📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tg kanalınız mevcut mu.?

Panel şifresini giriyorum olmuyor yada yanlış giriyorum

Panel şifresini giriyorum olmuyor yada yanlış giriyorum
Eğer mobil cihazdan girmek istiyorsanız rakamlar 2 defa dokunun ve yeşil tuşa da 2 defa dokunun sıkıntı kalmaz açar

Panel şifresi :1️⃣9️⃣5️⃣8️⃣

Kusursuz bir uygulama olmuş ellerine sağlık çok teşekkürler

Mükemmel bir uygulama olmuş, elinize sağlık.

Uygulama çok sade, basit ve TV'de kumanda ile çok kullanışlı. Emeğinize sağlık, çok beğendim.

Ekli dosyayı görüntüle 24324

📺 Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!​

Merhaba Dostlar,

Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.

✨ Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?​

• 🚀 Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
  • 🎮 Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
    • Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
    • Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
  • 📅 EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
  • 🔄 Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
  • 🛡️ Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.

Ekli dosyayı görüntüle 24330

🛠 Gelecek Planları​

Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.

Uygulamayı burdan indirebilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Kısa indirme kodu

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli

Kısa indirme Kodu : 3037269

Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 24325
Ekli dosyayı görüntüle 24326
Ekli dosyayı görüntüle 24327

yeni güncellen uygulamadan görüntüler

Ekli dosyayı görüntüle 28882
Ekli dosyayı görüntüle 28883
Ekli dosyayı görüntüle 28885
Ekli dosyayı görüntüle 28887
Ekli dosyayı görüntüle 28888
Ekli dosyayı görüntüle 28889
Emeğine sağlık

Uygulama çok iyi panel kismida güzel tvde donma kasma olmadan sorunsuz kullanabiliyoruz emeğe sağlık ellerineze sağlık

Uygulama çok sade, basit ve TV'de kumanda ile çok kullanışlı. Emeğinize sağlık, çok beğendim.
Teşekkür ederim iyi seyirler
Emeğine sağlık
Teşekkürler
Uygulama çok iyi panel kismida güzel tvde donma kasma olmadan sorunsuz kullanabiliyoruz emeğe sağlık ellerineze sağlık
Eyvallah elimizden geleni yapıyoruz beğendiyseniz ne mutlu bana iyi seyirler

abi panel bölümüne eklemeler olucak mi ilerde

Emeğine sağlık Hocam 🙏

Kanalların çoğu gecikmeli gelmeye başladı nedense önceden öyle birşey yoktu ama son 2 haftadır özellikle kanallar açılmasında gecikme aşırı başladı. Kimi kanal açılmıyor bile :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri