Yardım Next start4k her gün cihazın yeniden başlama sorunu

Maalesef bu ayarda benim cihazda yok

Maalesef bu ayarda benim cihazda yok
Cihazda değil Rectv içindeki ayarlarda harici player seçenegi olabilir.
tvplayer Androidin kendi silinmeyen uygulamasıdır genelde bütün android sürümlerinde bulunur.Rectv harici player seçenegi veriyorsa seçilebilir.

televizo evet daha önce yazmıştın.Bu dediğim androidin kendi playeri idi cihazda farklı isim ise bilmiyorum.

Sorun yazılımsal olduğu açık Cihaza yeni yazılım gelirse şansa diyeceğiz sanırım.:)

bazi box cihazlarin ram ve islemci degerleri cok düsük olmasindan dolayi özellikle 1080p yayinlar ve üzeri kalitedeki yayinlarda sik sik donmalar ve ya cihaz kendini tüm kapatip acma gibi sorunlar yapar bu durum özellikle ram ve islemci kaynakli. benim mi box 3cü nesil cihaz 1080p kalitetli yayin üstü 4k gibi yayinlarda cihaz arada bir cok nadirde olsa tüm kapanip yeniden basliyor. burda cihaza kurdugunuz apk da etkisi var. eklenti uzantilari arka planda cok calistigi icin cihazi kasma yaptiriyor islemci isiniyor cihazda koruma amacli kendini kapatiyor. cihazlariniza her önünüze gelen tam bilmediginiz eklentileri kurmayin. not: cihazlarin arka planda calisma ayarini ya tek islemci yada tüm kapali konuma getirinki arka planda kullanilmayan eklentiler bos yere aktif olmasin.

Son düzenleme:

Geri