Film izlemek için en beğendiğiniz uygulama hangisidir ?

Film izlemek için en beğendiğiniz uygulama hangisidir

• Cloudstream

Oy: 85 63.0%
  • Streamflix

Oy: 1 0.7%
  • Nuvio Media

Oy: 36 26.7%
  • Kodi

Oy: 0 0.0%
  • Diğer

Oy: 13 9.6%

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Bu anket kapanacak: .
PlayTorrio da > herhangi bir m3u kısa yol linki ekleme özelliği...

20 Live TV seçin.png

Live TV seçin

21 manage portals playlist seçin.png

manage portals playlist seçin

22 m3u playlist add m3u url seçin.png

m3u playlists sekmesinden > add m3u url seçin

23 m3u kısa yol linki gir ve kaydet.png

Playlist name verin
m3u/m3u8 url yada kısa yol linki girip kaydet ve izleyiniz.

İyi seyirler olsun...

M3u linkide vereydin ya.nerden bulalım biz

PlayTorrio da Canlı iptv özelliğinin Lansman tanıtımıdır.

Ürün tedariklerinizi burada film dizi kısa yol linki paylaşım yapan arkadaşlardan edinebilirsiniz. ;)

Ürünü herşeyden olsun deyip yapmışlar; Kumanda ikon nerede belli değil, hangi yazının üstündesiniz belli değil, Türkçe dil desteği yer var mı? bulamadım kumanda ve mausla arama yapma işi zor olsa da. En kötü yanı; 4khdr film seçtim medya playeri pert yeşil ekranda kalıyor, nuvionun değil aynısı yanında bile değil farklılık ıptv gösterimi, torrentio json ekledim filmleri buluyor seçiyorum başlat altyazı seçenekleri var ses seçenekleri var ama oynatmada medya playeri 4khdr desteklemiyor olmalı ki yeşil ekran, ayarlarda zar zor bulup yazılım, donanım seçiyorum, sonuç bu seferde siyah ekran uyarısı.
Bütün bu yazdıklarımı çözebilen varsa burada paylaşırsa ya da direk bu konu ile ilgili sayfa açarsa memnun oluruz.

SnapPlayer Iptv 🙂

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Butun cihazlarla smçapraz olarak çalisir.
Her cihaza ayri favori yapmaniza gerek kalmiyor.

Telefondan izlerken yatim biraktiginiz dizi veya filmi tv de actiginizda nerde kalmistim diye dusunmenize ve ileri geri sardirmaniza gerek kalmiyor.

TÜRKÇE dahil 10 adet dilde kullanilir.
Tv kumanda uyumu çok iyi.

kardeş sende bir elimde patladı diyosun bir çalışıyor diyorsun. Hangisine inanalım?

Bu arada plt-stream ne oldu nereye gitti. O kardeşimize bir teşekkür edelim.
Plt ye ücretli abone oldum.abonelik verdi.izliyoruz biz.onda sorun yok

Cloudstream Tabiki

Plt ye ücretli abone oldum.abonelik verdi.izliyoruz biz.onda sorun yok
plt hakkında söylediklerim geneldi ama senin buraya düşmen garip oldu serkan bey. Eğer tahmin ettiğim gibiyse çok yazık değmez bir an önce bırak bu işleri.

plt hakkında söylediklerim geneldi ama senin buraya düşmen garip oldu serkan bey. Eğer tahmin ettiğim gibiyse çok yazık değmez bir an önce bırak bu işleri.
Ücretli abonelik derken.bunu zorumlu tutmuyor.gönlünden gelen versin dedi bende bir miktar gönderdim.emeği için

Ücretli abonelik derken.bunu zorumlu tutmuyor.gönlünden gelen versin dedi bende bir miktar gönderdim.emeği için
Dilencileğe gerek yoktu hocam gönlümden gelen zaten verirdi mesela ben zamanında cr ap tor a da elimden gelen desteği verdim sonuç? Değmiyor açık konuşuyum, deveye diken bizim insanımızı seven çok yaranıyor gerçekten.

Kardeşim kime abone olursan ol helali hoş olsun emeklerine değsin ama burada sağa sola kuru sıkı ateş etme milleti kötüleme bizide bu arkadaşlardan mahrum etme.

Dilencileğe gerek yoktu hocam gönlümden gelen zaten verirdi mesela ben zamanında cr ap tor a da elimden gelen desteği verdim sonuç? Değmiyor açık konuşuyum, deveye diken bizim insanımızı seven çok yaranıyor gerçekten.
Niye? Destek verdiğin arkadaş yıllarca bizim içinde destek olmadımı? Yiğidi öldür hakkını yeme.

Niye? Destek verdiğin arkadaş yıllarca bizim içinde destek olmadımı? Yiğidi öldür hakkını yeme.
Ben ne yiğitler gördüm hocam kimseye güvenmeyin babanızın oğlu değil yalnızca birkaç kişi var şuana kadar helal olsun dediğim bunlardan 1 tanesinin ismini örnek vermek gerekirse Tekkan hocam gerçekten çok emekleri var forumda, tektek saymayım isimleri 1 de forumda olmayan bir arkadaş var çok iyi gerçekten. O arkadaşın yaptığı yanlış şu başta ücretsiz verdiğin şeyi sonra abonelik sistemine çevirmesi sonra da çıkıp isteyen versin isteyen vermesin falan deyip kem küm etmesi ya başta açık açık diyeceksin ben para için yapıyorum bu işi ya da diyeceksin ben gerçekten forum ve insanlar kullansın diye canı gönülden yapıyorum diye

Ben ne yiğitler gördüm hocam kimseye güvenmeyin babanızın oğlu değil yalnızca birkaç kişi var şuana kadar helal olsun dediğim bunlardan 1 tanesinin ismini örnek vermek gerekirse Tekkan hocam gerçekten çok emekleri var forumda, tektek saymayım isimleri 1 de forumda olmayan bir arkadaş var çok iyi gerçekten. O arkadaşın yaptığı yanlış şu başta ücretsiz verdiğin şeyi sonra abonelik sistemine çevirmesi sonra da çıkıp isteyen versin isteyen vermesin falan deyip kem küm etmesi ya başta açık açık diyeceksin ben para için yapıyorum bu işi ya da diyeceksin ben gerçekten forum ve insanlar kullansın diye canı gönülden yapıyorum diye
Bu sürekli gönüllülük işi bizim ülkemize göre değil önce bunu anlayalım hocam. kızmanız gereken bu geliştirici arkadaşlar değil. Elin gavur bebesi bile elindeki liseli harçlığıyla bizim gelişmiş yetişmiş geliştirici kıdemli donanımlı insanlarımızın bile maddi olarak önünde..

Neyse ya fazla uzatınca forumdaki bazı laftan anlamaz başbeleşçi arkadaşlar üşüşüyor. sorun kişilerde değil sistemde deyip kapatıyım. Anlayan anlar anlamayana davul bile az gelir.

Geri