daykut
Üye
alt tarafa geç diger ayıntılar orda yine de yükle varUygulamayı TLF indir dediğimde güvenlik uyarısını veriyor TLF inmiyor. Uygulama programında virüs barındırdığında TLF indirmiyor
alt tarafa geç diger ayıntılar orda yine de yükle varUygulamayı TLF indir dediğimde güvenlik uyarısını veriyor TLF inmiyor. Uygulama programında virüs barındırdığında TLF indirmiyor
Panel Şifre: 1958Panel şifresi ne oluyor
Hocam youtube grubu bölümündeki kanal ve diziler çalışmıyor kontrol edermisiniz lütfen?uygulamayı arka plandan kapatın veya uygulamayı cihazınızdan kaldırın tekrar kurulum yapın ve 1958 olarak girin ve yeşil tuşa basın paneller açılır
binlerce kişi kullanıyor sıkıntı yok
Malum Herkesin Sorunları Var. İnsanlar İşinden Gücünden Arta Kalan Zamanlarda Ugruyorlar Haklı Olarak. Vakti Zamanı Olursa İlgilenir Arkadaş.Atakan1983 cumartesi gününden beri forumda yok. Atak uygulamasının sorunları var çözülmeyi bekleyen.
Teşekkürler empati bu olsa gerekMalum Herkesin Sorunları Var. İnsanlar İşinden Gücünden Arta Kalan Zamanlarda Ugruyorlar Haklı Olarak. Vakti Zamanı Olursa İlgilenir Arkadaş.
Eğer kullandığınız internet sağlayıcısında güvenli internet açık ise giriş problemleri yaşayabilirsiniz güvenli interneti kapatın veya DNS ayarlarında 1.1.1.1 deneyebilirsiniz sorununuz çözülürMerhaba panel şifresini 1958 yazıyorum ama hata sonucu bağlantı başarısız diyor yardımlarınızı rica ederim
Cevap için teşekkürler maalesef olmadı daha önce guncelemesen önce böyle bir sorun yoktu şimdi maalesef sorun devam ediyor DNS dediğiniz gibi yaptım olmadiEğer kullandığınız internet sağlayıcısında güvenli internet açık ise giriş problemleri yaşayabilirsiniz güvenli interneti kapatın veya DNS ayarlarında 1.1.1.1 deneyebilirsiniz sorununuz çözülür
Cevap için teşekkürler maalesef olmadı daha önce guncelemesen önce böyle bir sorun yoktu şimdi maalesef sorun devam ediyor DNS dediğiniz gibi yaptım olmadi
Öncelikle teşekkürlerSevgili kardeşim çok güzel bir uygulama yapmışsınız. Emeğinize sağlık. Fakat bugün Canlı ve Filmler sayfası açılmıyor.Panel şifresini (1958) yazıyorum, yine değişen bir şey yok. Güncelleniyor mu acaba?
Yanıt verirseniz sevinirim.
Turktelekom internetinde panel şifresini kabul ediyor. Turkcell superbox internetinde panele giriş yapamıyorum.Öncelikle teşekkürlerSevgili kardeşim çok güzel bir uygulama yapmışsınız. Emeğinize sağlık. Fakat bugün Canlı ve Filmler sayfası açılmıyor.Panel şifresini (1958) yazıyorum, yine değişen bir şey yok. Güncelleniyor mu acaba?
Yanıt verirseniz sevinirim.
Eğer mobilden giriyorsanız şifre giriş rakamlarına iki defa dokunmanız lazım
Aşağıdaki resimde panel giriş ekranında 1 rakamına 2 defa 9 rakamına 2 defa 5 rakamına 2 defa 8 rakamına 2 defa basıp
işaretlediğim alana 2 defa dokunursanız sıkıntı kalmaz panele giriş yaparsınız...
böyle bir paylaşım vardı
Kullandığınız internet ayarlarından güvenli interneti kapatırsanız sıkıntı kalmaz ve dns ayarlarından 1.1.1.1 yapabilirsinizTurktelekom internetinde panel şifresini kabul ediyor. Turkcell superbox internetinde panele giriş yapamıyorum.
Güncellemede panel girişi ile ilgili herhangi bir düzenleme yapmadım sorun kullandığınız internet sağlayıcılarının kullanıcılardan habersiz güvenli internete geçirmeleri olan sorun budur benim uygulamadan oluşan bir problem değil tv markanızı bilmiyorum eğer dns değiştiremiyorsanız tv markanıza göre google dan araştırabilirsiniz veya yapay zeka dan yardım alabilirsinizmerhaba 2 gündür TV de kullanamıyorum TV dns değiştirmeme izin vermiyor nasıl bir çözüm uygulayabilirim son güncellemeden sonra bu şekilde açılmama sorunu yaşamaya başladım
Merhaba bu akşam denedim hiç bir şey yapmadan direk şifreyi kabul etti bilginize tekrar emeğinize sağlık teşekkürlerCevap için teşekkürler maalesef olmadı daha önce guncelemesen önce böyle bir sorun yoktu şimdi maalesef sorun devam ediyor DNS dediğiniz gibi yaptım olmadi
Aleyküm SelamHocam selamın aleyküm bende yeni indirdim uygulamayı DNS ayarları ve güvenli interneti kapattığım halde TV üzerinden panel şifresini girince sunucu hatası alıyorum bir düzeltme gelir mi