Cihazda değil Rectv içindeki ayarlarda harici player seçenegi olabilir.Maalesef bu ayarda benim cihazda yok
Uğraşırsan M3u tv dosyası bulup tvplayerden açarak deneyebilirsin.Maalesef bu ayarda benim cihazda yok
Hocam onuda denedim televizo da aynı şekilde kapanıyorUğraşırsan M3u tv dosyası bulup tvplayerden açarak deneyebilirsin.
Nextin apk yükleme uygulamasında kendi cihazlarında kullandığı Vstro Player var,yoksa haricen bulup yükle bunu denemediysen şans ver bana göre çok sade bir uygulama.Kendi m3u dosyanı ekleyebilirsin.Ayrıca haricen player seçenegide mevcut.Bizzat uygulamada androidin kendi playerini denemiştim.Önceki sayfalarda değinmemişim görmedim.Hocam onuda denedim televizo da aynı şekilde kapanıyor
Hocam geçmiş olsun.Bu cihaz 1 nesil start mı yoksa 2 nesil pro olanını mı? Deneyelim 1 nesiliyse.Android 14 güncelledim bunu belki APK kullanırken boş tam 300 MB civarı kalıyor ama okadar beleş vs genelntv izlerim hiç başıma gelmedi ilk kez duydum.Next start4k cihazım ilginç bir şekilde her zaman aynısını yapıyor. Herhangi bir iptv uygulamasından star Tv yi izlerken her akşam olduğu gibi haberler reklama girdiği anda cihaz 2-3 saniye donuyor ve cihaz yeniden başlıyor. Ve bu sorun uzun zamandır devam ediyor. Kendim yapmış olduğum listeyide televizo da açtığımda yeni aynı şekilde her akşam aynı saatte star Tv haberi reklama girdiği anda cihaz donup yeniden başlıyor. Bu ilginç sorunla karşılaşan var ise yardımcı olabilir mi? Wars, atak, beleştv bu uygulamalarda da aynı şekilde hep star Tv de haber izlerken akşam saatlerinde reklama girdiği anda yapıyor
Gerçekten gayet ilginç bir durum. Cihazın ayarlarında, telefonlardaki gibi "otomatik şu saatte yeniden başlat" gibi bir menü var mı acaba? Gerçekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Bir de hep Star TV'de mi oluyor, ilginç olan bu.Next start4k cihazım ilginç bir şekilde her zaman aynısını yapıyor. Herhangi bir iptv uygulamasından star Tv yi izlerken her akşam olduğu gibi haberler reklama girdiği anda cihaz 2-3 saniye donuyor ve cihaz yeniden başlıyor. Ve bu sorun uzun zamandır devam ediyor. Kendim yapmış olduğum listeyide televizo da açtığımda yeni aynı şekilde her akşam aynı saatte star Tv haberi reklama girdiği anda cihaz donup yeniden başlıyor. Bu ilginç sorunla karşılaşan var ise yardımcı olabilir mi? Wars, atak, beleştv bu uygulamalarda da aynı şekilde hep star Tv de haber izlerken akşam saatlerinde reklama girdiği anda yapıyor
VPN ülke değiştirip deneyin belki olabilir dostum.Android 14 bu cihaza Yazılımı Skyworth Digital veriyor biliyorum.Next ile pek bir ilgisi yok.Aynı cihaz bendede var ve zaman zaman beleştv de reset atıyor.işin ilginç yanı bazı arkadaşlara android 14 gelmiş benimki hala android 11 hiçbir şekilde güncelleme almadı.next firmasına yazdım verilen cevap başka bir internet sağlayıcı ile deneyin oldu.mobil internet üzerinden denedim yine güncellemedi.bunun yazılım güncellemesini en azından kendi sitelerinde neden vermezler.ben bu cihazı güncelleme alır diye aldım.
Teşekkürler arkadaşım.çokta dert etmedim aslında sonuçta iptv de tv görevi arasıra film benim için yeterli.ama lisanslı diye aldığımız cihazın güncelleme yapmaması ilginç oldu.biliyorum cihazın üretimini skyworth yapıyor.sağlam firma.ayrıca sizi bulmuşken android 14 güncellemesinden sonra cihazda herhangi bir değişiklik farkettinizmi acaba olumlu olumsuz.VPN ülke değiştirip deneyin belki olabilir dostum.Android 14 bu cihaza Yazılımı Skyworth Digital veriyor biliyorum.Next ile pek bir ilgisi yok.
Çözünürlüğü 720 düşürün IPTV izlerken kasmalar biter hocam.İptv ile sorun yoksa.Ama genelde ya dediğiniz gibi 4k çözünürlükte bırakınca cihaz zaten ona güç harcıyor.Kullanırken IPTV oynatmada ram sorun yaratmaz ,yazılımsalda veya wifi ise sinyal düştüğünde kopma donma olabilir belki.bazi box cihazlarin ram ve islemci degerleri cok düsük olmasindan dolayi özellikle 1080p yayinlar ve üzeri kalitedeki yayinlarda sik sik donmalar ve ya cihaz kendini tüm kapatip acma gibi sorunlar yapar bu durum özellikle ram ve islemci kaynakli. benim mi box 3cü nesil cihaz 1080p kalitetli yayin üstü 4k gibi yayinlarda cihaz arada bir cok nadirde olsa tüm kapanip yeniden basliyor. burda cihaza kurdugunuz apk da etkisi var. eklenti uzantilari arka planda cok calistigi icin cihazi kasma yaptiriyor islemci isiniyor cihazda koruma amacli kendini kapatiyor. cihazlariniza her önünüze gelen tam bilmediginiz eklentileri kurmayin. not: cihazlarin arka planda calisma ayarini ya tek islemci yada tüm kapali konuma getirinki arka planda kullanilmayan eklentiler bos yere aktif olmasin.
Rica ederimTabiki hocam ne demek.Teşekkürler arkadaşım.çokta dert etmedim aslında sonuçta iptv de tv görevi arasıra film benim için yeterli.ama lisanslı diye aldığımız cihazın güncelleme yapmaması ilginç oldu.biliyorum cihazın üretimini skyworth yapıyor.sağlam firma.ayrıca sizi bulnuşken android 14 güncellemesinden sonra cihazda herhangi bir değişiklik farkettinizmi acaba olumlu olumsuz.
Hocam 1. Nesil android 11Hocam geçmiş olsun.Bu cihaz 1 nesil start mı yoksa 2 nesil pro olanını mı? Deneyelim 1 nesiliyse.Android 14 güncelledim bunu belki APK kullanırken boş tam 300 MB civarı kalıyor ama okadar beleş vs genelntv izlerim hiç başıma gelmedi ilk kez duydum.
Android 14 mü?İlla haber olması şart mı?
Bende resetledim maalesef güncelleme almadı hala 11Aynı cihaz bendede var ve zaman zaman beleştv de reset atıyor.işin ilginç yanı bazı arkadaşlara android 14 gelmiş benimki hala android 11 hiçbir şekilde güncelleme almadı.next firmasına yazdım verilen cevap başka bir internet sağlayıcı ile deneyin oldu.mobil internet üzerinden denedim yine güncellemedi.bunun yazılım güncellemesini en azından kendi sitelerinde neden vermezler.ben bu cihazı güncelleme alır diye aldım.şu an starda yine reset attı 2 kez![]()