Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet candal ve latte hocam emekleriniz için yürekten teşekkürlerimi sunuyorum nacizane benim bir müşkilim var yardımcı olurmusunuz. Kendi çapımda küçük bir iptv m3u listesi oluşturuyorum dosya olarak kaydediyorum iptv oynatıcım çok güzel açıyor. Fakat Google drive ve onedrive gibi yerlere bu m3u dosyasını yüklediğimde url den asla iptv oynatıcım açmıyor. Dosyayı herkesle paylaş yapıyorum link kısaltma yapıyorum yinede olmuyo. Dosyayı url olarak oynatabilmem için nasıl yayına alabilirim yardımcı olursanız çok ama çooook sevinirim

Merhabalar yeni listem sonunda hazırlandı her kanal açılıyor daha doğrusu ben her kanalı çalışır halde tutuyorum

Listede bir çok içerik var

- Ulusal
- Çizgi film
- belgesel
- Si.....
- 7/24 Diz...
- Spor
- fil ve diz
- Alman kanalları

Her kanal dediğim gibi açılıyor ve VPN siz çalışıyor, daha doğrusu açılmayan Kanallar VPN ile çalışıyor ama her çalışmayan kanallın en az 1 tane alternatifi var ve o VPN siz çalışıyor

URL geçersiz yazıyor ne yapabilirim?

- Lütfen URL yi yazarken yazım hatası yapmadığınıza emin olun

- hala çalışmıyor ise VPN ile tekrar deneyiniz

- Oda olmadı kullandığınız Player ı değiştirin

Peki bu URL yi nasıl kullanacağız?

Ister dosyayı indirin ve öyle kullanın yada URL yi kopyalayıp kullanın 2 türlü de çalışır URL kullanırsanız avantajı olur çünkü ben listeyi guncelledigimde sizde de güncellenir

Listedeki Fil....ler direk açılıyor diz.....iler ise direk açılmıyor onun yerine sizi bir websitesi ne yönlendiriyor o radan da izleyebiliyorsunuz (her IPTV de çalışmıyor maalesef Televizo benzeri programlar da çalışıyor bu sistem)

Merhabalar listede sadece VPN ile çalışan kanalları ve hiç çalışmayan kanalları lütfen yazınız böylece çalışmayan kanalları düzeltir sadece VPN ile çalışan kanallara da alternatif eklerim

Kod:
https://www.dropbox.com/scl/fi/v2kehgxdx8tzkby03kpht/IPTVSevenler.m3u?rlkey=4sop4kr4o7u9nzm55yfhmkx1w&st=5puawny2&dl=1

HTTP:
https://dl.dropbox.com/scl/fi/v2kehgxdx8tzkby03kpht/IPTVSevenler.m3u?rlkey=4sop4kr4o7u9nzm55yfhmkx1w&st=5puawny2&dl=1

HTTP:
https://urlz.fr/tvV2

HTTP:
https://tinyurl.com/29f78bvr

HTTP:
https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/patr0n/refs/heads/site/lists/iptvsevenler.m3u
Emeğinize saglık.
Bunları Bilgisayarda izleyebileceğim program önerebilirmisiniz...

şuan aklıma gelmiyor gelirse yazarım hocam
Mehmet candal latte ve patron hocam emekleriniz için yürekten teşekkürlerimi sunuyorum nacizane benim bir müşkilim var yardımcı olurmusunuz. Kendi çapımda küçük bir iptv m3u listesi oluşturuyorum dosya olarak kaydediyorum iptv oynatıcım çok güzel açıyor. Fakat Google drive ve onedrive gibi yerlere bu m3u dosyasını yüklediğimde url den asla iptv oynatıcım açmıyor. Dosyayı herkesle paylaş yapıyorum link kısaltma yapıyorum yinede olmuyo. Dosyayı url olarak oynatabilmem için nasıl yayına alabilirim yardımcı olursanız çok ama çooook sevinirim

Mehmet candal latte ve patron hocam emekleriniz için yürekten teşekkürlerimi sunuyorum nacizane benim bir müşkilim var yardımcı olurmusunuz. Kendi çapımda küçük bir iptv m3u listesi oluşturuyorum dosya olarak kaydediyorum iptv oynatıcım çok güzel açıyor. Fakat Google drive ve onedrive gibi yerlere bu m3u dosyasını yüklediğimde url den asla iptv oynatıcım açmıyor. Dosyayı herkesle paylaş yapıyorum link kısaltma yapıyorum yinede olmuyo. Dosyayı url olarak oynatabilmem için nasıl yayına alabilirim yardımcı olursanız çok ama çooook sevinirim
Dosyayı githuba yükleyerek veya paste.fo sitesine yükleyerek hocam. Hem daha kolay daha kullanışlı olur. Dışarıdan güncelleme yapabilirsiniz. Githuba yüklendikten sonra raw olarak görüntüleme yapıp url kopyalarsiniz böylece dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Yüklediğiniz dosya linklerini direkt almak işe yaramaz onlar için.

Google drive için her seferinde direkt indirme linkine çevirmeniz ve daha öncesinde dosyayı herkese açık bir şekilde paylaşılır yapmanız lazım.
Onedrive kullanmadığım için bilmiyorum onu ama ona da bakacağım.

@patr0n 'un dediği gibi en hızlısı paste.fo sitesinde üye olup orada bir paste oluşturmak ya da GitHub üyesi olup bir repository oluşturmak ve altına istediğiniz kadar dosya yüklemek veya oluştur deyip düzenlemek. GitHub hiç bilmeyene karışık gelebilir ama kullanışlıdır. paste.fo ise en basitidir bunun için.

Fakat oynatıcı direkt bir m3u uzantısı arıyorsa en mantıklısı GitHub'a üye olup oraya m3u dosyanızı eklemek olur. İstediğiniz zaman girip düzenler kaydedersiniz. Ne URL adresi değiştirmek zorunda kalırsınız ne de başka birşey.

Mehmet candal ve latte hocam emekleriniz için yürekten teşekkürlerimi sunuyorum nacizane benim bir müşkilim var yardımcı olurmusunuz. Kendi çapımda küçük bir iptv m3u listesi oluşturuyorum dosya olarak kaydediyorum iptv oynatıcım çok güzel açıyor. Fakat Google drive ve onedrive gibi yerlere bu m3u dosyasını yüklediğimde url den asla iptv oynatıcım açmıyor. Dosyayı herkesle paylaş yapıyorum link kısaltma yapıyorum yinede olmuyo. Dosyayı url olarak oynatabilmem için nasıl yayına alabilirim yardımcı olursanız çok ama çooook sevinirim
Ben kendim Dropbox ile yapıyorum M3u olarak oraya kaydediyorum sonra dosyanın yanındaki 3 noktaya basıp paylaş yapıyorum
Sonra elime bir URL geçiyor mesela şöyle bir tane :
HTTP:
https://www.dropbox.com/scl/fi/v2kehgxdx8tzkby03kpht/IPTVSevenler.m3u?rlkey=4sop4kr4o7u9nzm55yfhmkx1w&st=b3jmjt72&dl=0

Bu URL yi alıyorum ve sonundaki 0 silip 1 yapıyorum ve çalışıyor

Dosyayı githuba yükleyerek veya paste.fo sitesine yükleyerek hocam. Hem daha kolay daha kullanışlı olur. Dışarıdan güncelleme yapabilirsiniz. Githuba yüklendikten sonra raw olarak görüntüleme yapıp url kopyalarsiniz böylece dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hocam paste.do dan başardım oldu github da raw olara görüntülemeyi yapamadım

577 kanallı güzel bir liste.

Hepsine bakmadım ama malum 1 için 11 alternatif var VPN ile hepsi açılıyor. VPN'siz ise sadece 3 kanal aktif.

Elinize sağlık.

Not : mor 1 kanalda an itibariyle donma yok ancak sık sık göz kırpma şeklinde kopmalar mevcut (VPN'siz kullanımda) .

577 kanallı güzel bir liste.

Hepsine bakmadım ama malum 1 için 11 alternatif var VPN ile hepsi açılıyor. VPN'siz ise sadece 3 kanal aktif.

Elinize sağlık.

Not : mor 1 kanalda an itibariyle donma yok ancak sık sık göz kırpma şeklinde kopmalar mevcut (VPN'siz kullanımda) .
Doğrudur bazı mor 1 ler başka bir M3u dan ve dediğim gibi onlar da maalesef kullanım sayısı var 100 kişi diye biliyorum yani 100 den fazla kişi izlemeye başladığında donma/kopma oluyor maalesef

Yüklediğiniz dosya linklerini direkt almak işe yaramaz onlar için.

Google drive için her seferinde direkt indirme linkine çevirmeniz ve daha öncesinde dosyayı herkese açık bir şekilde paylaşılır yapmanız lazım.
Onedrive kullanmadığım için bilmiyorum onu ama ona da bakacağım.

@patr0n 'un dediği gibi en hızlısı paste.fo sitesinde üye olup orada bir paste oluşturmak ya da GitHub üyesi olup bir repository oluşturmak ve altına istediğiniz kadar dosya yüklemek veya oluştur deyip düzenlemek. GitHub hiç bilmeyene karışık gelebilir ama kullanışlıdır. paste.fo ise en basitidir bunun için.

Fakat oynatıcı direkt bir m3u uzantısı arıyorsa en mantıklısı GitHub'a üye olup oraya m3u dosyanızı eklemek olur. İstediğiniz zaman girip düzenler kaydedersiniz. Ne URL adresi değiştirmek zorunda kalırsınız ne de başka birşey.
Aynen hocam paste.fo dan başardım github epey karışık geldi

Vallahi çok tebrik ediyorum elinize kafanıza sağlık.Stabil,Renk,Drop, hız vb hepsi on numara beş yıldız.Ama daha bitmedi herhalde ki eksik kanallar var. Bir tanesi TRT 4 K TV 4 vsvs kolaylıklar diler tekrar tebrik ediyorum.
2 Kanali da ekledim Ulusal Kategorisine akliniza gelen baska Kanal varsa yazabilirsiniz

Elinize emeğinize sağlık. Cartoon Network bende açılmadı. Çok da önemli değil aslinda sadece bilginiz olsun diye söyledim. İyi günler.
Cartoon Network Kanali duzeltildi

sinema katagorisine epic drama kanalını eklermisiniz lutfen. evde takipçisi olan yaş grubu var.
tesekkurler liste için.
suan malesef elimde o kanal yok ve bulamadim ama yeni Sinema Kanallari eklendi

@Latte Kanallar guncellendi

URl yi buradan alabilirsiniz

2 Kanali da ekledim Ulusal Kategorisine akliniza gelen baska Kanal varsa yazabilirsiniz

en yakin zamanda Listedeki donan Kanallar duzeltilecek bilginize elime yeni bir m3u gecti ve Kanalar stabil calisiyor gibi duruyor

Güncelledim şimdi.

Yalnız sizin listenize her seferinde EPG de ekliyorum TV Rehberi için. O yüzden github adresindeki link ile ekleyince EPG verisi olan kanallarda program bilgisi de görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri