Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Linux mint bakabilirsiniz win 7 zor çalışıyosa win 8.1 daha sıkıntılı çalışabilir çünkü işlemci gücü yetmeyecekArkadaşlar üzerinde win7 starter var ama çok yavaş, tavsiye bekliyorum.
Evet ssd aldım , sistem arıyorum sadece hızlı küçük boyutlu.SSD biraz hızlandırır yoksa takın derim
Mevcutta bir tane atom asus eeepc olması lazım dükkanda , dokunmatik tablet gibi olandan. yarın ona da bir kurulum yapıp deniyeceğim. konu havada kalmasın. ofiste bir onu android yapmadım onuda yapacam kullandığım iptv yi açıp bilgi vereceğim takipteyim.Benim sistem atom 2 çekirdek n270 ve 32 bit fydeOS olmaz sanırım sistem gereksinimleri 64 bit @UGURYLDZ
windows 7 pro kur ben onu çok kullandım windows un en iyi sürümüydü diyebilirim hatta cd si satın almıştım hala duruyorArkadaşlar üzerinde win7 starter var ama çok yavaş, tavsiye bekliyorum.
işte onda da , browser desteği yok, chrome firefox opera filan ...windows 7 pro kur ben onu çok kullandım windows un en iyi sürümüydü diyebilirim hatta cd si satın almıştım hala duruyor