Yardım Acer Aspire One - Atom N270 / 1.66 GHz - 32 bit RAM 2 GB için işletim sistemi ?

dehakan7

Müdavim
Konular
345
Arkadaşlar üzerinde win7 starter var ama çok yavaş, tavsiye bekliyorum.

WIN 8.1

Arkadaşlar üzerinde win7 starter var ama çok yavaş, tavsiye bekliyorum.
Linux mint bakabilirsiniz win 7 zor çalışıyosa win 8.1 daha sıkıntılı çalışabilir çünkü işlemci gücü yetmeyecek

ASUS Eee PC 1011PX - Atom N570 / 1.66 GHz - RAM 1 GB için işletim sistemi ?​

imkanın varsa ram ını yukselt en asagı 4 gb
festplateyı ssd yap faydası olur ama yınede cok para harcama elınde varsa dene

Cihazın tek slotu var oda max 2 gb destekliyor, sağol @falkon42

web sitesinde ihtiyacınız olduğu gibi 1 GB veya daha az sistem belleği gereksinimi ile kullanılabilecek 10 adet linux işletim sistemi dağıtımı detaylarla anlatılmış. Gönderi başlığı bile anlatıyor aslında olayı:

"10 Lightweight Linux Distributions to Give Your Old PC New Life"

Bazıları 512 MB ram ve 2GB depolama alanı istiyor hatta. Bir incelemenizi önerebilirim.

Merhaba,
bence kullanacağın uygulamaya göre değişir sistem. sadece internet ve video izlemek içinse android de mantıklı olur. FydeOS değerlendirebilirsin. Ama windows gibi kullanacaksan Linux mantıklı. Youtube da FydeOS ile ilgili videolardan sonra ben eskileri yeniden canlandırıp android yaptım.

Son düzenleme:
Benim sistem atom 2 çekirdek n270 ve 32 bit fydeOS olmaz sanırım sistem gereksinimleri 64 bit @UGURYLDZ
Mevcutta bir tane atom asus eeepc olması lazım dükkanda , dokunmatik tablet gibi olandan. yarın ona da bir kurulum yapıp deniyeceğim. konu havada kalmasın. ofiste bir onu android yapmadım onuda yapacam kullandığım iptv yi açıp bilgi vereceğim takipteyim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    28.7 KB · Görüntüleme: 2
Haber bekliyorum , windows linux farketmez stabil çalışacak bişey olur bence.

SSD ile win10 32 bit fena değil ama yinede bazen sistem aşırı yavaşlıyor arkadaşlar, farklı önerilere açığım...

windows 7 pro kur ben onu çok kullandım windows un en iyi sürümüydü diyebilirim hatta cd si satın almıştım hala duruyor
işte onda da , browser desteği yok, chrome firefox opera filan ...

Eski yıllarda bu tür düşük donanımlara Windows 10 LTSB veya LTSC sürümlerini yüklediğimi hatırlıyorum istersen bi onları araştır. Hem gömülü çok uygulama olmuyor hem daha stabil çalışıyor diye aklımda kalmış.
Bir tanede link buldum ISO dosyası elinin altında olsun.

Teşekkür ederim @EOE deneyelim bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: EOE

Konuyu görüntüleyenler

Geri