📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uygulama son güncelleme den sonra panel kısmında ki boru TV açılmıyor.

Üstat panel kısmında borutv yüklenmedi hatası alıyor hayırlı işler

Vavoo da çoğu kanal açılmıyor severek kullandığım uygulama ama bazen izlerken yayın gidiyoe boru tvninde lisansı bitmiş Galiba girmiyor emegine sağlık atakan kardeşim kolay gelsin

Vavoo da çoğu kanal açılmıyor severek kullandığım uygulama ama bazen izlerken yayın gidiyoe boru tvninde lisansı bitmiş Galiba girmiyor emegine sağlık atakan kardeşim kolay gelsin
Eyvallah sağol Şu an kontrol ettim çoğu açmayan kanallar benden kaynaklı değil örnek veriyorum 10 tane trt spor var aralarında çalışan 4-5 tane var alternatiflerine bakabilirsiniz aralarında mutlaka çalışan linkler var borutv yarın güncellenecek

şimdiden teşekürler üstat elinize emeğinize sağlık iyi geceler

Çok teşekkürler tv ye indirdim

Panel şifresini giriyorum, sunucu bağlantısı başarısız uyarısını alıyorum. Son sürüm yüklü

Uygulama 2.0.8 güncellendi

BoruTV lisans yenilemesi yapıldı.
Paneller kısmına yeni kaynaklar eklendi.
İyi Seyirler......

Panel şifresini giriyorum, sunucu bağlantısı başarısız uyarısını alıyorum. Son sürüm yüklü

Boru tv çalışmıyor galiba.

mobilde panel şifresi çift olarak girdim bağlantı başarısız hatası veriyor

mobilde panel şifresi cif olarak girdim bağlantı başarısız hatası veriyor
uygulamayı arka plandan kapatın veya uygulamayı cihazınızdan kaldırın tekrar kurulum yapın ve 1958 olarak girin ve yeşil tuşa basın paneller açılır
binlerce kişi kullanıyor sıkıntı yok

uygulamayı arka plandan kapatın veya uygulamayı cihazınızdan kaldırın tekrar kurulum yapın ve 1958 olarak girin ve yeşil tuşa basın paneller açılır

uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum (bu arada mobilde deniyorum.) şifreyi çift olarak 1958 olarak girdim. Yine de sunucu bağlantı hatası alıyorum. Belki de ben yapamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri