GölgesizTv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdıkkarımı okumuyor musun? Modlayıp paylaştığında Apk sürekli güncelleniyor ve ben dahil çok sayıda kullanıcı sıkıntı yaşıyor. Bu insanlar senin Mod eğitim simülatörün mü? Eğitimini başkalarına sıkıntı yaratmayacak şekilde sürdür bi zahmet.
Bu saatten sonra gölge yi unut sen. Fake hesap açıp burda sövmeyecekti. Yaptığı her uygulamayı modlayacam. Gelip insan gibi rica etse modu keserdim. Telegram hesabinda özür mesajı yayinlayip sabitleyene kadar içinden gececen hatta rengini ismine kadar oynayacam uygulamasiyla. Bundan sonra dediğin gibi simülatörüm. Benden ve Patr0ndan özür dileyecek. Sizde gidin başka uygulama kullanın maçlar için watched dizi filim için cloudstream inat işinizi görür.

Bu saatten sonra gölge yi unut sen. Fake hesap açıp burda sövmeyecekti. Yaptığı her uygulamayı modlayacam. Gelip insan gibi rica etse modu keserdim. Telegram hesabinda özür mesajı yayinlayip sabitleyene kadar içinden gececen hatta rengini ismine kadar oynayacam uygulamasiyla. Bundan sonra dediğin gibi simülatörüm. Benden ve Patr0ndan özür dileyecek. Sizde gidin başka uygulama kullanın maçlar için watched dizi filim için cloudstream inat işinizi görür.

Aslında ben sana anladığın dilden konuşurum da, malum yöneticiler çok hassaslar bu konularda. O yüzden son kez sana prosedürün diliyle uyarı mesajı yazıyorum bilesin...

Bak, bu yaptıkların hem forum kurallarına aykırı hem de etik dışı. İki mesajdır seni sabırla ve hoşgörüyle uyarıyorum, ama sen hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsun.

Dedim ki: Yaptığın şey yüzünden ben dahil birçok kullanıcı sıkıntı çekiyoruz. Sürekli güncellemelerle uğraşıyoruz, favori kanallarımız siliniyor, yeniden düzenlemek zorunda kalıyoruz. Ayrıca yerli bir geliştiricinin emeğine zarar veriyorsun. Geliştirici bu uygulamadan kazandığı reklam gelirleriyle masraflarını karşılıyor. Senin modladığın her sürüm, hem onun gelirine darbe vuruyor hem de uygulamayı kullanan bizlere sorun çıkarıyor.

Bu yaptıkların sadece yerli uygulamalara zarar vermekle kalmıyor, aynı zamanda yerli geliştiricilerin motivasyonunu da kırıyor. Bir uygulamayı modlamak kolay olabilir, ama unutma ki bunun arkasında büyük bir emek var. Eğer kendine güveniyorsan, git uluslararası projelerde dene gücünü. Mesela TvMate'in son sürümünü modlamayı dene.

Sözde forum yöneticileri de bu duruma göz yumuyor. Bu forumun sahibi, YouTube kanalında yerli geliştiricilere destek veren biri olarak bilinirken, senin gibi kişilere karşı sessiz kalmaları gerçekten düşündürücü.

Yaptığın bu davranışlar sadece bireysel bir zarar değil, yerli geliştiriciler için toplu bir sorun haline geliyor. Lütfen artık bu inatlaşmayı bırak ve hem geliştiriciye hem de kullanıcılar olarak bize daha fazla zarar verme.

@sinetechumit tartışma yaratacak mesajlaşmadan kaçınalım lütfen. Size dün uyarı gönderdim bunu belirttim.

Güzel sağlıklı bir mesajlaşma ve paylaşım ile devam edelim.

Aslında ben sana anladığın dilden konuşurum da, malum yöneticiler çok hassaslar bu konularda. O yüzden son kez sana prosedürün diliyle uyarı mesajı yazıyorum bilesin...

Bak, bu yaptıkların hem forum kurallarına aykırı hem de etik dışı. İki mesajdır seni sabırla ve hoşgörüyle uyarıyorum, ama sen hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsun.

Dedim ki: Yaptığın şey yüzünden ben dahil birçok kullanıcı sıkıntı çekiyoruz. Sürekli güncellemelerle uğraşıyoruz, favori kanallarımız siliniyor, yeniden düzenlemek zorunda kalıyoruz. Ayrıca yerli bir geliştiricinin emeğine zarar veriyorsun. Geliştirici bu uygulamadan kazandığı reklam gelirleriyle masraflarını karşılıyor. Senin modladığın her sürüm, hem onun gelirine darbe vuruyor hem de uygulamayı kullanan bizlere sorun çıkarıyor.

Bu yaptıkların sadece yerli uygulamalara zarar vermekle kalmıyor, aynı zamanda yerli geliştiricilerin motivasyonunu da kırıyor. Bir uygulamayı modlamak kolay olabilir, ama unutma ki bunun arkasında büyük bir emek var. Eğer kendine güveniyorsan, git uluslararası projelerde dene gücünü. Mesela TvMate'in son sürümünü modlamayı dene.

Sözde forum yöneticileri de bu duruma göz yumuyor. Bu forumun sahibi, YouTube kanalında yerli geliştiricilere destek veren biri olarak bilinirken, senin gibi kişilere karşı sessiz kalmaları gerçekten düşündürücü.

Yaptığın bu davranışlar sadece bireysel bir zarar değil, yerli geliştiriciler için toplu bir sorun haline geliyor. Lütfen artık bu inatlaşmayı bırak ve hem geliştiriciye hem de kullanıcılar olarak bize daha fazla zarar verme.
Bu forumun sahibi, YouTube kanalında yerli geliştiricilere destek veren biri olarak bilinirken, senin gibi kişilere karşı sessiz kalmaları gerçekten düşündürücü ha? Gölge de dahil olmak üzere bana ulaşan tüm uygulamalara en baştan destek verdim, kimse o uygulamaları bilmez ve dahi bilme ihtimalleri olmadığı halde videoların sayesinde belki on binlerce kişinin bu uygulamalardan haberi oldu (sen de dahil). Hiç bir zaman da en ufak bir karşılık beklemedim.

Bırak karşılık beklemeyi, bazı uygulamaların paralı sürümlerini çekilişle dağıttığım videolardaki üyelikleri bile satın alarak yaptım bu çekilişleri.

YouTube kanalı ve burada uygulamaların modlanmaları ile alakalı fikrimi de söyledim, YouTube bana ait bir yer oldugu için de orada asla moda yer vermedim ve bu yüzden de kim olduğunu bilmediğim kişilerden hakaretler yedim.

Burası forum ve bana ait değil, buradaki paylaşımlara küfür, siyaset ve din dışında karışmıyorum, moderatör arkadaşlar da karışmaz, karışmayacak, burada inisiyatif, paylaşımı yapanlara aittir. Daha önce @patr0n 'a rica ettim ve o da rica üzerine Gölge'yi paylaşmayacağını beyan etti ama ben herkese tek tek herhangi bir program özelinde uyarı vermem söz konusu bile olamaz.

Çok hassas bir konu ise diğer modlu uygulamaların da altına aynı şeyleri tek tek gidip yazın o zaman.

Son düzenleme:

👍

İşte burası önemli..
Bu forumun sahibi, YouTube kanalında yerli geliştiricilere destek veren biri olarak bilinirken, senin gibi kişilere karşı sessiz kalmaları düşündürücü!..

Size sonuna kadar katılıyorum, bende digitürk'de var diğer ücretli üründe bunlara ihtiyacım yok ama bu yapılanlar emeğe ve bu proğrama ihtiyacı olan insanlara saygısızlık olarak görüyorum ve yöneticilerine kınıyorum..
Kardeş başka bir modlu uygulama altına teşekkür ettiğin mesajın da var, ne anlatıyorsun?

Genel bir duruşun varsa hepsine olması gerekmez mi? Yine geçmiş mesajlarına baktığımızda ücretli iptv kullandığını da yazmışsın, onlar emeğe saygısızlık olmuyor mu?

Bu arada 3-5 tane üyelik açıp aynı konu altına farklı üyeliklerle mesaj atan arkadaşlarımız bunu görmediğimizi de düşünmesinler, bunların takibi tahmin edemeyeceğiniz kadar kolay.

Bana bi anladığım dilde konuşsana gelip burda boş beleş tehditkar konuşma benimle. Mod ile sorun olursa moderatör bana karıştırdı. Bende bu platformda paylasmazdim ki dün ki konuşmalara bakarsan eğer sivri zekalı, moderatörun modum konusunda herhangi bir sorun olmadığını görürsün. Senden hoşgörü bekleyende yok. Senin favorilerin benim zerre umrumda değil. Bana bu konuda karışacak tek yetkili buradaki moderatörlerdir. Veyahut geliştirici insan gibi mesaj atıp rica etse yine modu kamuya sunmazdım. Şimdi işin rengi değişti. Bu saatten sonra gölge ben tarafımdan sürekli modlanacak özür mesajı yazmazsa. Yok öyle fake hesaptan sövme. Gelmiş birde bu konuda hala yorumu var elimizdeki tek uygulama gibi kendi uygulamasinida övdü yok öyle birsey tek uygulama değil . Kimse ona muhtaçta değil. Sende elinden geleni ardına koyma cürmün ne kadarmış görelim.

@sinetechumit tartışma yaratacak mesajlaşmadan kaçınalım lütfen. Size dün uyarı gönderdim bunu belirttim.

Güzel sağlıklı bir mesajlaşma ve paylaşım ile devam edelim.
Uyarı derken bana ulaşan herhangi bir uyarı yok mesajlarda?

Kardeş başka bir modlu uygulama altına teşekkür ettiğin mesajın da var, ne anlatıyorsun?

Genel bir duruşun varsa hepsine olması gerekmez mi? Yine geçmiş mesajlarına baktığımızda ücretli iptv kullandığını da yazmışsın, onlar emeğe saygısızlık olmuyor mu?

Bu arada 3-5 tane üyelik açıp aynı konu altına farklı üyeliklerle mesaj atan arkadaşlarımız bunu görmediğimizi de düşünmesinler, bunların takibi tahmin edemeyeceğiniz kadar kolay.
Şunu önce belirtim benim 1 tane hesabım var 2. neye teşkr ettiğimi hatırlamıyorum ama buradan faydalandığı televizo gibi uygulamalar var muhtemelen öyle bir şeydir ben gölge,inat türü proğramlardan bahsediyorum konuyu saptırmayalaım kaldıki ben Digitürk ve ıp olduğunu zaten söylüyorum.. son sözüm yotube kanalınızdaki gibi bu tür proğramları yapanları burada da desdeklemenizi istemek hakkımız olsa gerek diye düşünüyorum.
Neden bu konuya dahil oldum, haksızlık olduğunu düşündüğüm için yoksa çokda beni ilgilendiren durum yok..

Şunu önce belirtim benim 1 tane hesabım var 2. neye teşkr ettiğimi hatırlamıyorum ama buradan faydalandığı televizo gibi uygulamalar var muhtemelen öyle bir şeydir ben gölge,inat türü proğramlardan bahsediyorum konuyu saptırmayalaım kaldıki ben Digitürk ve ıp olduğunu zaten söylüyorum.. son sözüm yotube kanalınızdaki gibi bu tür proğramları yapanları burada da desdeklemenizi istemek hakkımız olsa gerek diye düşünüyorum.
Neden bu konuya dahil oldum, haksızlık olduğunu düşündüğüm için yoksa çokda beni ilgilendiren durum yok..
Hala desteklemek diyorsun, kardeşim burası forum, anladın mı? Youtube kanalı ile aynı şey mi? Oradaki paylaşılan her şeyi kendim seçip, video çekip paylaşıyorum, burada 6500'den fazla kişi var, kurallarımız tüm forumlarda olduğu gibi çok net bir şekilde, küfür, hakaret, siyaset ve din dışında serbest. Bizim kurallarımız bu şekilde ve bu demokratik ortam sayesinde de bu eleştirileri yapabiliyorsunuz. Ha bu kurallar bana uymuyor diyen de üyeliğini kapatma talebi iletebilir.

bir apk sahibi olarak apk larin modlanmasina ozellikle yerli apk larin modlanmasina karsiyim neden derseniz apk işi o kadar kolay degil al yapistir gitsin demekle olmuyo kaldiki NAİM GÖLGEYİ yillardir tanirim adam bu apk lari gelistirmek icin cok caba sarfetti yeri geliyo saatlerce iyi bisey yapayim diye emek sarf ediliyo dersenizki sizde illagel yoldasiniz adam gibi bi fiyatlandirma yapsinlar kimse bu ise tevesul etmesin trt nin yaptigi gibi maclari nasil aciktan veriyo demekki oluyormus isteseler
Ben de karşıyım, hiç bir modlu uygulamayı da cihazlarıma yüklemedim, mod yapan arkadaşlarla iletişim kurarak kaldırılmasını talep eden birine hiç birinin itiraz edeceğini zannetmiyorum. Onlardan da özellikle bu tip isteklerin karşılanmasını özellikle rica ediyorum.

Yine de burada en büyük görev kullanıcılara düşüyor, bu uygulamaların ayakta kalmasını istiyorsanız orijinal hallerini yükleyin, Telegram gruplarını takip ederek gelişmeleri takip edin, gerekirse ve makul olursa da premium sürümleri varsa satın alarak destek olabilirsiniz.

Ayrıca dünyadaki tüm platformlardaki tüm popüler uygulamalar, oyunlar cracklenir, modlanır. Uygulamanın popülerliğini de gösterir bu ayrıca. Bundan kaçış da olamaz.

Hala desteklemek diyorsun, kardeşim burası forum, anladın mı? Youtube kanalı ile aynı şey mi? Oradaki paylaşılan her şeyi kendim seçip, video çekip paylaşıyorum, burada 6500'den fazla kişi var, kurallarımız tüm forumlarda olduğu gibi çok net bir şekilde, küfür, hakaret, siyaset ve din dışında serbest. Bizim kurallarımız bu şekilde ve bu demokratik ortam sayesinde de bu eleştirileri yapabiliyorsunuz. Ha bu kurallar bana uymuyor diyen de üyeliğini kapatma talebi iletebilir.
Pekala zaten çok anladığım işler değil bazı programlardan faydalanmak amacıyla buradaydım ama beni uzaktan yakından ilgilendirmeyen bir konu olmasına rağmen haksızlık gördüğüm için kimseyi incitmeden küçük bir eleştiri yapmak istedim ama cevap alırken üslup hoşuma gitmedi, sizden ricam üyeliğimi sonlandırın. Ben yapabiliyormuyu bilmiyorum siz öyle yazdığınız için sizden rica ettim, haorlı günler...

- Üyeliği kendi isteğiyle kapatılmıştır (admin)

Geçecen o işleri kuyruguna basılmış enik gibi inim inim inledin aynı zaman diliminden de telegram hesabindan modla ilgili yazı sabitledin. Söverken günah sevap bilmiyordun şimdi mi aklına geldi. Neyse böyle böyle adam olacaksınız. Üslubunuz neyse öyle karşılaşırsınız. Dediğim gibi Bi paylaşım gelmezse cimbomun maçında içeriklerini yayarım artık apksına da gerek kalmaz. Ben bu konuyu uzatmak isteyen taraf değilim buradaki kullanıcılarda bunu böyle bilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri