KANALF
Paylaşımcı
F Max Fog TV 24 saat yayın yapmıyor saat 15.00'ten gece 02.00Kanal listesinde f Max çıkmıyor göremedim çalışmayan Kanal arasında Filodo TV var ayrıca dün çalışıyordu fog tv bugun calismiyor
F Max Fog TV 24 saat yayın yapmıyor saat 15.00'ten gece 02.00Kanal listesinde f Max çıkmıyor göremedim çalışmayan Kanal arasında Filodo TV var ayrıca dün çalışıyordu fog tv bugun calismiyor
Ilk mesajda var KARDEŞM3u liste url at be kardeş
Ilk mesajda var KARDEŞ
Sağol Sinema kanalların içinde f Max kanalını göremedimF Max Fog TV 24 saat yayın yapmıyor saat 15.00'ten gece 02.00
Ulusal kanallarda oSağol Sinema kanalların içinde f Max kanalını göremedim
Bu
SagolUlusal kanallarda o
Kanallar ulusal çapta yayın yapıyorlar sadece sinema değil o yüzden ulusal kanallardaF Max ile turkmax sinema bölümüne koyarsanız güzel olur benim fikirim
Teşekkürler emeğine sağlık.Kanallar ulusal çapta yayın yapıyorlar sadece sinema değil o yüzden ulusal kanallarda
Bu kanallar bu gece yayınlarına ara verecekTeşekkürler emeğine sağlık.
Çalışmayan kanallar 2 3 gündür böyle sizin kanallar.
F Yeşilçam
F Bizimkiler
F Kurtlar Vadisi
F Çocuk
Kral Teber
bu kanallar dediğim gibi kaç gündür çalışmıyor, ve bu kanalların logoları( Çok Büyük ) mümkünse F Max kanalı gibi ufak orantılı olabilir mi ?
Zaten 1 haftadır çalışmıyor ki, neyse az olsun kanal ama sorunsuz olsun çok olup çalışmayacaksa ne hikmeti var. Bu arada listeden de kaldırısan iyi olur teşekkürler.Bu kanallar bu gece yayınlarına ara verecek