Tkgs'den mi yapiyorsunuz? Eger tkgs'den yapiyorsaniz ve kanallarin düzeni bozuluyorsa kanallari çıkarttıktan sonra tkgs guncellemesini kapali konuma getirin kanallarin sırası bozulmazAyar yapıyorum sonra tekrar bozuluyor.. Galiba daha sistem oturmadı tam olarak
Ben de bu şekilde yaptım ve 15 yıllık Samsung tv de sorun yaşamadım-Hocam tek tek frekans silmektense uyduyu silin yeni uydu tanımlayın daha kolay, ben öyle yapıyorum. Tek frekans ekliyorum 12423 H 30000 veya 12423 V 27500 tüm kanalları buluyorum.
Bilmiyenler için uğraş gerektirsede her şekilde Kökten net çözüm sunuyor.Sadece fabrika ayarınan dönmemek şartı olşuyor.Uğraşla buda düzeltilebilir olsada net çözüm.-Hocam tek tek frekans silmektense uyduyu silin yeni uydu tanımlayın daha kolay, ben öyle yapıyorum. Tek frekans ekliyorum 12423 H 30000 veya 12423 V 27500 tüm kanalları buluyorum.
Büyük kasalı olanlar amacı gereği Kart donanımı na baglı yüyüklük olsada,renk olsun,yayın şifresi çözme olsun,işlemci olsun modeline göre üst sevide denilebilir.Küçük olanlar normal kullanımlar için idealdir diyebilriz.Sadece türksat yayınları ile tv izlemek için önerebileceğiniz uydu alıcı marka-model var mı arkadaşlar? Mini alıcıların, büyük kutulu olanlara göre çalışmasında bir sorun olur mu acaba?
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Büyük kasalı olanlar amacı gereği Kart donanımı na baglı yüyüklük olsada,renk olsun,yayın şifresi çözme olsun,işlemci olsun modeline göre üst sevide denilebilir.Küçük olanlar normal kullanımlar için idealdir diyebilriz.
Amacınız dediğiniz gibi ise mini versiyonların çogu işinizi fazlası ile görür lakin kullanacağınız görüntü cihazzının kalitesine göreceli olarak tabi aşırı renk görüntü kalitesi beklentiniz varsa iyi versiyonda kasalıya yöneliniz.Yada mini olanların ultra hd sınıfı ürünlerine bakınız yüksek ram chipset mevcut şekilde donanımı gereği tatmin edecektir.
Maliyet size saklı olduğu için markadan ziyade özelliklerini,aldığınız yeri ve servis kalitesini öncelikli sorgulayarak alınız.Mini modellerde ne alırsanız alınız mutlaka en az 1.5 amper adaptör kullanınız usb girişi çok olanları 2 amper adaptör alınız.Kutu içinde genelde 1 amper çıkar.
baskan cihazi internete baglayip iptv youtube felan izlemiyeceksen her cihaz uyar marka diye asiri bi para vermeye gerek yok hepsi ayni isi gorur dersenki trt4 k yi izlemek istiyom ona gore cihaz bakman lazim her cihaz trt4 k yi acmaz bilgin olsunVerdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.