📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uygulamayı arka plandan kapatın veya uygulamayı cihazınızdan kaldırın tekrar kurulum yapın ve 1958 olarak girin ve yeşil tuşa basın paneller açılır
binlerce kişi kullanıyor sıkıntı yok
Hocam youtube grubu bölümündeki kanal ve diziler çalışmıyor kontrol edermisiniz lütfen?

Vavoo tv de bende calismiyor

Atakan1983 cumartesi gününden beri forumda yok. Atak uygulamasının sorunları var çözülmeyi bekleyen.

Atakan1983 cumartesi gününden beri forumda yok. Atak uygulamasının sorunları var çözülmeyi bekleyen.
Malum Herkesin Sorunları Var. İnsanlar İşinden Gücünden Arta Kalan Zamanlarda Ugruyorlar Haklı Olarak. Vakti Zamanı Olursa İlgilenir Arkadaş.

Malum Herkesin Sorunları Var. İnsanlar İşinden Gücünden Arta Kalan Zamanlarda Ugruyorlar Haklı Olarak. Vakti Zamanı Olursa İlgilenir Arkadaş.
Teşekkürler empati bu olsa gerek

Yıllık izindeyim tatilim bitince malum sorunlar halledilir

Merhaba panel şifresini 1958 yazıyorum ama hata sonucu bağlantı başarısız diyor yardımlarınızı rica ederim

Merhaba panel şifresini 1958 yazıyorum ama hata sonucu bağlantı başarısız diyor yardımlarınızı rica ederim
Eğer kullandığınız internet sağlayıcısında güvenli internet açık ise giriş problemleri yaşayabilirsiniz güvenli interneti kapatın veya DNS ayarlarında 1.1.1.1 deneyebilirsiniz sorununuz çözülür

Hem Amazon Fire HD 10 Plus tablette hem de Huawei Matepad 12X tablette uygulama kapanıyor açılamıyor.

Eğer kullandığınız internet sağlayıcısında güvenli internet açık ise giriş problemleri yaşayabilirsiniz güvenli interneti kapatın veya DNS ayarlarında 1.1.1.1 deneyebilirsiniz sorununuz çözülür
Cevap için teşekkürler maalesef olmadı daha önce guncelemesen önce böyle bir sorun yoktu şimdi maalesef sorun devam ediyor DNS dediğiniz gibi yaptım olmadi

Cevap için teşekkürler maalesef olmadı daha önce guncelemesen önce böyle bir sorun yoktu şimdi maalesef sorun devam ediyor DNS dediğiniz gibi yaptım olmadi

böyle bir paylaşım vardı

böyle bir paylaşım vardı
Turktelekom internetinde panel şifresini kabul ediyor. Turkcell superbox internetinde panele giriş yapamıyorum.

Turktelekom internetinde panel şifresini kabul ediyor. Turkcell superbox internetinde panele giriş yapamıyorum.
Kullandığınız internet ayarlarından güvenli interneti kapatırsanız sıkıntı kalmaz ve dns ayarlarından 1.1.1.1 yapabilirsiniz

merhaba 2 gündür TV de kullanamıyorum TV dns değiştirmeme izin vermiyor nasıl bir çözüm uygulayabilirim son güncellemeden sonra bu şekilde açılmama sorunu yaşamaya başladım

merhaba 2 gündür TV de kullanamıyorum TV dns değiştirmeme izin vermiyor nasıl bir çözüm uygulayabilirim son güncellemeden sonra bu şekilde açılmama sorunu yaşamaya başladım
Güncellemede panel girişi ile ilgili herhangi bir düzenleme yapmadım sorun kullandığınız internet sağlayıcılarının kullanıcılardan habersiz güvenli internete geçirmeleri olan sorun budur benim uygulamadan oluşan bir problem değil tv markanızı bilmiyorum eğer dns değiştiremiyorsanız tv markanıza göre google dan araştırabilirsiniz veya yapay zeka dan yardım alabilirsiniz

Merhaba bu akşam denedim hiç bir şey yapmadan direk şifreyi kabul etti bilginize tekrar emeğinize sağlık teşekkürler

Hocam selamın aleyküm bende yeni indirdim uygulamayı DNS ayarları ve güvenli interneti kapattığım halde TV üzerinden panel şifresini girince sunucu hatası alıyorum bir düzeltme gelir mi

Hocam selamın aleyküm bende yeni indirdim uygulamayı DNS ayarları ve güvenli interneti kapattığım halde TV üzerinden panel şifresini girince sunucu hatası alıyorum bir düzeltme gelir mi
Aleyküm Selam
Fakat uygulamanın panel girişine herhangi bir düzenleme yapmadım önceki neyse yine aynı ama girişlerde bir yanlışlık yapılıyor olabilir yani mobil cihazlar da dokunurken 2 defa dokunmak gerekiyor tv vey tvbox larda kumanda ile tek dokunmak yeterli yani dediğim gibi bir problem olsa kimse giriş yapamaz o yüzden bir düzenleme yapmaya gerek yok

Superonline kullanıyorum ondan mıdır acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri