(Capybaba) Film ve dizi uygulaması

AKBABA10

Paylaşımcı
Puan 39
Çözümler 0
@AKBABA10
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Arkadaşlar şöyle yeni bir uygulama gördüm film ve dizi izlemek için çok güzel bir uygulama ve Türkçe dublaj var.

Bugün keşfettim bende baya güzel dizi film için konu neden bu kadar sessiz kalmış 😄😄

Bugün keşfettim bende baya güzel dizi film için konu neden bu kadar sessiz kalmış 😄😄
Nedeni şu olabilir mi? Bizim insanımız her şeyi önüne ister, açıklamada tam olarak ne işe yaradığını anlamak, görseller görmek vb ister.
Kim tıklayacak şimdi play store linkine, indirecek, ne olduğunu anlamaya çalışacak??

@alikoo 'nun yorumu olmasa forum son mesajlarda olmayacaktı ve son mesajlarda gördüğüm için tıkladım ve yeni keşfettim.Yani anasayfaya gelmemiş olsa kesinlikle böyle bir uygulamadan haberim bile olmayacaktı.Uygulamayı kullananın tavsiyesi , ve diğer kullanıcıların ilgisi yorumu olmadıktan sonra google play deki sayısı belli olmayan uygulama arasında bulmak imkansız maalesef ,

Nedeni şu olabilir mi? Bizim insanımız her şeyi önüne ister, açıklamada tam olarak ne işe yaradığını anlamak, görseller görmek vb ister.
Kim tıklayacak şimdi play store linkine, indirecek, ne olduğunu anlamaya çalışacak??
Haklısınız valla

Paylaşım için teşekkürler, güzel uygulama. Basit arayüzü var. Türkçe dublaj seçeneği de dediğiniz gibi çoğu filmde mevcut.

@alikoo 'nun yorumu olmasa forum son mesajlarda olmayacaktı ve son mesajlarda gördüğüm için tıkladım ve yeni keşfettim.Yani anasayfaya gelmemiş olsa kesinlikle böyle bir uygulamadan haberim bile olmayacaktı.Uygulamayı kullananın tavsiyesi , ve diğer kullanıcıların ilgisi yorumu olmadıktan sonra google play deki sayısı belli olmayan uygulama arasında bulmak imkansız maalesef ,
Sadece ana sayfa ile sınırlı kalmayınız. İlgi duyduğunuz konu başlıklarına girerek birçok başlığa ulaşabilirsiniz.
1784708667687.png

Bana göre tek eksiği, izlemeye devam et yok. Nerede kaldığını unutmayacaksın.

Uygulama iyiymiş. Artısı, vizyon filmler var, eksisi ise yeni filmlerin büyük bölümünün altyazısı, AI destekli. Dil bilmeyen için sorun yok, izlenir. Bilenler sürekli (öyle mi çevirilir yav o cümle) diye hayıflanabilir, konsantrasyon sorunu yaşayabilir izlerken

Çok başarılı 1 sezon bitirdim basitlik sade arayüz iyi film/dizi arama toplu olsa süper olur olmasa da olur capybaba ya sevgiler

Güzel ve sade bir uygulama yapanın eline sağlık.

Paylaşım için teşekkürler. Güzel uygulama aslında tam dediği gibi tarayıcı 😂 bir şeyi bulmak için aramanız gerekiyor

Güzel ve verimli bir palaşım tebrikler

Bu uygulamaya kaldığımız yerden devam et özelliği geldi mi ?

Geri