druss
Paylaşımcı
Hayır hocam.Şöyle Bu uygulamadan bağımsız Android Tv de ayarlar depolama ön belleği temizle yapıyorum.Ama sadece bu uygulamada yüklediğim hesaplar siliniyor.Ayrıca İptv Smartes de kullanıyorum.Onda bir sıkıntı yaşamadım
Ustam yukarıdaki yazılanlar doğrudur Vestel android 11 tv aynı sorun bende de var bilgine...
konuyu detaylıca inceledim. 5 farklı cihazda denedim. Ayarlar>Cihaz Tercihleri>Depolama>Depolama Alanında Yer Açma>Önbelleği Temizle yapıldığında evet kanallar filmler vs. gidiyor ancak listeniz gitmiyor. Yenile butonuna basıldığında içerikleriniz yeniden geliyor.. Farklı bir uygulamada bunun gitmeme nedeni kök dosya dizin kullanımı yapması. Ben güvenlik ve şeffaflık gereği bunu yapmıyorum.
Diğer konu ise 6 yıldır android TV kullanıyorum ilk kez bu işlemi yaptım. Bu işleme neden gerek duyulduğunu anlamış değilim. Bu cihazınızın hızını yükseltmek yerine daha da yavaşlatır,her seferinde uygulamaların bağımlı verilerini baştan indirmesine neden olur. Kodlarda bir hata görünmüyor, bu sistem bu şekilde kalacak.