AKBABA10
Paylaşımcı
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Arkadaşlar şöyle yeni bir uygulama gördüm film ve dizi izlemek için çok güzel bir uygulama ve Türkçe dublaj var.
Nedeni şu olabilir mi? Bizim insanımız her şeyi önüne ister, açıklamada tam olarak ne işe yaradığını anlamak, görseller görmek vb ister.Bugün keşfettim bende baya güzel dizi film için konu neden bu kadar sessiz kalmış![]()
Bende anca gördümBugün keşfettim bende baya güzel dizi film için konu neden bu kadar sessiz kalmış![]()
Haklısınız vallaNedeni şu olabilir mi? Bizim insanımız her şeyi önüne ister, açıklamada tam olarak ne işe yaradığını anlamak, görseller görmek vb ister.
Kim tıklayacak şimdi play store linkine, indirecek, ne olduğunu anlamaya çalışacak??
Sadece ana sayfa ile sınırlı kalmayınız. İlgi duyduğunuz konu başlıklarına girerek birçok başlığa ulaşabilirsiniz.@alikoo 'nun yorumu olmasa forum son mesajlarda olmayacaktı ve son mesajlarda gördüğüm için tıkladım ve yeni keşfettim.Yani anasayfaya gelmemiş olsa kesinlikle böyle bir uygulamadan haberim bile olmayacaktı.Uygulamayı kullananın tavsiyesi , ve diğer kullanıcıların ilgisi yorumu olmadıktan sonra google play deki sayısı belli olmayan uygulama arasında bulmak imkansız maalesef ,

Aynen o da olsa zaten uçarBana göre tek eksiği, izlemeye devam et yok. Nerede kaldığını unutmayacaksın.
Box versiyonu yok mu?Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Arkadaşlar şöyle yeni bir uygulama gördüm film ve dizi izlemek için çok güzel bir uygulama ve Türkçe dublaj var.
Tvde uyumlu çalışıyorBox versiyonu yok mu?
Box versiyonu var. Play Store deBox versiyonu yok mu?
Ve ne aradığını bilmek..Paylaşım için teşekkürler. Güzel uygulama aslında tam dediği gibi tarayıcıbir şeyi bulmak için aramanız gerekiyor