izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

O dediğim diziye bir bakarmısın yada bakmışsındır belki ama bende crocodilleyi seçmiştim hocam türkçe zorunlu diye çıkmıştı belki ayarlarla alakası olabilir mi onu bilemedim
Aynen bende çıkmıyor. Bakalım bir şekilde çözeceğiz teşekkürler

Hocam bu arada şunu şöyleyeyim zorunlu demesi kaynaktan gelen demek değil forced altyazı yani türkçe dublaj izlenmesi uygun sadece ekrandaki yazıları veya belli metinleri çeviren altyazılar.

v1.14.599 Güncelleme Notları:

- Rogue kaynağı geri eklendi.

- TurkDizi kaynağı eklendi. Bu kaynak
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
ile entegre çalışmaktadır. Youtube'da istediğiniz dizi/filmi istek olarak gönderebilirsiniz. Genelde türk dizileri için planlamıştır, apisi oluşturulmuştur. + butonuna basarak eklemek istediğiniz içeriği, dizi ise youtube playlist linki film ise youtube linkini eklemeniz zorunludur.

- TMDB'de yanlış sezonlar sebebiyle eşleştirmede hatalar olabiliyor misal kurtlar vadisi dizisi 1. sezon 97 bölümken tmdb'de 4 sezon gözükebiliyor bununda önüne geçebilmek için izlelan kataloğumda tmdb fonksiyonu episode_groups kullanarak düzelttim. Örn: One Piece animesi 23 sezonken artık 1 sezon 1180 bölümdür. Yanlış sezonlu dizileri bildirmeniz önemlidir.

Ve artık plugin eklerken izlelan.com yazıp ekleyebilirsiniz en basit şekilde.

Linkler:

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :) TurkDizi kaynağı şuan temel aşamadadır, hatalar olabilir.
Hocam hem depoyu hemde eklentiyi kurmama rağmen youtube dizilerini ana sayfaya getiremedim. Çözemedim gitti.

Hocam hem depoyu hemde eklentiyi kurmama rağmen youtube dizilerini ana sayfaya getiremedim. Çözemedim gitti.
Ana sayfaya getiremezsiniz zaten aratarak bulacaksınız ve TürkDizi kaynağından izleyeceksiniz.

Hocam bu arada şunu şöyleyeyim zorunlu demesi kaynaktan gelen demek değil forced altyazı yani türkçe dublaj izlenmesi uygun sadece ekrandaki yazıları veya belli metinleri çeviren altyazılar.
Teşekkürler hocam.

Practical magic 2 diye film var ama kaynakların hepsinde orjinal yazıyor.türkçe alt yazılı hale getirme imkanı varmı bu filmi

Practical magic 2 diye film var ama kaynakların hepsinde orjinal yazıyor.türkçe alt yazılı hale getirme imkanı varmı bu filmi
Hocam daha türk sitelerine düşmemiştir yeni bir film ise

@ayruki Hocam bende eklentiler gitti güncelleme mi geldi şu an tv de eklentiler tarıyor bulmuyor sadece Urouge buluyor diğerleri bulmuyor eklentiyi kaldırıp yüklemem mi gerekiyor?

İzleyici sayısı günden güne arttığına göre artık bir sonrakine plugin adı izleyinulan olur heralde tövbe tövbe :) nasıl bir repo ismi bu yav. 😂😂 @ayruki

Şimdi tv sürümde denedim hocam tv sürümde sorun yok teşekkürler.

v1.14.603 Güncelleme Notları:

- Noland kaynağı yeni mantık ile geri eklendi.

- Plugin için artık nuvio.ayruki.workers.dev kaldırdım ve workers altyapısından Cloudflare R2 altyapısına taşıyarak kota aşma sorunlarını çözmeye çalıştım (Aynı işlemleri domain sistemim içinde yaptım). Artık umarım gece kotayı aşmayız :D

- Yeni plugin linkimiz:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :)
Eline emeğine sağlık👏👏

İzleyici sayısı günden güne arttığına göre artık bir sonrakine plugin adı izleyinulan olur heralde tövbe tövbe :) nasıl bir repo ismi bu yav. 😂😂 @ayruki
"İzlelan diye isim mi olur, çok ayıp. Sırf bu isimden dolayı kullanmıyorum" bunu söyleyen elemanı unutmayacağım😆:ROFLMAO:...

Eline sağlık işin hep rast gitsin

Geri