GölgesizTv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medeni bir tartışma dediğiniz geliştiricinin küfürler yağdırıp kullandırmam diye ağladığı tartışmadan bahsetmiyosunuzdur umarım.
********** Küfür silinmiştir *********** - admin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Baran misin nesin ne ayaksın sen burası forum mod yasaksa buranın admini moderatörü gelip bizi uyarır. Sinir etmeyin piyasadaki bütün tv apkları modlar yayarım. Bu işi yapacaksan destek bölümü açıp reklamı oraya doseyeceksin o zaman. Kimseye şart koyamazsın çünkü yayınlar sana ait değil.

aslında @patr0n gayet uzlaşmacı tavır da sergiledi yani olayı tekrar saygısızca hortlatmaya gerek yok ne burda gölge üyeleri nede telegramda burdaki üyeler bitmez boşu boşuna da kullanlar ugraşıp durur surekli guncelleme ile en sonunda sıkılır altrntf bişe kullanırlar yani bu tarz bir üslup ile bir yere varılmaz

Kurallar gayet açık bir şekilde belirtildi zamanında.

Üzerinde değişiklik yapılan bir uygulama paylaşılırsa ve uygulamanın geliştiricisi forumda bir üye olarak yöneticilerden yapılmamasını rica! ettiyse paylaşım yapan kişi mesaj içerisinde varsa bağlantı adresini kaldırır.

Kendisi modlayıp kullanana ya da istedikleriyle paylaşana forumda konu açıp paylaşmadıkça forum yöneticileri de karışmaz.

Altı üstü bir uygulama için küfredip hakaret etmek de nedir.
Gayet normal bir şekilde "ben bu şekilde kullanmayı desteklemiyorum" yazarsanız hırsınızı ya da hıncınızı mı alamıyorsunuz?

Her neyse. İnsan kendisine yakışanı yapar deyip forumu dolaşmaya devam 🤟

Paylaşım yapan ben değilim yine bana oynandı 😂 Ben zaten yönetici ricası üzerine paylaşmıyorum daha ne yapmam bekleniyo onuda anlamış değilim gidin kullanın destek mi olun deyim...

Elimizde adam akıllı bi tane program var kusursuz çalışan onu da küstürmeyin Allah aşkına. Nolur 30 saniye bi reklam izleseniz. Ne kadar saçma bi milletsiniz ya

Kurallar gayet açık bir şekilde belirtildi zamanında.

Üzerinde değişiklik yapılan bir uygulama paylaşılırsa ve uygulamanın geliştiricisi forumda bir üye olarak yöneticilerden yapılmamasını rica! ettiyse paylaşım yapan kişi mesaj içerisinde varsa bağlantı adresini kaldırır.

Kendisi modlayıp kullanana ya da istedikleriyle paylaşana forumda konu açıp paylaşmadıkça forum yöneticileri de karışmaz.

Altı üstü bir uygulama için küfredip hakaret etmek de nedir.
Gayet normal bir şekilde "ben bu şekilde kullanmayı desteklemiyorum" yazarsanız hırsınızı ya da hıncınızı mı alamıyorsunuz?

Her neyse. İnsan kendisine yakışanı yapar deyip forumu dolaşmaya devam 🤟
Anladığım kadarıyla sorun yok o zaman devam ke 😀

Seni de modlamak lazım gibi beyin kodların için
Bu zihinsel engelli arkadaşın ricası ile mod Güncellemiştir. İnsanlık ölmedi aliko ben burdayım önündeki engelli bertaraf ederim. Golge modlanıyorsa sebebi sensin artık bu da böyle biline.

Küfür yok - admin
Vay velet fake hesap açıp burda beni takip ediyor. 😁 sen gidemezsen anca isim değişikliğine gidersin onuda modlarız kodlarını tanıyorum nasılsa bu saatten sonra sana ekmek yok😄😄😄

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vay velet fake hesap açıp burda beni takip ediyor. 😁 sen gidemezsen anca isim değişikliğine gidersin onuda modlarız kodlarını tanıyorum nasılsa bu saatten sonra sana ekmek yok😄😄😄
Yazdıkkarımı okumuyor musun? Modlayıp paylaştığında Apk sürekli güncelleniyor ve ben dahil çok sayıda kullanıcı sıkıntı yaşıyor. Bu insanlar senin Mod eğitim simülatörün mü? Eğitimini başkalarına sıkıntı yaratmayacak şekilde sürdür bi zahmet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri