Güneş Tv (5.2 yeni guncelleme 10.10.2026)

Öncelikle guncellemeyi bekleyen herkes için teşekkürler, heyecanınız ve ilginiz bana kadar geçti 😊 inanin uykudan feragat ederek guncelleme yapmaya çalışıyorum. Guncellemeyi hızlandırıp en kisa süreye indirmeye calisacagim. Eski listeleri unutun, 9 adet yeni liste mevcut, 7 adet de film dizi için liste mevcut. Kaldi ki artik listeye de ihtiyac duymayacaksiniz. Ek olarak mhub dünyası da yer alıyor. Mhub da yer alan sayısız eklentileri kullanabileceksiniz, ki vavoo da mhub da yer alıyor. Yani vavoo için ek bir listeye ihtiyac duymadan her acista en güncel halini kullanabileceksiniz. Iptv-org da mhub da. Dolu dolu bir guncelleme ile geleceğiz. Umarim test cihazlarinda olduğu gibi kullanan herkesin cihazinda sorunsuz bir guncelleme olur. İlginiz için tekrar teşekkür ederim 🙏
Üstad, açıklamalarınızdan yola çıkarak; özellikler ne kadar çoğalırsa ağır açılma vb. yaşamamak adına bu vb testleri de yaparak paylaşacağınıza inanıyorum. Çok güzel bir uygulama idi ama şimdi daha güzel bir uygulama bekleniyor

Öncelikle guncellemeyi bekleyen herkes için teşekkürler, heyecanınız ve ilginiz bana kadar geçti 😊 inanin uykudan feragat ederek guncelleme yapmaya çalışıyorum. Guncellemeyi hızlandırıp en kisa süreye indirmeye calisacagim. Eski listeleri unutun, 9 adet yeni liste mevcut, 7 adet de film dizi için liste mevcut. Kaldi ki artik listeye de ihtiyac duymayacaksiniz. Ek olarak mhub dünyası da yer alıyor. Mhub da yer alan sayısız eklentileri kullanabileceksiniz, ki vavoo da mhub da yer alıyor. Yani vavoo için ek bir listeye ihtiyac duymadan her acista en güncel halini kullanabileceksiniz. Iptv-org da mhub da. Dolu dolu bir guncelleme ile geleceğiz. Umarim test cihazlarinda olduğu gibi kullanan herkesin cihazinda sorunsuz bir guncelleme olur. İlginiz için tekrar teşekkür ederim 🙏
her şey için tşkler

reis mhub dedigin burasimi vavoo listesini bulamadim

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Doğrudur, mhub burası. Vavoo bir cok ülke için illegal olduğu için direkt koymamışlar ama diğer eklentilerden farki yok, vavoo.to yazdığınızda otomatik yükleniyor.Screenshot_20260929_200106_com.gunes.tv.jpg
Üstad, açıklamalarınızdan yola çıkarak; özellikler ne kadar çoğalırsa ağır açılma vb. yaşamamak adına bu vb testleri de yaparak paylaşacağınıza inanıyorum. Çok güzel bir uygulama idi ama şimdi daha güzel bir uygulama bekleniyor

Doğrudur, guncelleme öncesi elimde olan tüm cihazlar ile test yapıyorum, hatta Android studio icindeki simüle cihazlar ile de test yapıyorum. Ama androidin standarti yok, cihazdan cihaza, sürümden sürüme o kadar fark oluyor ki :/ Gelistiricileri en cok zorlayan konu bu.

her şey için tşkler
Ben teşekkür ederim, umarım yayınlanınca beğeninizi kazanırız.

bu gün google playe sundum güncellemeyi. bu gün yarın yayınlama yaparlar. Güncelleme gelince buradan bilgi çıkarım yeni özellikler ile ilgili. (y)

elinize sağlık kolay gelsin şimdiden.

bu gün google playe sundum güncellemeyi. bu gün yarın yayınlama yaparlar. Güncelleme gelince buradan bilgi çıkarım yeni özellikler ile ilgili. (y)
Güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz, eline sağlık üstadım

@oktay2617 Bey kardeşim kolay gelsin. Bir şey soracağım. Json uzantılı dosya yüklemek istediğimde canlı tv liste isim olarak gözüküyor. Açtığımda 404 hatası veriyor. Bütün json uzantılı dosyaları açmıyor mu yoksa dosya mı seçiyor?

@oktay2617 Bey kardeşim kolay gelsin. Bir şey soracağım. Json uzantılı dosya yüklemek istediğimde canlı tv liste isim olarak gözüküyor. Açtığımda 404 hatası veriyor. Bütün json uzantılı dosyaları açmıyor mu yoksa dosya mı seçiyor?
Selamlar, json dosyalari standart olmadığı için en ufak farkli durumda hata verebiliyor. Mümkün olduğu kadar geniş kapsamlı veri okumayi öğretmeye çalıştım ama m3u dosyasi gibi standart değil malesef. Sizdeki json iceriginden ufak bir bölüm iletebilirseniz bir sonraki guncellemeye ekleyebilirim.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

apk olarak paylaşabilirmisin benim tvde google play çalışmıyor

Hocam güncelleme ne zaman belli mi

Hocam güncelleme ne zaman belli mi
Normalde bir gun içinde incelemeyi tamamlardi google play ama 2 günü geçti halen incelemede bekliyor. Daha ne kadar sürecek bilemiyorum. Screenshot_20261007_184310_com.android.chrome.jpg

Normalde Google Play incelemeyi bir gün içinde tamamlardı ama iki günü geçti, hâlâ incelemede bekliyor; daha ne kadar sürecek bilemiyorum. Güncelleme ne zaman düşer, uzun sürdü.

Emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

Günes tv yi Amazon Fire Stickte calistimak icin apk yazilimi varmi

Burdan paylassaniz
Merhaba Bekir bey, Google play dışı dagitim mevcut değildir. Uygulamanin bir cok özelliğinin kullanimi google play hizmetlere bağlı zaten.

Emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.
Ben teşekkür ederim, bir de guncellemeyi yayinlasa google cok guzel olacak. Cidden saglam özellikler saglam listeler geldi.

Günes tv yi Amazon Fire Stickte calistimak icin apk yazilimi varmi
Merhaba, fire stickt cihazim olmadığı için test yapamıyorum. Test yapabilsem fire stickt te çalışması için gerekli düzenlemeleri de yaparim ( belki de çalışıyordur )

Bir ara Amazon Store uygulamayi koymak istedim. Uygulamayi kabul etmeyi boşverin kullanici hesabimi kara listeye aldılar. Oysa uygulama içi temizdir. Sebebini de belirtmemisler. Bende detay için yazışmak istemedim acikcasi. Kaldi öylece.

Konuyu okuyanlar
4 gün 0 saat

Geri