ölüyenyürü
Paylaşımcı
hocam arkadaş iptv eklemiş ordaki filmlerFilmlerde türkçe dublaj yokki
hocam arkadaş iptv eklemiş ordaki filmlerFilmlerde türkçe dublaj yokki
M3u linkide vereydin ya.nerden bulalım bizPlayTorrio da > herhangi bir m3u kısa yol linki ekleme özelliği...
Ekli dosyayı görüntüle 32872
Live TV seçin
Ekli dosyayı görüntüle 32873
manage portals playlist seçin
Ekli dosyayı görüntüle 32874
m3u playlists sekmesinden > add m3u url seçin
Ekli dosyayı görüntüle 32875
Playlist name verin
m3u/m3u8 url yada kısa yol linki girip kaydet ve izleyiniz.
İyi seyirler olsun...
M3u linkide vereydin ya.nerden bulalım biz
Hangi repolar calisiyorCs kullanıyorum. Diğerlerine daha ihtiyaç duymadım
manitux-csHangi repolar calisiyor
kardeş sende bir elimde patladı diyosun bir çalışıyor diyorsun. Hangisine inanalım?manitux-cs
Plt ye ücretli abone oldum.abonelik verdi.izliyoruz biz.onda sorun yokkardeş sende bir elimde patladı diyosun bir çalışıyor diyorsun. Hangisine inanalım?
Bu arada plt-stream ne oldu nereye gitti. O kardeşimize bir teşekkür edelim.
plt hakkında söylediklerim geneldi ama senin buraya düşmen garip oldu serkan bey. Eğer tahmin ettiğim gibiyse çok yazık değmez bir an önce bırak bu işleri.Plt ye ücretli abone oldum.abonelik verdi.izliyoruz biz.onda sorun yok
Ücretli abonelik derken.bunu zorumlu tutmuyor.gönlünden gelen versin dedi bende bir miktar gönderdim.emeği içinplt hakkında söylediklerim geneldi ama senin buraya düşmen garip oldu serkan bey. Eğer tahmin ettiğim gibiyse çok yazık değmez bir an önce bırak bu işleri.
Dilencileğe gerek yoktu hocam gönlümden gelen zaten verirdi mesela ben zamanında cr ap tor a da elimden gelen desteği verdim sonuç? Değmiyor açık konuşuyum, deveye diken bizim insanımızı seven çok yaranıyor gerçekten.Ücretli abonelik derken.bunu zorumlu tutmuyor.gönlünden gelen versin dedi bende bir miktar gönderdim.emeği için
Kardeşim kime abone olursan ol helali hoş olsun emeklerine değsin ama burada sağa sola kuru sıkı ateş etme milleti kötüleme bizide bu arkadaşlardan mahrum etme.Ücretli abonelik derken.bunu zorumlu tutmuyor.gönlünden gelen versin dedi bende bir miktar gönderdim.emeği için
Niye? Destek verdiğin arkadaş yıllarca bizim içinde destek olmadımı? Yiğidi öldür hakkını yeme.Dilencileğe gerek yoktu hocam gönlümden gelen zaten verirdi mesela ben zamanında cr ap tor a da elimden gelen desteği verdim sonuç? Değmiyor açık konuşuyum, deveye diken bizim insanımızı seven çok yaranıyor gerçekten.
Ben ne yiğitler gördüm hocam kimseye güvenmeyin babanızın oğlu değil yalnızca birkaç kişi var şuana kadar helal olsun dediğim bunlardan 1 tanesinin ismini örnek vermek gerekirse Tekkan hocam gerçekten çok emekleri var forumda, tektek saymayım isimleri 1 de forumda olmayan bir arkadaş var çok iyi gerçekten. O arkadaşın yaptığı yanlış şu başta ücretsiz verdiğin şeyi sonra abonelik sistemine çevirmesi sonra da çıkıp isteyen versin isteyen vermesin falan deyip kem küm etmesi ya başta açık açık diyeceksin ben para için yapıyorum bu işi ya da diyeceksin ben gerçekten forum ve insanlar kullansın diye canı gönülden yapıyorum diyeNiye? Destek verdiğin arkadaş yıllarca bizim içinde destek olmadımı? Yiğidi öldür hakkını yeme.
Bu sürekli gönüllülük işi bizim ülkemize göre değil önce bunu anlayalım hocam. kızmanız gereken bu geliştirici arkadaşlar değil. Elin gavur bebesi bile elindeki liseli harçlığıyla bizim gelişmiş yetişmiş geliştirici kıdemli donanımlı insanlarımızın bile maddi olarak önünde..Ben ne yiğitler gördüm hocam kimseye güvenmeyin babanızın oğlu değil yalnızca birkaç kişi var şuana kadar helal olsun dediğim bunlardan 1 tanesinin ismini örnek vermek gerekirse Tekkan hocam gerçekten çok emekleri var forumda, tektek saymayım isimleri 1 de forumda olmayan bir arkadaş var çok iyi gerçekten. O arkadaşın yaptığı yanlış şu başta ücretsiz verdiğin şeyi sonra abonelik sistemine çevirmesi sonra da çıkıp isteyen versin isteyen vermesin falan deyip kem küm etmesi ya başta açık açık diyeceksin ben para için yapıyorum bu işi ya da diyeceksin ben gerçekten forum ve insanlar kullansın diye canı gönülden yapıyorum diye
Linkini paylaşırmısınız lütfen?Reeltu tv