıyor galiba onu da SSD ile değiştirin derim...

Konuyu görüntüleyenler

Geri