Basic Player IPTV - 25.08.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir de son izlenen kanalları silemiyorum bilginiz olsun

Bir de son izlenen kanalları silemiyorum bilginiz olsun
Premium tanımlamanız yapıldı, çoklu listede kişi sayısı konusunu listeye yazdım ilgileneceğim, izleme geçmişi ayarlarda butonlar çalışıyor, eğer bahsettiğiniz listenin gizlenmesiyse gizli klasörleri kullanabilirsiniz.

Vlc yada başka bir alternatif daha olsaydı daha güzel olurdu bazen exoplayer desteklemediği zamanlarda kullanışlı olur
exonun çözemeyeceği yayın yok gibi IPTV özelinde. Önemli olan hafif ve hızlı olması adına exoplayer içinde tüm işlemi yapmak,amacım bu yani

exonun çözemeyeceği yayın yok gibi IPTV özelinde. Önemli olan hafif ve hızlı olması adına exoplayer içinde tüm işlemi yapmak,amacım bu yani
Ellerine sağlık reis, harika olmuş teşekkürler

Güzel bir uygulama olmuş emeğinize sağlık. Alt yazı renk değiştirme ve özellikle herhangi bir kategori içindeki film veya dizileri ekleme tarihine göre sıralama sistemi görmedim mesela yeni eklenenler en üstte. Ekleme tarihine göre , a-z veya z-a gibi sıralama seçenekler eklenebilir mi? Teşekkürler.

Çok can sıkıcı bir hata var uygulamadaTv dr genel olarak ön belleği temizlediğimde uygulamadaki bütün hesaplar siliniyor

Güzel bir uygulama olmuş emeğinize sağlık. Alt yazı renk değiştirme ve özellikle herhangi bir kategori içindeki film veya dizileri ekleme tarihine göre sıralama sistemi görmedim mesela yeni eklenenler en üstte. Ekleme tarihine göre , a-z veya z-a gibi sıralama seçenekler eklenebilir mi? Teşekkürler.
teşekkürler, evet eklenebilir. Sonraki güncelleme için listeye ekledim. Cihazlarınızı premium eklemek için Ayarlar>Premium sayfası içindeki ID bilgisini DM ile iletebilirsiniz.

Çok can sıkıcı bir hata var uygulamadaTv dr genel olarak ön belleği temizlediğimde uygulamadaki bütün hesaplar siliniyor
önbelleği silmek derken neyden bahsediyorsunuz tam olarak ? uygulama bilgisi içindeki önbelleği sil mi yapıyorsunuz?

Hayır cihaz tercihleri ön belleği temizle yapıyorum.Yani cihazın genel ön bellek temizliğini yapınca uygulamadaki tüm hesaplar siliniyor.

Hayır cihaz tercihleri ön belleği temizle yapıyorum.Yani cihazın genel ön bellek temizliğini yapınca uygulamadaki tüm hesaplar siliniyor.
görsel atabilir misin? tam anlayamadım nereyi temizlediğini.

-Hocam yanlışlıkla önbellek yerine tüm verileri temizliyor olabilir misiniz?

Hayır hocam.Şöyle Bu uygulamadan bağımsız Android Tv de ayarlar depolama ön belleği temizle yapıyorum.Ama sadece bu uygulamada yüklediğim hesaplar siliniyor.Ayrıca İptv Smartes de kullanıyorum.Onda bir sıkıntı yaşamadım

Hayır hocam.Şöyle Bu uygulamadan bağımsız Android Tv de ayarlar depolama ön belleği temizle yapıyorum.Ama sadece bu uygulamada yüklediğim hesaplar siliniyor.Ayrıca İptv Smartes de kullanıyorum.Onda bir sıkıntı yaşamadım
ilgilenicem, mobilde sorun görmedim TV de test edicem, teşekkürler

Hızlı dönüş için Teşekkürler hocam.Umarım çözülür.Dün 3 defa tekrar tekrar yükleme yapmak zorunda kaldım

Ustam yukarıdaki yazılanlar doğrudur Vestel android 11 tv aynı sorun bende de var bilgine...

Geri