Kraptor deposunda URL erişim engeli var. VPN açıp kurmayı deneyin.Okuduğum gördüğüm tüm repoları denedim. Hepsi geçersiz veri yazdı. Bunu nasıl düzeltebiliriz acaba ?
vpn yazıp forumda arattım ama bulamadımKraptor deposunda URL erişim engeli var. VPN açıp kurmayı deneyin.
Hocam TV'ye mi kuracaksınız?Nasıl ve neyi kuracağımın önerisi var mı sizde acaba ?
Evet hocam tv e.Hocam TV'ye mi kuracaksınız?
Çok teşekkürler hocam yardımınız içinPlay store'dan herhangi bir VPN uygulaması indirin. İndirdiğiniz VPN uygulamasını açın ve bağlantı yapın. Sonrasında TV'nizde yüklü Cloudstream uygulamasını açın. Depo eklemek için kısa kod veya url yazan kısma sadece kraptorcs yazacaksınız. @Headache
Kraptor un neresi çalışmıyor ?Dostlar maalesef kraptor da çalışmıyor. Çalışan başka eklenti varmı?
Denediklerim,
kekikdevam
KekikAkademi
Sarapcanagii
Keyiflerolsun
Feroxx
Makoto
Latte
Nikyokki
Bunların hiçbiri çalışmıyor.
Eklentileri eklerken vpn açtım eklemeyi başardım. Ama kanallar açılmıyor. Vpn açık yada kapalı denedim olmuyor.
Catır cutur çalışıyor hocam bir tek rectv sıkıntılı bendeKraptor un neresi çalışmıyor ?
Devre dışı bıraktıkCatır cutur çalışıyor hocam bir tek rectv sıkıntılı bende
Cloudstream hangi sürümü kullanıyorsunuz?Dostlar maalesef kraptor da çalışmıyor. Çalışan başka eklenti varmı?
Denediklerim,
kekikdevam
KekikAkademi
Sarapcanagii
Keyiflerolsun
Feroxx
Makoto
Latte
Nikyokki
Bunların hiçbiri çalışmıyor.
Eklentileri eklerken vpn açtım eklemeyi başardım. Ama kanallar açılmıyor. Vpn açık yada kapalı denedim olmuyor.
Anladım geri gelir mi ilerideDevre dışı bıraktık
Belli değilAnladım geri gelir mi ileride
fsozkan sizin telegram yok bende sakınca yoksa burdan veya özelden yolama şansınız varmı genelde destek ve sorunlar telegram uzeri daha iyi oluyorsa telegram almak isterim sizlerden tarafa sakınca ve sorun yoksa rahatsızlık verdimse özur dilerim kendi adıma cloudstream çıktın beri kulandım bir uygulama oldu için vaz geçmesi zor bir alışkanlık oldu sizin gibi güzel insanlar sayesinde allah razı olsun sizlerden daima dilerimBelli değil
Anladım hocam teşekkürlerBelli değil
Ne yazıyorsun 4.80 beta en güncelde !Kraptor yazHiçbir depo çalışmıyor hepsine geçersiz veri diyor program güncel