izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

v1.14.603 Güncelleme Notları:

- Noland kaynağı yeni mantık ile geri eklendi.

- Plugin için artık nuvio.ayruki.workers.dev kaldırdım ve workers altyapısından Cloudflare R2 altyapısına taşıyarak kota aşma sorunlarını çözmeye çalıştım (Aynı işlemleri domain sistemim içinde yaptım). Artık umarım gece kotayı aşmayız :D

- Yeni plugin linkimiz:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :)
Hocam R2 ile önbellekleme kaynak taraması vb iyileştirme yapması mümkün mü acaba

Hocam güncelleme yaptığınızda bence tanıtım kısmında da güncelleme yapın çünkü tek tek sayfaları gezmek yerine direkt girince görebilir insanlar

Hocam güncelleme yaptığınızda bence tanıtım kısmında da güncelleme yapın çünkü tek tek sayfaları gezmek yerine direkt girince görebilir insanlar
ugrasamam hocam o kadar, ara sıra güncelleme yapsınlar yeter

ugrasamam hocam o kadar, ara sıra güncelleme yapsınlar yeter
Yok hocam öyle değil mesela link değişti ya siz tanıtım yaptığınız mesajda güncellerseniz demek istedim

Ayruki hocam Türkdizileri eklentisi için teşekkür ederim. Senin içinde uygun olursa bir önerim var. Türk Dizileri genellikle TRT 1 , Kanal D , ATV , Show TV , Star TV , Now TV, TV8 kanallarında oluyor. Cloudstream programında bu kanalların dizilerinin hepsini barındıran bir eklenti vardı. Eklenti video içeriklerini kanalların kendi resmi sitelerinden çekiyordu. Nuvio için altayapı uygunsa böyle bir eklenti geliştirebilirsin belki. Eğer böyle bir eklenti geliştirirsen youtube üzerinden tek tek dizi eklemeye gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Ayruki hocam Türkdizileri eklentisi için teşekkür ederim. Senin içinde uygun olursa bir önerim var. Türk Dizileri genellikle TRT 1 , Kanal D , ATV , Show TV , Star TV , Now TV, TV8 kanallarında oluyor. Cloudstream programında bu kanalların dizilerinin hepsini barındıran bir eklenti vardı. Eklenti video içeriklerini kanalların kendi resmi sitelerinden çekiyordu. Nuvio için altayapı uygunsa böyle bir eklenti geliştirebilirsin belki. Eğer böyle bir eklenti geliştirirsen youtube üzerinden tek tek dizi eklemeye gerek kalmaz diye düşünüyorum.
TurkDizileri için dizi isteği atın ekliyorum zaten

TurkDizileri için dizi isteği atın ekliyorum zaten

Sistemi biliyorum. Bir kaç tane istek attım. Alternatif sunmak için yazdım. Belki daha kolayına gelir diye hocam. Sistem böyle devam edecekse isteklerimi site üzerinden iletirim. Teşekkürler hocam.

Sistemi biliyorum. Bir kaç tane istek attım. Alternatif sunmak için yazdım. Belki daha kolayına gelir diye hocam. Sistem böyle devam edecekse isteklerimi site üzerinden iletirim. Teşekkürler hocam.
Daha kolayıma gelmez tam tersi daha zor olur hocam, her kanal sitesi için ayrı scraper lazım olur. Bu sistemde sadece youtube scraperi yeterli oluyor

Gercekten Tek Kelimeyle Mukemmel Ayruki Hocam. Sapka Cikartilacak cinsten bir calisma yapmissiniz. Ayruki Hocam Mumkunse, ulusan canli kanallari icerken bir eklenti veya uzanti yaparmisiniz Trt1-Atv-Show- kanald- Star gibi. Illaki mor kanallara gerek Yok. Basarilar Dilerim.

Gercekten Tek Kelimeyle Mukemmel Ayruki Hocam. Sapka Cikartilacak cinsten bir calisma yapmissiniz. Ayruki Hocam Mumkunse, ulusan canli kanallari icerken bir eklenti veya uzanti yaparmisiniz Trt1-Atv-Show- kanald- Star gibi. Illaki mor kanallara gerek Yok. Basarilar Dilerim.
Tesekkurler hocam, canlı kanal eklenmeyecek.

Aslinda Rec uygulamasindan TV kismini Cekip Nuvio verseniz Cok Kolay olur. Sadece bir öneri🙂
Teşekkürler hocam öneri için fakat dediğim gibi eklenmeyecek canlı kanal. Canlı kanalları izlemiyorum

Beinsport içerdiğinden link kaldırılmıştır.

Bunu Nuvioda Addons (eklentiler) kısmına ekle. Canlı TV kanalları ana ekrana gelecektir. Plugins (Uzantılar) kısmına eklemeyeceksin buna özellikle dikkat et. Dediğim gibi Addons (eklentiler) kısmına ekleyeceksin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunu yaparsa telif yer Kanal D nefes aldırmıyor herkesi telifliyor 🙂

Vay be 1 saat içinde 11 dizi isteği gönderdim. Tamamını listeye ekledi. Vallahi tebrik ederim Ayruki hocam. Hakkın ödenmez.

Geri