Konunun ilk mesajına bakınız yazıyorPanel şifre nedir
Konunun ilk mesajında yazıyorGüncel panel kodu nedir acaba ?
Denedim ama hata veriyor ,4 3 hakkınız kaldı diyorKonunun ilk mesajında yazıyor
1958Denedim ama hata veriyor ,4 3 hakkınız kaldı diyor
Denedim ama hata veriyor ,4 3 hakkınız kaldı diyor
Eğer mobil cihazdan girmek istiyorsanız rakamlar 2 defa dokunun ve yeşil tuşa da 2 defa dokunun sıkıntı kalmaz açarPanel şifresini giriyorum olmuyor yada yanlış giriyorum
Öncelikle teşekkürlerSevgili kardeşim çok güzel bir uygulama yapmışsınız. Emeğinize sağlık. Fakat bugün Canlı ve Filmler sayfası açılmıyor.Panel şifresini (1958) yazıyorum, yine değişen bir şey yok. Güncelleniyor mu acaba?
Yanıt verirseniz sevinirim.

Atakan abi selam geçen şifre girdim girmişti simdi hata veriyor ayrica canli tv ve filmler hiç bir yeri açmıyor android sürüm düşük olduğumdan olabilir ama mobil kısımda bir problem var abi bilgin olsunÖncelikle teşekkürler
Eğer mobilden giriyorsanız şifre giriş rakamlarına iki defa dokunmanız lazım
Aşağıdaki resimde panel giriş ekranında 1 rakamına 2 defa 9 rakamına 2 defa 5 rakamına 2 defa 8 rakamına 2 defa basıp
işaretlediğim alana 2 defa dokunursanız sıkıntı kalmaz panele giriş yaparsınız umarım açıklayıcı olmuştur
Ekli dosyayı görüntüle 30374
Konunun ilk mesajından güncel apk dosyasını indirin ve mevcut olanı cihazdan silin ve yeniden kurulum yapın sıkıntı kalmazAtakan abi selam geçen şifre girdim girmişti simdi hata veriyor ayrica canli tv ve filmler hiç bir yeri açmıyor android sürüm düşük olduğumdan olabilir ama mobil kısımda bir problem var abi bilgin olsun
Rica ederimYeni Güncelleme vermişsinteşekkürler hocam
Forumda Amazon Fire Stick cihazında kullanan kişiler var ama bazı modellerde nedense direk uygulama açılmadan atıyor gerekli düzenlemeyi yapmama rağmen henüz bir çözüm bulamadım şimdilik bu şekilde uygulamaFire Stickte Githubdan indirdigim APK hic acilmiyo maalesef.
usta sifre neydi
Öncelikle teşekkürlerSevgili kardeşim çok güzel bir uygulama yapmışsınız. Emeğinize sağlık. Fakat bugün Canlı ve Filmler sayfası açılmıyor.Panel şifresini (1958) yazıyorum, yine değişen bir şey yok. Güncelleniyor mu acaba?
Abi çok güzel yapmış sın eline sağlık senden bir ricam var sınama kalanlar çoğu açılmıyor bir el atsan sevilirim abiÖncelikle teşekkürlerSevgili kardeşim çok güzel bir uygulama yapmışsınız. Emeğinize sağlık. Fakat bugün Canlı ve Filmler sayfası açılmıyor.Panel şifresini (1958) yazıyorum, yine değişen bir şey yok. Güncelleniyor mu acaba?
Eğer mobilden giriyorsanız şifre giriş rakamlarına iki defa dokunmanız lazım
Aşağıdaki resimde panel giriş ekranında 1 rakamına 2 defa 9 rakamına 2 defa 5 rakamına 2 defa 8 rakamına 2 defa basıp
işaretlediğim alana 2 defa dokunursanız sıkıntı kalmaz panele giriş yaparsınız...
Evet yok bazı çakallar yine doğru durmamış benim yayınların linklerini çalmışlar ve worker yine çöktü bende linklerin hepsini kaldırdım yeni sağlam kaynak bulursam ekleme yapacağım ama Paneller kısmında BoncukTv var onun içinde Azerbaycan kanalları mevcut oradan izleyebilirsinizAzerbaycan kanallari yok