Basic Player IPTV - 25.08.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayır hocam.Şöyle Bu uygulamadan bağımsız Android Tv de ayarlar depolama ön belleği temizle yapıyorum.Ama sadece bu uygulamada yüklediğim hesaplar siliniyor.Ayrıca İptv Smartes de kullanıyorum.Onda bir sıkıntı yaşamadım
Ustam yukarıdaki yazılanlar doğrudur Vestel android 11 tv aynı sorun bende de var bilgine...

konuyu detaylıca inceledim. 5 farklı cihazda denedim. Ayarlar>Cihaz Tercihleri>Depolama>Depolama Alanında Yer Açma>Önbelleği Temizle yapıldığında evet kanallar filmler vs. gidiyor ancak listeniz gitmiyor. Yenile butonuna basıldığında içerikleriniz yeniden geliyor.. Farklı bir uygulamada bunun gitmeme nedeni kök dosya dizin kullanımı yapması. Ben güvenlik ve şeffaflık gereği bunu yapmıyorum.
Diğer konu ise 6 yıldır android TV kullanıyorum ilk kez bu işlemi yaptım. Bu işleme neden gerek duyulduğunu anlamış değilim. Bu cihazınızın hızını yükseltmek yerine daha da yavaşlatır,her seferinde uygulamaların bağımlı verilerini baştan indirmesine neden olur. Kodlarda bir hata görünmüyor, bu sistem bu şekilde kalacak.

Aynen bildin ustam bence de böyle kalsın hafif ve hızlı, kasmadan cillop gibi kullanıyorum böyle gayet güzel...

konuyu detaylıca inceledim. 5 farklı cihazda denedim. Ayarlar>Cihaz Tercihleri>Depolama>Depolama Alanında Yer Açma>Önbelleği Temizle yapıldığında evet kanallar filmler vs. gidiyor ancak listeniz gitmiyor. Yenile butonuna basıldığında içerikleriniz yeniden geliyor.. Farklı bir uygulamada bunun gitmeme nedeni kök dosya dizin kullanımı yapması. Ben güvenlik ve şeffaflık gereği bunu yapmıyorum.
Diğer konu ise 6 yıldır android TV kullanıyorum ilk kez bu işlemi yaptım. Bu işleme neden gerek duyulduğunu anlamış değilim. Bu cihazınızın hızını yükseltmek yerine daha da yavaşlatır,her seferinde uygulamaların bağımlı verilerini baştan indirmesine neden olur. Kodlarda bir hata görünmüyor, bu sistem bu şekilde kalacak.

İlgilendiğiniz teşekkürler.Yenile yapınca liste kalıyorsa bu şekilde yeterli.Çünkü uygulama gayet hızlı ve akıcı.Konusu açılmışken önbelleği temizlemek için bir program öneriniz var mı

İlgilendiğiniz teşekkürler.Yenile yapınca liste kalıyorsa bu şekilde yeterli.Çünkü uygulama gayet hızlı ve akıcı.Konusu açılmışken önbelleği temizlemek için bir program öneriniz var mı
Evet listeleriniz silinmiyor sadece listelerin içindeki veri silinmiş oluyor ki olması gereken bu zaten. Ben kullanmıyorum ama kullanan birisi varsa yeşillendirsin buraya :)

-Önbellegi temizlemeye neden ihtiyaç duyuyorsunuz ki?

Tv de takılm adonma olmasın,şişme yapmasın diye

Ne bileyim hocam telefondan kalan alışkanlık

Güzel bir uygulama olmuş emeğinize sağlık. Alt yazı renk değiştirme ve özellikle herhangi bir kategori içindeki film veya dizileri ekleme tarihine göre sıralama sistemi görmedim mesela yeni eklenenler en üstte. Ekleme tarihine göre , a-z veya z-a gibi sıralama seçenekler eklenebilir mi? Teşekkürler.
Geri bildirimlere yönelik çalışmalar devam ediyor
@BORDAX isteği ve güzel hatırlatması ile eksik olan bölümler TV/Mobil uyumlu şekilde eklendi.

@hocam isteği doğrultusunda Radyo modu m3u player içine entegre edildi artık içeriklerinizi dilerseniz sadece ses ile radyo olarakta dinleyebileceksiniz. Bu mod aktif ise arayüz özel basit şekle geçmekte.

@necatisimsek yaptığı geri dönüş sayesinde sadece katmanlı, korumalı m3u listelerinde 3-4 saniye süren kanal geçiş süresi 1 saniye altına indirildi.

@tdemirel geri dönüşü ile fazla liste eklendiğinde(takribi 7-8) sonrası senkronda sorun olduğu iletildi. Google limitleri için mailleşildi ve kota yükseltmesi yapıldı,yeni sürümde bu konuda da rahat olacağız.

Bu ufak ama etkili değişimler Pazartesi yayına girecektir diye düşünüyorum ancak tabiki Play Store onay sürecine bağlı gecikme olabilir.

Sizlerin de eklenmesi ve düzeltilmesini düşündüğünüz noktalar varsa lütfen iletin.

İyi forumlar.

IMG_20260730_210518.jpgIMG_20260730_210621.jpg
IMG_20260730_212438.jpg

Geri bildirimlere yönelik çalışmalar devam ediyor
@BORDAX isteği ve güzel hatırlatması ile eksik olan bölümler TV/Mobil uyumlu şekilde eklendi.

@hocam isteği doğrultusunda Radyo modu m3u player içine entegre edildi artık içeriklerinizi dilerseniz sadece ses ile radyo olarakta dinleyebileceksiniz. Bu mod aktif ise arayüz özel basit şekle geçmekte.

@necatisimsek yaptığı geri dönüş sayesinde sadece katmanlı, korumalı m3u listelerinde 3-4 saniye süren kanal geçiş süresi 1 saniye altına indirildi.

@tdemirel geri dönüşü ile fazla liste eklendiğinde(takribi 7-8) sonrası senkronda sorun olduğu iletildi. Google limitleri için mailleşildi ve kota yükseltmesi yapıldı,yeni sürümde bu konuda da rahat olacağız.

Bu ufak ama etkili değişimler Pazartesi yayına girecektir diye düşünüyorum ancak tabiki Play Store onay sürecine bağlı gecikme olabilir.

Sizlerin de eklenmesi ve düzeltilmesini düşündüğünüz noktalar varsa lütfen iletin.

İyi forumlar.

Ekli dosyayı görüntüle 30253Ekli dosyayı görüntüle 30254
Ekli dosyayı görüntüle 30256
Ustam yeni güncellemeyi dört gözle bekliyorum radyo modunu denemek için.

Emeğinize sağlık ustam
Hemen her iptv oynatıcısında olan ....
Max izleyici 1 Aktif izleyici 0
Gorebilisek güzel olur....
Kolay gelsin ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN İNŞALLAH.

Emeğinize sağlık ustam
Hemen her iptv oynatıcısında olan ....
Max izleyici 1 Aktif izleyici 0
Gorebilisek güzel olur....
Kolay gelsin ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN İNŞALLAH.
Sağolasın. Bu bilgiyi benim uygulamam veremez. Diğer oynatıcılarda siz onların sunucusuna güvenerek listesinizi ekliyorsunuz ve oturum açma mantığıyla hareket edildiği için kendi sistemleri içini sayma script kolayca ekleniyor. Benim sistemimde kullanıcıların listesi tamamen kendilerine ait. Göremem,işleyemem,üzerinden veri üretemem. Xtream ya da m3u sunucularında ayrıca bu sayma işlemi için bir api bulunmuyor. İsteğiniz maalesef gerçekleşmeyecek.

Hocam bir de kanal izlerken tuşa basınca internet hızı ve yayın kalitesi görülüyor sadece internet hızı gösterimini sabit hale getirebilir misiniz

Hocam bir de kanal izlerken tuşa basınca internet hızı ve yayın kalitesi görülüyor sadece internet hızı gösterimini sabit hale getirebilir misiniz
Bu çok istenen bir şeydi hatta yeni sürümde dosya ve ses formatı bilgiside görünecek. Kapatma seçeneğini düşüneceğim aklımda 🤞

Son düzenleme:
Bir konuda açıklık getirmek istiyorum. Çoğu kişi uygulama içi indirme özelliği gelmesini istiyor. Buna toplu bir cevap olsun;

1- Uygulama içi indirme için öncelikle android tarafında yerel klasöre erişim izni gereklidir. Bu benim istemedeğim ve güvenlik olarak sevmediğim bir şey iptv tarafında.

2- Bunu geliştirici olarak ben de zaten düşünüyorum ve tartıyorum ama tek taraflı düşünmemek en önemli nokta. Çoğu sunucu sahibi içerik indirmeyi yasaklar. Sizler indirdikçe bir süre sonra sunucunun otomatik algoritmasına takılırsınız ve sunucu ipban yersiniz. Daha sonra dns/vpn uğraşıp, parayla verip aldığınız hizmette rezillik çekersiniz.

3- Basic Player adıyla ve mottosuyla doğru orantılı olarak en düşük cihazda bile akıcı çalışmayı hedefliyor. Sisteme ekstra yük oluşturacak eklentilerden kaçınıyorum.

🙏

Forumdaki isteklere yönelik yeni güncelleme yayında!

Filtreleme: Listelere sıralama ve filtreleme seçenekleri eklendi.

Kaynak Düzeltmeleri: Bazı kaynaklarda yaşanan çalışmama sorunları giderildi.

Performans Optimizasyonu: Genel sistem ve hız optimizasyonları yapıldı.

M3U Görünüm Seçeneği: M3U ana sayfasına liste ve ızgara görünüm seçenekleri eklendi.

Altyazı Özelleştirme: Altyazılar için arka plan ve renk değiştirme seçeneği eklendi.

Radyo Modu (Deneysel): M3U oynatma listeleri için radyo modu aktif edildi (Test sürecindedir)

Emeğinize sağlık ustam uygulama çooook güzel ....

Geri