Pars Vip Tv (Güncel apk Vavoo Huhu Filim Dizi World Canlı Tv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi bende anlamadım inanın dün gece gitti görüntü ses var sadece 50 kere sildin yükledim on belleği sildim uygulamanın onlarda çare olmadı.. Ümit ediyorum bende de düzelir , rica etsem özelden tg kanal linkinizi gönderebilir misiniz
daha önceden gosterip simdi gostermeme durumu olamaz reis şuna tum cihazlarda player en ust seviyede calisiyor playere ek degil cikaram yapildi koddan yani senin cihazinin bunda etkilenmemesi lazim neyse olmuyorsa silersin apk yi playere baska bi ayar yapilmayacak artik cunku bunu kurcalarsak herkesde bozulur bu sefer

Maçlar yok galiba

daha önceden gosterip simdi gostermeme durumu olamaz reis şuna tum cihazlarda player en ust seviyede calisiyor playere ek degil cikaram yapildi koddan yani senin cihazinin bunda etkilenmemesi lazim neyse olmuyorsa silersin apk yi playere baska bi ayar yapilmayacak artik cunku bunu kurcalarsak herkesde bozulur bu sefer
Rica etsem özel mesaj atabilir misiniz size durumu göstermek isterim

Rica etsem özel mesaj atabilir misiniz size durumu göstermek isterim
aga daha yapacagimiz bir sey yok konustugum 40 kiside 40 da tam olumlu dönüş yapti eger calismiyorsa apk kayi silersin bir cok felefon tvbox android tvkullanicilari tam not verdiler bu saaten sonra tek bir guncelleme gelecek oda vip bolumdeki sifremi unuttum yeri icin artik listelere bakiyoruz iyi ve kaliteli liste bulmaya calisiyoruz

aga daha yapacagimiz bir sey yok konustugum 40 kiside 40 da tam olumlu dönüş yapti eger calismiyorsa apk kayi silersin bir cok felefon tvbox android tvkullanicilari tam not verdiler bu saaten sonra tek bir guncelleme gelecek oda vip bolumdeki sifremi unuttum yeri icin artik listelere bakiyoruz iyi ve kaliteli liste bulmaya calisiyoruz
Yeni güncelleme geldiginde belki düzelir bekleyeyim:)

Android telefonda güzel çalışıyor ama mi box'ta ses var görüntü yok. Ayrıca TV box ta menüler arasında gezinmek çok sıkıntılı.
aga guncelleme sonrasi seninde sorunun gitmis olmasi lazim dönüş yaparsan iyi olur

Parstv kardeş Uygulama için teşekkürler; gerçekten çok başarılı olmuş. Kanal listeleriyle ilgili küçük bir önerim var: Acaba bir arama çubuğu ekleyebilir misiniz? Çok fazla kanal var; arama çubuğu sayesinde istediğimiz kanalı hemen bulabiliriz. Bu, gerçekten harika ve çok pratik olurdu.
senin isteginde oldu reis arama cubugu eklendi

favoriye alınan kanallar arasında geçiş yapılamıyor, favoriye alınan listeden devam ediyor, bunu favoriye alınan kanallar arasında geçiş olacak şekilde güncelleme yapılabilir mi

TCL tv de güncelleme öncesi görüntü yavaş donarak oynuyordu, şimdi yağ gibi akıyor. Ellerine sağlık üstad.

favoriye alınan kanallar arasında geçiş yapılamıyor, favoriye alınan listeden devam ediyor, bunu favoriye alınan kanallar arasında geçiş olacak şekilde güncelleme yapılabilir mi
buna bakariz

Bende bugün nedense açılmıyor

sizinde sorununuz guncelleme sonrasi cozulmus olmasi lazim
Lütfen aşağıdaki kuralı uygulayalım, cevaplarımızı tek mesajda birleştirelim.teşekkürler.

25- Arka Arkaya Mesaj Atmak: Her ne sebeple olursa olsun art arta mesaj atmak yasaktır. Doğası gereği her gün ya da belli periyotlarla yeni bilgi verilmesi gereken konular dışında (günlük reytingler, vizyona giren filmler, yeni eklenen diziler gibi) bu kural istisnasız uygulanacaktır.

pars tv akp kurudum ve ugulama güncelleme bildirisi verdi hemen güncellemede yaptim. ugulamayi actim anasayfada katagori bos hic bir kanal yok kanal yükleniyor uyarisi veriyor 3-5 dakika bekledim ama yüklenen sifir icerik. sorun bendemi uygulamadami.

pars tv akp kurudum ve ugulama güncelleme bildirisi verdi hemen güncellemede yaptim. ugulamayi actim anasayfada katagori bos hic bir kanal yok kanal yükleniyor uyarisi veriyor 3-5 dakika bekledim ama yüklenen sifir icerik. sorun bendemi uygulamadami.
resim atarmisin apk da sorun yok tum listeler aktif yayinlar calisiyor

verileri silip birde oyle giris yapin şuan her hangi bir sorun gorunmuyor

Son düzenleme:
resim atarmisin apk da sorun yok tum listeler aktif yayinlar calisiyor

verileri silip birde oyle giris yapin şuan her hangi bir sorun gorunmuyor
eklentiyi bahsettigim sorundan dolayi iki sefer tüm sildim yükledim. hep böyle icerik yükleme yok cihaz mi box tv den alinti ekran görüntüsü...
0001.JPG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri