Herkes Nerede ?

Vallahi keşke fark yesek diyorum dibe vurmadan yükselme şansımız yok maalesef
bir galibiyet her şeyi örter bizde malumunuz
Yaşı yetenler hatırlar şerefli gururlu mağlubiyetler vardır tarihimizde
Önemli olan baştakinin derhal gitmesi, yerine daha başarılı Türk Teknik Adam gelmesidir.Yoksa o baştaki olduğu sürece bu Milli Takım'ın "mahalle takımından" bir farkı kalmaz.Gelen vuruyor, giden vuruyor,şamaroğlanına döndürdü takımı...

Bugünki rakibimize 4 sallayan bize neler yapmaz. Ben izlemem maçı, kalkar 2 rekat namaz kılar sevaba girerim daha iyi.
En iyisini yapıyorsun, zihnini dinlendiriyorsun vesselam...

Herkes tatilde galiba

Ben bi 2.000 km yol yaptım geldim. Yol iyi geliyor insana.

yatıyom evde

Ben bi 2.000 km yol yaptım geldim. Yol iyi geliyor insana.
Eskiden bisikletle yapardım be. Dağ bayır hepsi benim. Tapu derdi yok. At çadırı. En kral manzara benim. Dağın tepesinde oksijenin en iyisinden uyku benim. Hepsi bedava. Çok özlüyorum o zamanlarımı. Millet 15 gün iznini otellerde geçirirdi. Ben böyle rota nereye eserse. Biri beni o zamana ışınlasın ya.

içtima zamanı neferler nerelerdesiniz bir yoklama çekelim bakalım kimler var kimler yok

hayır olsun @tekkan hocam canını sıkmışlar sanki
Sen daha iyi bilirsin ama bence bildir yönetime temizlensin ortalık
Temizlikte ferahlık vardır.

Bende denizdeydim denizde olduğum halde foruma girmeyi ihmal etmedim ara ara girdim ama kışın daha çok mesaj olur çünkü Süper Lig daha yeni başlacak yavaş yavaş giriş yaparlar foruma

Forumun ilk gününden beri buraya sülük gibi yapışan, kapısında yatan, tebelleş olan birkaç MİNNOŞ var, haliyle bize de salça oluyorlar. Açtığımız modlu uygulama konularının geliştiricilerini, hiç üşenmeden bulup şikayet ediyorlar. Bu birkaç kez oldu, olsun. Sıkıntı yok.

Şimdi o MİNNOŞlara sesleniyorum: Bu kadar erkeğin olduğu bir yerde takılmayın, gidin örgü dantel işleri kovalayan forumlar var orada takılın. Etek boyunuzu felan tartışırsınız.

Geri