Youtube mp3 İndirme

kaanbaskan

Üye
Konular
32
Youtube mp3 listesi indirmek için hangi ücretsiz yazılımları kullanıyorsunuz? Tavsiyeniz nedir?

notube.net

Tarayıcıdan YouTube videosu açıyorsanız sadece adresi değiştirerek yapabilirsiniz aslında.

Adres kısmında video açıkken URL içerisinden sadece youtube kısmını;
youtubepp ya da ssyoutube veya pwnyoutube olarak değiştirirseniz o video için video olarak veya MP3 olarak indirme seçenekleri veren sayfalar açılır direkt.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Bu örnektekiler gibi yani.

Snaptube kullanıyorum. YouTube a entegre olarak çalışıyor. Bir video açıp alttaki paylaş butonundan snaptube seçiyorsunuz. İster MP3 ister video olarak indirebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Kurulumu nasıl oluyor eklenti gibi bir şey mi ?

Kurulumu nasıl oluyor eklenti gibi bir şey mi ?
Hayır eklenti değil. Tarayıcıdan snaptube pro APK indirip kur. Daha sonra YouTube tan bir video aç. Videonun altındaki paylaş butonundan snaptube seç.

Son düzenleme:
Epeydir kullandığım programdır kendisi.Tek dosya yada liste indiriyor az önce denedim.
Kaspersky ile tarandı temiz.
buyrun efenim.
Kardeşim Çok Teşekkür ederim gece yorgun olduğum için bakamamıştım çok güzel program. :) Boşuna o kadar savaşmışım bunu kursam yetermiş :D

youtube-dl kullanırdım eskiden😊

Son düzenleme:
Tarayıcıdan YouTube videosu açıyorsanız sadece adresi değiştirerek yapabilirsiniz aslında.

Adres kısmında video açıkken URL içerisinden sadece youtube kısmını;
youtubepp ya da ssyoutube veya pwnyoutube olarak değiştirirseniz o video için video olarak veya MP3 olarak indirme seçenekleri veren sayfalar açılır direkt.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Bu örnektekiler gibi yani.
3 link de çok iyi çalışıyor denedim tavsiye ederim...

Geri