izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

v1.14.603 Güncelleme Notları:

- Noland kaynağı yeni mantık ile geri eklendi.

- Plugin için artık nuvio.ayruki.workers.dev kaldırdım ve workers altyapısından Cloudflare R2 altyapısına taşıyarak kota aşma sorunlarını çözmeye çalıştım (Aynı işlemleri domain sistemim içinde yaptım). Artık umarım gece kotayı aşmayız :D

- Yeni plugin linkimiz:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :)
Hocam şöyle bir hata var zannedersem : Artık kaynak sitelerdeki altyazılar çıkmıyor galiba. Nuvioya ayriyeten eklediğimiz altyazı eklentileri altyazıları buluyor. Opensubtitles... Gibi

Hocam şöyle bir hata var zannedersem : Artık kaynak sitelerdeki altyazılar çıkmıyor galiba. Nuvioya ayriyeten eklediğimiz altyazı eklentileri altyazıları buluyor. Opensubtitles... Gibi
Pluginde bir değişiklik yapmadım hocam, şimdi test ettim bende bir sıkıntı yok. Ama dizi/film bölüm söylerseniz bakabiliirim

Pluginde bir değişiklik yapmadım hocam, şimdi test ettim bende bir sıkıntı yok. Ama dizi/film bölüm söylerseniz bakabiliirim
Neagley sezon 1 bölüm 1 crocodile kaynağı örneğin. Yani subsource, opensubtitles gibi kaynaklarda çıkıyor ama crocodile kaynagindaki kendine ait altyazı çıkmıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-09-29-19-02-51-516_com.nuvio.app.jpg
    Screenshot_2026-09-29-19-02-51-516_com.nuvio.app.jpg
    123.8 KB · Görüntüleme: 21
Hocam mobil sürümde bende öyle " Türkçe zorunlu" diye bir kaynak çıkmıyor nedense

Başka arkadaşlar da kontrol edebilirse çok iyi olur

Arkadaşlar bir kontrol eder misiniz son repo adresinden sonra içeriklerde altyazı bölümünde " Türkçe zorunlu" diye bir altyazı var mı? Bende hata nerde bulmak için soruyorum

Neagley dizisinde zorunlu diye çıkıyor oad caddesinde çıkmıyor ama Türkçe diye yazıyor yani open subtitles den değil ama normal türkçe diye yazıyor ama dizide zorunlu yazıyor ya sağlayıcılardan kaynaklı yada başkabişey kaynaklı arkadaşlar için deneme yaptım bende :)1000191113.jpg1000191114.jpg

Hocam altyazı mevcut, sorun ney burdaki ben anlamadım
Sorun senden değil üstadım herhangi bir sorunum yok arkadaş sormuş ona cevap vermek istedim yoksa benim sorunum yok gayet herşey 4 4 lük 10 üzerinden 10 100 puan yani :D

Hocam altyazı mevcut, sorun ney burdaki ben anlamadım
Altyazı var hocam. Ama nuvio altyazıyı nuvioya bizim eklediğimiz opensubtitles, subsource gibi kaynaklardan buluyor. Sizin kaynaklarda ki atıyorum crocodile kaynagindaki sitedeki alt yazıyı göstermiyor bende. Yani sorun benlik herhalde. Arkadaşda sitedeki altyazıyı bulmuş.

Altyazı var hocam. Ama nuvio altyazıyı nuvioya bizim eklediğimiz opensubtitles, subsource gibi kaynaklardan buluyor. Sizin kaynaklarda ki atıyorum crocodile kaynagindaki sitedeki alt yazıyı göstermiyor bende. Yani sorun benlik herhalde. Arkadaşda sitedeki altyazıyı bulmuş.
Hocam önbelleği temizleyin veyahut altyazı eklentileri silip geri yükleyin. Ben altyazı eklentileri kullanmıyorum şahsen

Hocam önbelleği temizleyin veyahut altyazı eklentileri silip geri yükleyin. Ben altyazı eklentileri kullanmıyorum şahsen
Teşekkürler hocam. Sizin plugin de sorun yok sorun bendeki nuvio da. Düzeltmeye çalışıyorum

O dediğim diziye bir bakarmısın yada bakmışsındır belki ama bende crocodilleyi seçmiştim hocam türkçe zorunlu diye çıkmıştı belki ayarlarla alakası olabilir mi onu bilemedim

Geri