HarikasınNe yazıyorsun 4.80 beta en güncelde !Kraptor yaz
HarikasınNe yazıyorsun 4.80 beta en güncelde !Kraptor yaz
Çağatay repodaki dizifilm siteleri içinde var sanıyorum...CS açtım dizisol dizibol ve filmizlenow eklenmiş repolara baktım bulamadım. Bu eklentiler hangi repolara ait?
Merhaba, altyazılar çıkmamaya başladı. Kaynak kısmında baktım altyazı yok görünüyor. Bütün dizi ve filmlerde böyle.Kraptor un neresi çalışmıyor ?
Bende sıkıntı yok kraptor plustan açtım bu arada belki bir ayari bilmeden kurcalamis veya kapatmış olabilirsiniz ayarlardan uygulama verilerini temizleyin sıfırdan kurulum yapin yine ayni olursa sizdeki mavi cloudstream ise onu kırmızı olanını kurun veya tam tersini yapın kirmizi varsa maviyi kurun deneyinMerhaba, altyazılar çıkmamaya başladı. Kaynak kısmında baktım altyazı yok görünüyor. Bütün dizi ve filmlerde böyle.

TeşekkürlerBende sıkıntı yok kraptor plustan açtım bu arada belki bir ayari bilmeden kurcalamis veya kapatmış olabilirsiniz ayarlardan uygulama verilerini temizleyin sıfırdan kurulum yapin yine ayni olursa sizdeki mavi cloudstream ise onu kırmızı olanını kurun veya tam tersini yapın kirmizi varsa maviyi kurun
Ekli dosyayı görüntüle 30385
Sorun devam ediyorsa githubtan issue açarak bildirebilirsinMerhaba, altyazılar çıkmamaya başladı. Kaynak kısmında baktım altyazı yok görünüyor. Bütün dizi ve filmlerde böyle.
Sanırım bir daha ki sefere ai olan tvbox alacağızsanırım depo yapmak, repo eklemek uzun yorucu ve zahmetli bir iş. sürekli de güncelleme istiyor. geliştiriciler bir süre sonra yorulup bıkıyor. gerektiğinde destek ol ak ya da bunu ai ile otomasyona bağlamak lazım ama nasıl?![]()
Depo yapan arkadaşlara destek olmak yerine köstek oluyoruz yaptıkları eklenti yetmiyor daha fazlasını istiyoruz arkadaşları bıktırıyoruz onlar da desteğini çekiyorsanırım depo yapmak, repo eklemek uzun yorucu ve zahmetli bir iş. sürekli de güncelleme istiyor. geliştiriciler bir süre sonra yorulup bıkıyor. gerektiğinde destek ol ak ya da bunu ai ile otomasyona bağlamak lazım ama nasıl?![]()
Bence az özellik, az bakım ve uzun ömür; çok websitesinden daha değerli. Geliştirici arkadaşlar projelerini aşırı büyütmemeliBunun bir çözümü bulunmalı yada herkes kendine repo yapabilecek bir yapay zeka oluşturmalı yoksa işimiz çok zor..
Siteler sürekli isim değiştiriyor farklı sorunlar olabiliyor malesef basit bile olsa bir emek istiyor..Bence az özellik, az bakım ve uzun ömür; çok websitesinden daha değerli. Geliştirici arkadaşlar projelerini aşırı büyütmemeli