kaanbaskan
Üye
- Konular
- 32
Youtube mp3 listesi indirmek için hangi ücretsiz yazılımları kullanıyorsunuz? Tavsiyeniz nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
güncelleme gelmiş çalışmıyor
Cobalt dosyasını bulamadım. Diğer site youtubedan indirmem diyiyorCobalt epey iyi. Video da indirebiliyor:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ama sadece müzik özelinde istiyorsanız kayıpsız olarak Lucida daha iyi:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sanırım playlist indiremiyor...Cobalt dosyasını bulamadım. Diğer site youtubedan indirmem diyiyor![]()
Kurulumu nasıl oluyor eklenti gibi bir şey mi ?Snaptube kullanıyorum. YouTube a entegre olarak çalışıyor. Bir video açıp alttaki paylaş butonundan snaptube seçiyorsunuz. İster MP3 ister video olarak indirebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Hayır eklenti değil. Tarayıcıdan snaptube pro APK indirip kur. Daha sonra YouTube tan bir video aç. Videonun altındaki paylaş butonundan snaptube seç.Kurulumu nasıl oluyor eklenti gibi bir şey mi ?
Cobalt için teşekkür ederim çok iyiymişCobalt epey iyi. Video da indirebiliyor:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ama sadece müzik özelinde istiyorsanız kayıpsız olarak Lucida daha iyi:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
TeşekkürlerEpeydir kullandığım programdır kendisi.Tek dosya yada liste indiriyor az önce denedim.
Kaspersky ile tarandı temiz.
buyrun efenim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kardeşim Çok Teşekkür ederim gece yorgun olduğum için bakamamıştım çok güzel program.Epeydir kullandığım programdır kendisi.Tek dosya yada liste indiriyor az önce denedim.
Kaspersky ile tarandı temiz.
buyrun efenim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Çok hızlı indiriyor denedim tavsiye ederimnotube.net
3 link de çok iyi çalışıyor denedim tavsiye ederim...Tarayıcıdan YouTube videosu açıyorsanız sadece adresi değiştirerek yapabilirsiniz aslında.
Adres kısmında video açıkken URL içerisinden sadece youtube kısmını;
youtubepp ya da ssyoutube veya pwnyoutube olarak değiştirirseniz o video için video olarak veya MP3 olarak indirme seçenekleri veren sayfalar açılır direkt.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bu örnektekiler gibi yani.
Bu da gayet iyi yapıyor işini , denedim tavsiye ederimSanırım playlist indiremiyor...Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Güle güle kullan Yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlereKardeşim Çok Teşekkür ederim gece yorgun olduğum için bakamamıştım çok güzel program.Boşuna o kadar savaşmışım bunu kursam yetermiş
![]()