Pars Vip Tv (Güncel apk Vavoo Huhu Filim Dizi World Canlı Tv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uygulama linki var mı hocam

reis aklinda bulunsun TV100 VEYA Şiresiz bir kanaldansa maclar canli tv 19 uncu sirda turksat free liste var orda yayinlar 5 saniye geriden geliyor sadece
Kral peki bu ekran boyutu işi ne olacak

Kral peki bu ekran boyutu işi ne olacak
bakilacak hepsine usta tabletti dimi bu goruntu olayip sadece ses gelen arkadaslara bir sorum olacak
playeri actiginizda ekranda her hangi bir uyari varmi soyle soaryim ama kanaldan ses gelecek
yani yayin aktif olacak bir uyari hatasi veya ust barda unkown hatasi felan varni ? veya ekarana uyari cikiyormu ?

reis aklinda bulunsun TV100 VEYA Şiresiz bir kanaldansa maclar canli tv 19 uncu sirda turksat free liste var orda yayinlar 5 saniye geriden geliyor sadece
bidaha kimseye liste yonlendirmesi demicem herkes kendi apk yi dokasip bulsun oglen dedik saat 5 gelmeden aylardir acik link patladi yaw demekki herkes vip bolume hucum etmiyormus😂😂😂😂😂

bidaha kimseye liste yonlendirmesi demicem herkes kendi apk yi dokasip bulsun oglen dedik saat 5 gelmeden aylardir acik link patladi yaw demekki herkes vip bolume hucum etmiyormus😂😂😂😂😂
Byzbox iyi yayınları ama Türk kanallar yok önceki uygulama da vardı

Android telefonda güzel çalışıyor ama mi box'ta ses var görüntü yok. Ayrıca TV box ta menüler arasında gezinmek çok sıkıntılı.

emegin için çok teşekkûrler bazi kanallardaki titremeyide cözdünmü süper ustam

Elinize sağlık mükkemmel uygulama, sadece kategorilerde arama yeri olsa çok güzel olur vavoo kategorisine girdiğimde beyin veya s sport diye arayarak bulsam aynı şekilde film bölümündede öyle olsa mükemmel olurdu.

Uygulama tefonda sorunuz çalışıyor. TV box da. Donuyor

Tefonda sorunuz çalışıyor ama TV box donma sorunu var

Bunu kutuma nasıl yükleyceğim ?

Parstv kardeş öncelikle uygulamanızı çok beğendim ancak bi sorum var daha önce max sinema kanalları vardı şimdi bulamıyorum kaldırıldı mı?

Parstv kardeş Uygulama için teşekkürler; gerçekten çok başarılı olmuş. Kanal listeleriyle ilgili küçük bir önerim var: Acaba bir arama çubuğu ekleyebilir misiniz? Çok fazla kanal var; arama çubuğu sayesinde istediğimiz kanalı hemen bulabiliriz. Bu, gerçekten harika ve çok pratik olurdu.

Parstv kardeş Uygulama için teşekkürler; gerçekten çok başarılı olmuş. Kanal listeleriyle ilgili küçük bir önerim var: Acaba bir arama çubuğu ekleyebilir misiniz? Çok fazla kanal var; arama çubuğu sayesinde istediğimiz kanalı hemen bulabiliriz. Bu, gerçekten harika ve çok pratik olurdu.
olacak usta ins diger sorunlarda bakiliyor

Parstv kardeş öncelikle uygulamanızı çok beğendim ancak bi sorum var daha önce max sinema kanalları vardı şimdi bulamıyorum kaldırıldı mı?
aga kanal listelerime biz karisamiyoruz sadece liste sahibi kimse o ekler biz buldugumuz listerei ekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri