TheLastOne
Müdavim
Selamlar Cloudstream Bölümü Var Bilindiği Üzere ve Buraya Yeni Üyelerin Girmeleri İcin Belli Kisitlamalar Mevcut Buda Forumda Gereksiz Bir Kalabalık Yaratıyor ve Spama Neden Oluyor. Bunun İcin Bir Önerim Olacak. Cloudstream Bölümü Kapatılsa Tamamen Uygulamalar İllegal Bölümünde Veya Herkesin Rahat Girebileceği Bir Bölümde Sadece Bir Ana Başlık Açılsa Cloudstream Ana Konusu Şeklinde Örngin DH Forumunda Sadece Bir Başlığı Var Herkes Orada Konuşuyor Herseyi. Böylelikle Sadece Bir Konu Olacağı İçin Denetlemeside Kolay Olacağını Düşünüyorum Malum Kanallar Sorun Yaratıyor veya Eklenti İçerikleri Konusu Var Gecenlerde Ufak Çaplı Bir Tartismaya Denk Geldim. Bu diğer Uygulamalar İcinde Gecerli Olabilir Nuvio Mesela Oda Kalabalık Yaratıyor Zaman Zaman Onunda Bir Ana Konusu Olabilir..
Tabiki Forum Yöneticileri Ne Derler Bilmiyorum Orada Acilmis Konular Mevcut Onlarida Ana Konu İcinde Bir Yönlendirme Verilebilir Konular Kilitli Olsada İçerikleri Gözüküyor Diye Biliyorum
Tabiki Forum Yöneticileri Ne Derler Bilmiyorum Orada Acilmis Konular Mevcut Onlarida Ana Konu İcinde Bir Yönlendirme Verilebilir Konular Kilitli Olsada İçerikleri Gözüküyor Diye Biliyorum
Son düzenleme: